Kakashi Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 (edited) Vreme je krasno. Napokon nešto određeno, ne ono nikakvo hladno/nije hladno, a vlaga da crkneš. Edited November 24, 2008 by Kakashi
NoMouse Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Kod mene u kuci je jedva 15 stepeni! Smrzavam se! Mama je udarila restrikcije da bi ushtekali koji dinar.. Proshle godine smo za ovaj mesec pukli oko 25000 za struju tj. grejanje..:/ Ovaj put ce biti dosta manji racun...posto ne grejemo vec vishe od pola meseca.. Nekad mi se chini da je napolju toplije nego u mojoj kuci... UzzZZzAAAaaasaa Li!!! xD
Mita Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 HLAAAAAAAAAAAAAADNOOOOOOOOOOOOO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Fapril ethereal Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 produv'o me vetar malopre na Kumodrazuuuuuuuuuuuuuu!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 ahahha. kaze se U Kumodrazu. Ovde je uvek paaar stepeni hladnijeeeeeeeeeee. Kad nigde nema snega, ovde imaaaaaaaa.
Fapril ethereal Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 aha,znaci ja zivim u Bezanijskoj Kosi...
vudun Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 (edited) Spičkao sam se preksinoć samo tako. Despresivne li & studene zime. Živelo leto, uzavreli pesak, mora, jezera, pecanja na mokrom i suvom tlu, sunbitten bukkake devojčice u bikinijima pastelnih boja, uhh! Blagodeti letnjih sezona, a šta nam zima pruža? Tugu, čemer, depresiju ... na kraju ću početi da slušam OS black i da se mažem inmalinom po vugla. Edited November 24, 2008 by Вуду Соло Неле
Fapril ethereal Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Blagodeti letnjih sezona, a šta nam zima pruža? Tugu, čemer, depresiju ... na kraju ću početi da slušam OS black i da se mažem inmalinom po vugla. ja sam tako i uradio... necrooooo!
Daemon's Smile Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Briga me za zimu, briga me za sneg! Krzno mi je toplo, ja sam pravi medved! A sad stvarno! MRZIM ZIMU! Cak je i kod Vivaldija, zima najsmorniji deo kompozicije! Eto dokaza!
lemmy sixx Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Napokon zima!-20,sneg,led,cist vazduh...uskoro i ng,sve belo,blista... Mrzim jebeno leto i smrdljive vrucine.Go da se skinem,i dalje mi jebeno vruce.Jedino sto su devojcice polu-gole,to je car...ostalo,za apsolutno izbegavanje.
Fapril ethereal Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Cak je i kod Vivaldija, zima najsmorniji deo kompozicije! Eto dokaza! buuuuu!uaaa!
vudun Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 (edited) ja sam tako i uradio... necrooooo! necrooo? Da nisi možda silovala nesretnog izdajnika Tomu? Sad ću upalim televizor, još uvek ništa ne javljaju ... Edited November 24, 2008 by Вуду Соло Неле
KazimKazim Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 (edited) Briga me za zimu, briga me za sneg! Krzno mi je toplo, ja sam pravi medved! Poznato mi ovo, odakle bese? Da citiram kvltnu Kuguars stvar: A sta moze zima meni sta mi moze sta mi sme kad privucem curu k' sebi bice nama proolecee Edited November 24, 2008 by KazimKazim
vudun Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Poznato mi ovo, odakle bese? I ja se toga sećam kroz maglu. Valjda neki crtać o medvediću beše, koji je rešio da pobegne od kuće.
Daemon's Smile Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 (edited) Poznato mi ovo, odakle bese? Da citiram kvltnu Kuguars stvar: A sta moze zima meni sta mi moze sta mi sme kad privucem curu sebi bice nama proolecee A sto ne spomenes i drugu stranu medalje. Nastavak pesme.... Zima, bice nama slina, kijanja i kasljanja... hahaah Neki stari crtani film! Jedan od onih sa dobrom starom sinhronizacijom. Znam samo da je u pitanju neki mali medved koji je pobegao od kuce, u sred zime... Edited November 24, 2008 by Daemon's Smile
Fapril ethereal Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Neki stari crtani film! Jedan od onih sa dobrom starom sinhronizacijom. Znam samo da je u pitanju neki mali medved koji je pobegao od kuce, u sred zime... Studenko! hvala ti studenko mili,mi cemo svoje zene pozuriti! spremicemo hrane dosta,da zimu ne docekamo kao ne zvanog gosta!
KazimKazim Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 (edited) MonaLisa je napisao:Nikako se ne mogu sjetiti kako se zvao onaj crtani... Ima neki mali crni (neka zivotinja u pitanju, ne sjecam se koja...), pa pobjjegne od kuce, onda ga stigne zima pa ga zatvori medju resetke od leda, pa neka vila valjda pretvori led u bonbonu i djecak ih pojede i vrati se kuci, sjecam se kako spominje svoj ''topli krevetac''. Tako je sladak crtic, zna li ga iko, bila bih beskrajno zahvalna da to sad mogu pogledati? Briga me za zimu, briga me za sneg, krzno mi je toplo ja sam pravi MEDVED Vi pitate mi odgovramo http://www.youtube.com/watch?v=IrIn0ldCVCE Hvala, hvalaaa... Valjda je ovo resenje misterije edit: ovaj je na srpskom http://www.youtube.com/watch?v=TM9zkH_Sjio Edited November 24, 2008 by KazimKazim
Fapril ethereal Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Vi pitate mi odgovramo http://www.youtube.com/watch?v=IrIn0ldCVCE Hvala, hvalaaa... Valjda je ovo resenje misterije edit: ovaj je na srpskom http://www.youtube.com/watch?v=TM9zkH_Sjio troooooo!
Daemon's Smile Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Studenko! hvala ti studenko mili,mi cemo svoje zene pozuriti! spremicemo hrane dosta,da zimu ne docekamo kao ne zvanog gosta! E bravo! Zbog ovoga imas jeda rejting + od mene
KazimKazim Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Bravo Dimons Smajl care, vratio si me u rano detinjstvo, skoro da sam i zaboravio na ovaj fenomenalni crtac, al ostalo mi u memoriji ono - briga me za zimu...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Eh, da su to zime kao sto su nekad bile, i pomisao na rec 'januar'. Belina, zdrava svezina, lepe kape i salovi, deca se sankaju. Ne, sad i zima smrdi na smog, sneg kad padne nema vise smisao koji je imao, nema zimske 'topline'. Nisam ni preterani fan leta. Najvise volim kad je oko 25.Mogu da setam u majici, a da uvece zahladni za duksic, da ima sunca dovoljno, ali ne previse, da moze da se seta, i da nema glupe, glupe kise, jer mrzim kisobrane, i stalno ih namerno zaboravljam.
lemmy sixx Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Da,da...secam se toga. A i onoga gde neki patuljci pripremaju prolece... "Nema vremena za gubljenje, jer prolecu je vreme"
Recommended Posts