Mistress Burzum Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Koji je lek za glupave ledene sake i stopala? Dva cebeta, jorgan i ne pomaze Isti problem Rukavice i šalče. I čarape na noge. xD Jeste bapski al pomaže
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Veruj mi , vunene carape, dva cebeta i jorgan, stopala su mi led...
Novaliis Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Koji je lek za glupave ledene sake i stopala? Dva cebeta, jorgan i ne pomaze to ti je slaba cirkulacija. pomaze fizicka aktivnost
Mistress Burzum Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Veruj mi , vunene carape, dva cebeta i jorgan, stopala su mi led... U jeee.
Fapril ethereal Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Koji je lek za glupave ledene sake i stopala? Dva cebeta, jorgan i ne pomaze obujes penzionerske kung-fu patofne... cuvene Borosane probaj da popijes malo vina ili rakijicu pred spavanje...znas kako prostruji!
Novaliis Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 kazem vam lepo- fizicka aktivnost. to su simptomi slabe cirkulacije
Mistress Burzum Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 (edited) kazem vam lepo- fizicka aktivnost. to su simptomi slabe cirkulacije Čuli smo samo kuliramo..... Šalim se! Redovno kad se vratim sa treniranja i legnem, tresem se kao narkoman u krizi dok se ne ugrejem. Posle toga je sve okai. Sem tog trešenja, brzo se čovek ugreje xD Fizička aktivnost rulez Edited September 18, 2008 by Mistress Burzum
Jabba the Hutt Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Veceras je vreme(za razliku od zadnjih 3/4 dana) bilo skoro pa prijatno za setnju...
Теша Тешановић Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 ovo vreme mi nije interesatno nimalo
Vuk Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Granulo sunce. Fuj. Chekam da dani opet posive
Sisus Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 kazem vam lepo- fizicka aktivnost. to su simptomi slabe cirkulacije To je kratkotrajno resenje. Ja isto imam problema sa cirkulacijom. Kad god legnem da spavam, noge mi hladne i ne mogu da zaspim dok se ne ugreju.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Danas je divan dan.
Kokopelli Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Odvratno je i danas A tek će večeras biti sjajno
Josif Visarionovič Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Ovde veceras pocinje grozdjebal,al posto ce biti hladno verovatno cu ostati kuci
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 A taman je granulo lepo sunce... Aaaaa..... hocu sunce, bazen, majice i ostalo. Kme!
Novaliis Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Kako moze bilo kakvo vreme da vam bude odvratno? Bilo bi dosadno da je stalno suncano, sladunjavo i leprsavo, kao sto mnogi ovde zele Ima lepote i u ovakvom sivom vremenu, depresivnom i kakvo je sve vec. A evo, vedro je danas.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Hladno vreme je lepo kada mozes da se ususkas u kuci pored nekoga i kad ne moras da izlazis napolje..ali dzaba, kad znam da moram vec sutra, recimo, da idem negde .
Josif Visarionovič Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Ovde je jos uvek oblacno.Ako nista drugo bar su psi odahnuli jer su navikli na debeli minus.
Vuk Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Samo da ne moram vishe da se perem 6 puta dnevno i da menjam 4 majice i 3 para charapa.
Novaliis Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Pa to. vise se ne osecam prljavo pola sata nakon kupanja, kao preko leta. Problem je sto leta postaju sve opasnija zbog klimatskih promena. Suncevi zraci sve nezdraviji a zivot izmedju 10 prepodne i skoro 20h veoma otezan i ogranicen.
Fapril ethereal Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Hladno vreme je lepo kada mozes da se ususkas u kuci pored nekoga i kad ne moras da izlazis napolje..ali dzaba, kad znam da moram vec sutra, recimo, da idem negde . Veronika Je Odlucila Da Ode Kako moze bilo kakvo vreme da vam bude odvratno? Bilo bi dosadno da je stalno suncano, sladunjavo i leprsavo, kao sto mnogi ovde zele Ima lepote i u ovakvom sivom vremenu, depresivnom i kakvo je sve vec. A evo, vedro je danas. odlicno za In The Nightside Eclipse...
Josif Visarionovič Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Samo se vi presaltajte na KYPCK.Depresivnije i mracnije od toga definitivno ne postoji
Recommended Posts