soul wandering Posted May 16, 2016 Report Posted May 16, 2016 http://www.blic.rs/vesti/srbija/besni-mecava-u-maju-u-novoj-varosi-ivanjici-i-prijepolju-od-jutros-pada-sneg/rp27nze
Talvi Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 kako se smrklo jebote, samo puče pljusak odjednom ZR:
Stolet Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Javlja majka da je sinoć oko ponoći oko Sombora bilo veselo. Bilo je palog drveća po putevima, a severno i istočno od grada su usevi uglavnom uništeni. Koliko sam pratio, na radaru RHMZ je tada na tom području bio maksimalni crni odraz tog oblaka, bilo olujnog vetra, bilo leda, pa-pa poljoprivreda. Moje rodno selo je promašilo, samo je nestalo struje, verovatno su isključili kad su videli da se sprema nešto gadno. U Novome Sadu dan promenljivo usran, front došao uz malo pojačan vetar i nešto malo kiše + grmljavine u daljini, ništa posebno, ojačalo je to malo kako se kretalo ka istoku pa se istreslo u Banatu.
ManiaC Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 ne znam za vas,ja jedva cekam da se zavrsi leto,mrzim ga i sanjam o hladnim i kisnim novembarskim danima.
soul wandering Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 ja bih jos bar tri meseca leta ako moze
Zen Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Svako godisnje doba a svoj neki trip, i lepe stvari. Samo se meni zima u gradu bas razvuce i smara. Ako moze dvz meseca zime za nar mesec jos proleca ili miholjskog leta, hvala. Jesen je lepa, dok je jos topla... Posle kisa i sedenje kuci uz caj i knjige i te fore. I isputi Ne volim kad je napolju hladno da ne moze sa se sedi na klupi.
bradilko Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 ja ne volim kad je toliko vruće da ne može da se sedi na klupi
Night's Blood Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Mrzim zimu, kupovanje drva, lozenje (uglavnom Sisusov posao), bljuzgavicu, kratak dan...
Antikristina Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 U pravu si, Snajka, Nenad i ja smo jedino dobro što se desilo zimi
Night's Blood Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 U pravu si, Snajka, Nenad i ja smo jedino dobro što se desilo zimi Da znas. Pravo prolece je najlepse godisnje doba.
perzekjušn menijak Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Od svakog godišnjeg doba cool su prvih 5 dana posle smaranje.
Machka Naopachka Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Da, osim tih prvih 5, ajde 6, dana... Hit je kako nas zajebe ovo vreme. Juce svi u sandalama smrzli se. Danas svi u cizmama kukaju kako je vruce.
Talvi Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 (edited) Mrzim zimu, kupovanje drva, lozenje ja jedva čekam da stignu drva uskoro, cepanje drva >>>>>>>>> svi ostali poslovi Edited September 6, 2016 by Talvi
kuruz Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 mrzim centralno zimi pretoplo, leti plaćaš račune iako se ne greješ
soul wandering Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 ne pricajte o grajanju, nece zima jos valjda. sutra opet toplo
Talvi Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 ovde se već razvedrilo, jutros mlatila kiša u tri lepe ali sad je super
Vuk Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Ne mogu da dochekam da u 16h vec bude shucmurasto, a do 17h mrak.
Јарослав Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 što se toga tiče, bilo bi vrhunski da uvek pada mrak u pola 9, a temperature da budu one prolećne do 25
Night's Blood Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Ne mogu da dochekam da u 16h vec bude shucmurasto, a do 17h mrak. Znas kako je to zanimljivo sa malim detetom, prosto da se obesis.
Recommended Posts