Jump to content

Recommended Posts

Posted
Devojke pogotovo treba da se cuvaju, ipak ste vi nezniji pol...Mada, cinjenica je da muskarci znaju mnogo vise da kukaju kad se prehlade i od toga prave ne znam kakvu dramu...

Naravno, ne treba ni u jednu krajnost(kao ja kreten, koji radi i vozi robu i ako ima temperaturu, pa se setim izmeriti treci dan a ono skoro 40...pa komsinici doktorka kad ne pade u nesvest kad je cula da radim tri dana takav bez prestanka)

Jel te bar izlecila? :)

Posted
Jel te bar izlecila? :)

Prvo me zacudjeno pogledala - u stilu, komsija, stvarno nisi normalan :)

Dala mi neke jake lekove, da mi sto pre prodje temperatura, jer sam morao na put, to nisam ni nasao u apoteci...ali je vec pocela da pada pa sam ubrzo bio fit...ma Feniks je besmrtan i neunistiv :)

Uradio sam sklekove i par vezbica sa tegovima, idem se obuci pa u setnju do grada i Dunava, nema odmora dok traje obnova :)

I ne bojimo se zime, zima je moj dobar drugar :D

Vidi se da sam zimsko dete(februar) :D

Posted

Ja radim kao elektrozavarivac, i odkako je stigao ovaj hladni talas na poslu radim non stop! A pre nekoliko dana dok su bile vrucine dodje ti da se svuces go i da varis jer se pregrejes i dobijes plikove po rukama ko gubavac,a sad.. Ni jedan varioc se ne skida sa aparata! Danas sam, da bi se zgrejao, vario 7 sati i 25 minuta od ukupno 8 sati radnog vremena!! A kakva zima tek dolazi, o tome necu ni da razmisljam!

Posted

Stigoh sa Dunava, uopste nije hladno, toplije je nego juce...izgleda je kod nas na severu vec stigao topliji vazduh...pa i najavili su za sutra porast temperature...

Posted (edited)
Vala ja u svoju sobu ubacila jednu manju grejalicu, i evo uzivam, ali sama pomisao da treba sada da izadjem iz kuce mi je brrr...

i sama pomisao da neko pomislja da izadje napolje je brrrr :mrgreen:

Edited by april ethereal
Posted (edited)

Jedva sam cekao jesen, i stize. Mrzim ove oblake, ali temperatura mi odgovara :)

Edited by Vidi Ovo Broji
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...