VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 I ja sam se smrzla jos imam slabu cirkulaciju. Sunce, molim te, vrati se
Sisus Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Devojke pogotovo treba da se cuvaju, ipak ste vi nezniji pol...Mada, cinjenica je da muskarci znaju mnogo vise da kukaju kad se prehlade i od toga prave ne znam kakvu dramu... Naravno, ne treba ni u jednu krajnost(kao ja kreten, koji radi i vozi robu i ako ima temperaturu, pa se setim izmeriti treci dan a ono skoro 40...pa komsinici doktorka kad ne pade u nesvest kad je cula da radim tri dana takav bez prestanka) Jel te bar izlecila?
Feniks . Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Jel te bar izlecila? Prvo me zacudjeno pogledala - u stilu, komsija, stvarno nisi normalan Dala mi neke jake lekove, da mi sto pre prodje temperatura, jer sam morao na put, to nisam ni nasao u apoteci...ali je vec pocela da pada pa sam ubrzo bio fit...ma Feniks je besmrtan i neunistiv Uradio sam sklekove i par vezbica sa tegovima, idem se obuci pa u setnju do grada i Dunava, nema odmora dok traje obnova I ne bojimo se zime, zima je moj dobar drugar Vidi se da sam zimsko dete(februar)
Mazrim Taim Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Ja radim kao elektrozavarivac, i odkako je stigao ovaj hladni talas na poslu radim non stop! A pre nekoliko dana dok su bile vrucine dodje ti da se svuces go i da varis jer se pregrejes i dobijes plikove po rukama ko gubavac,a sad.. Ni jedan varioc se ne skida sa aparata! Danas sam, da bi se zgrejao, vario 7 sati i 25 minuta od ukupno 8 sati radnog vremena!! A kakva zima tek dolazi, o tome necu ni da razmisljam!
Feniks . Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Stigoh sa Dunava, uopste nije hladno, toplije je nego juce...izgleda je kod nas na severu vec stigao topliji vazduh...pa i najavili su za sutra porast temperature...
vudun Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Je li Varg, ponovo se hvališ Džinom Lin ?
Feniks . Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 za oko 2 stepena Bolje ista nego nista Bitno da nema kise, tada imam manje prometa, plus ne volim kisu...
Novaliis Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Je li Varg, ponovo se hvališ Džinom Lin ? Grejem se malo
Господин Граул Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Al ujutru kad idem na posao, oko pola sedam ujutro ... Trebaju kapa i rukavice. Narednih dana sve isto. Meni je ovo ipak bolje od plus tries' .
metalheart Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Bitno da nema kise, tada imam manje prometa, plus ne volim kisu... Sto jednostavno ne priznas da si lenj? Kao, ne voli kisu...Hi hi...
Novaliis Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 globalno zagrevanje my ass!!! globalno zagrevanje koji vodi do globalnog zahladjenja..
Fapril ethereal Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 just to remind you odlicno! grejna sezona pocinje tek 1.oktobra...a do tad cvok,cvok,cvok!
Face Of Melinda Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Vala ja u svoju sobu ubacila jednu manju grejalicu, i evo uzivam, ali sama pomisao da treba sada da izadjem iz kuce mi je brrr...
Fapril ethereal Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 (edited) Vala ja u svoju sobu ubacila jednu manju grejalicu, i evo uzivam, ali sama pomisao da treba sada da izadjem iz kuce mi je brrr... i sama pomisao da neko pomislja da izadje napolje je brrrr Edited September 18, 2008 by april ethereal
Vitamin K Experience Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Preporuka stručnjaka: protiv zime samo gusta brada.
delay Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 (edited) Jedva sam cekao jesen, i stize. Mrzim ove oblake, ali temperatura mi odgovara Edited September 18, 2008 by Vidi Ovo Broji
Fapril ethereal Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Preporuka stručnjaka: protiv zime samo gusta brada. to i ja velim! na vreme pustis i bombona!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Koji je lek za glupave ledene sake i stopala? Dva cebeta, jorgan i ne pomaze
Recommended Posts