Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Eh, da su to zime kao sto su nekad bile, i pomisao na rec 'januar'. Belina, zdrava svezina, lepe kape i salovi, deca se sankaju.

Ne, sad i zima smrdi na smog, sneg kad padne nema vise smisao koji je imao, nema zimske 'topline'.

UPRAVO TAKO!

@April i Kazim :pivopije: :pivopije:

Edited by Daemon's Smile
Posted

Свиђа ми се време, пре дан-два сам дочекао са девојком први снег, било је баш хладно али мени се то свиђа.

Posted
kucnuo je chas da se prolecu chuje glas :)

Kakvo proleće - kakvi bakrači.

Sneg bre... planina... jelke koje se njišu na vetru... vejavica, inje koje se stvara u kosi, sneg do kolena, koliba na vrhu, vukovi pored i drveće na broju. :)

Posted

da e ne shvati pogreshno, samo sam citirao patuljke iz crtaca radnog naziva "Djole prolece" :D

inache sam pristalica zime, snega i leda ;)

Posted

Sneg bre... planina... jelke koje se njišu na vetru... vejavica, inje koje se stvara u kosi, sneg do kolena, koliba na vrhu, vukovi pored i drveće na broju. :)

Причаш мојим језиком :pivopije:

Posted

:wub:

Posted

Ма јуче сам гледао емисију о Деналију, који се налази у срцу Аљаске, право место за живот.

Posted

Zaboravio si medveda koji ti donosi postu.

Serem vam se na sneg. U stvari i usracu se, pa kad neko od vas stane ima da se smejem k'o lud. :P

Posted
ovde pada kisa vec 13 sati bez prestanka.temperatura je oko 1 stepen tako da preti poledica...

imam nekog ortaka-Milan Poledica...

zvali smo ga Posledica...

mozda ima neke veze sa njim...osim ako nema.

Posted
imam nekog ortaka-Milan Poledica...

zvali smo ga Posledica...

mozda ima neke veze sa njim...osim ako nema.

onaj fuzbaler?

PADA SNEEEEG!!! :)

Tek sam sad video.... weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Odo da se grudvam. :)

u sapcu kakav je sneg, jebote, bolje da ne pada.

Posted
U stvari i usracu se, pa kad neko od vas stane ima da se smejem k'o lud. :P

Sisuse ne seri i ne pravi poledicu. :P

Šta vam toliko smeta sneg? Najbolje godišnje doba.

Jok, leto treba da mi prija, da idem na more i da se mažem onim uljima (koji kao da su izašli iz organizma nekog vanzemaljca) i da se sunčam i da gledam džibere na skuterima i da se smorim posle jednog dana i da se pržim non-stop.

Posted
jebesh zimu bez preloma,modrica,fraktura i hematoma!

Tako je! U suprotnom, zima se pretvara u pozeraj godišnje doba.

tr00 zima mora biti frostbitten, skullcrusher, ice obsessed - ziiima.

smiley_thingy.block.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...