Daemon's Smile Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 (edited) Eh, da su to zime kao sto su nekad bile, i pomisao na rec 'januar'. Belina, zdrava svezina, lepe kape i salovi, deca se sankaju. Ne, sad i zima smrdi na smog, sneg kad padne nema vise smisao koji je imao, nema zimske 'topline'. UPRAVO TAKO! @April i Kazim :pivopije: Edited November 24, 2008 by Daemon's Smile
Daemon's Smile Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Da,da...secam se toga. A i onoga gde neki patuljci pripremaju prolece... "Nema vremena za gubljenje, jer prolecu je vreme" HAHHA Da! DJOLE PROLECE!
Novaliis Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Свиђа ми се време, пре дан-два сам дочекао са девојком први снег, било је баш хладно али мени се то свиђа.
Dark_Elf Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 kucnuo je chas da se prolecu chuje glas Kakvo proleće - kakvi bakrači. Sneg bre... planina... jelke koje se njišu na vetru... vejavica, inje koje se stvara u kosi, sneg do kolena, koliba na vrhu, vukovi pored i drveće na broju.
Vuk Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 da e ne shvati pogreshno, samo sam citirao patuljke iz crtaca radnog naziva "Djole prolece" inache sam pristalica zime, snega i leda
Novaliis Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Kakvo proleće - kakvi bakrači. Sneg bre... planina... jelke koje se njišu na vetru... vejavica, inje koje se stvara u kosi, sneg do kolena, koliba na vrhu, vukovi pored i drveće na broju. Причаш мојим језиком
delay Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Voleo bih da mogu da se sklupčam u loptu
Grob Bez Dna Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Kakvo proleće - kakvi bakrači. Sneg bre... planina... jelke koje se njišu na vetru... vejavica, inje koje se stvara u kosi, sneg do kolena, koliba na vrhu, vukovi pored i drveće na broju.
Novaliis Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Ма јуче сам гледао емисију о Деналију, који се налази у срцу Аљаске, право место за живот.
Sisus Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Kakvo proleće - kakvi bakrači. Sneg bre... planina... jelke koje se njišu na vetru... vejavica, inje koje se stvara u kosi, sneg do kolena, koliba na vrhu, vukovi pored i drveće na broju. Zaboravio si medveda koji ti donosi postu. Serem vam se na sneg. U stvari i usracu se, pa kad neko od vas stane ima da se smejem k'o lud.
Josif Visarionovič Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 ovde pada kisa vec 13 sati bez prestanka.temperatura je oko 1 stepen tako da preti poledica...
Fapril ethereal Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 ovde pada kisa vec 13 sati bez prestanka.temperatura je oko 1 stepen tako da preti poledica... imam nekog ortaka-Milan Poledica... zvali smo ga Posledica... mozda ima neke veze sa njim...osim ako nema.
Dark_Elf Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 PADA SNEEEEG!!! Tek sam sad video.... weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Odo da se grudvam.
Grob Bez Dna Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 imam nekog ortaka-Milan Poledica... zvali smo ga Posledica... mozda ima neke veze sa njim...osim ako nema. onaj fuzbaler? PADA SNEEEEG!!! Tek sam sad video.... weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Odo da se grudvam. u sapcu kakav je sneg, jebote, bolje da ne pada.
Dark_Elf Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 U stvari i usracu se, pa kad neko od vas stane ima da se smejem k'o lud. Sisuse ne seri i ne pravi poledicu. Šta vam toliko smeta sneg? Najbolje godišnje doba. Jok, leto treba da mi prija, da idem na more i da se mažem onim uljima (koji kao da su izašli iz organizma nekog vanzemaljca) i da se sunčam i da gledam džibere na skuterima i da se smorim posle jednog dana i da se pržim non-stop.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Samo da ne bude klizavo
Dead Man Walking Posted November 25, 2008 Author Report Posted November 25, 2008 Šta vam toliko smeta sneg? Najbolje godišnje doba. Sneg nije godišnje doba.
Fapril ethereal Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Samo da ne bude klizavo ne valja kad nije klizavo... nije zanimljivo... jebesh zimu bez preloma,modrica,fraktura i hematoma!
vudun Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 jebesh zimu bez preloma,modrica,fraktura i hematoma! Tako je! U suprotnom, zima se pretvara u pozeraj godišnje doba. tr00 zima mora biti frostbitten, skullcrusher, ice obsessed - ziiima.
Recommended Posts