Fapril ethereal Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 ko misli drugacije, nek ide da zivi u Sudanu... ocu da mi zima bude po meri! po meri uobicajenog regularnog satan possesed bibana! hocu da se smrznem kad unidjem u WC! da mi se smrznu ruke kad pokupim vesh sa zice! hocu da mi 'ladnoca bude izgovor zasto nisam uradio sve sto sam trebao!
Josif Visarionovič Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 napadao sneg pa se smrzlo sve pri tlu,izdivljao sam autom po bregu i nisam se zaglavio,sto je dobro
Nisko_Se_Mazim Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Mrzim zimu Najlepsi period godine za mene je od sredine aprila pa do kraja oktobra
Kakashi Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 A ti nađi onda finu toplu pećinu, pa na spavanje.
Sisus Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Mrzim zimu Najlepsi period godine za mene je od sredine aprila pa do kraja oktobra Moj covek. Zimi pogotovo mrzim sto ne mozes nista da radis. Samo si zaglavljen unutra.
KazimKazim Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Jel skija ko od vas? Najveca prednost zime je upravo da odes negde na planinu (po mogucstvu na Kopaonik), jedno 10 dana i Bog da te vidi
Vuk Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Evo, odoh iza hale "Pionir" da proskijam malo Ma bre, kupish gajbu piva i odesh u parkic sa drushtvom. Sneg pada, zuta ulichna rasveta i vazda ladan beveridz A onda odesh kuci pa pod cebe sa zenskom. I tako svaki dan
Fapril ethereal Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 ovo je jako korisna tema! nidje vishe korisnijeh sovjeta!
Ајлин Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Kakvo proleće - kakvi bakrači. Sneg bre... planina... jelke koje se njišu na vetru... vejavica, inje koje se stvara u kosi, sneg do kolena, koliba na vrhu, vukovi pored i drveće na broju. TOOO Elf. Doduše lepša je planina leti, baš onako prohladno zajebana. A ima cvetića i lepih pečuraka za klopu, i možeš da se bućneš u neko jezero. Ali zato noću mora da se ima još jedno telo pored sebe poželjno je. Kad već pričamo o predelima, da li više volite planinicu ili ravnicu? Ili: planina il' more? Kako mrzim to odlaženje na more. Letos sam bila poslom u CG par puta, ukupno desetak dana, i nisam mogla da podnesem gužvu i vonj oznojanih telesa i dehidrataciju i vrućinčinu jbt mora da sam se poremetila od kada sam se vratila sa severa valjda sam se konačno aklimatizovala na zimu sad ne mogu da se zamislim bez nje. Sinoć oko ponoći je u BG bila BAJKA. Pada sneg, nema vetra, pahulje krupne i mokre, malo šljapkavo ali dobrih sam par grudvi napravila iz snegom zatrpane žardinjere i sa wi-fi antene pa sam gađala parkirane automobile na parkingu ispred iz čiste obesti. Bože gospode, kao da imam 13 godina.
Dark_Elf Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Sinoć oko ponoći je u BG bila BAJKA. Pada sneg, nema vetra, pahulje krupne i mokre, malo šljapkavo ali dobrih sam par grudvi napravila iz snegom zatrpane žardinjere i sa wi-fi antene pa sam gađala parkirane automobile na parkingu ispred iz čiste obesti. Bože gospode, kao da imam 13 godina. Ja sam juče terao komšije da se grudvamo i rekli mi da sam detinjast. Jesam, and proud of it.
-Mare Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 (edited) Ja sam juče terao komšije da se grudvamo i rekli mi da sam detinjast. Jesam, and proud of it. Ja sam se juce grudvao sa drugarima, ko jos gleda na godine. EDIT: Smrzao sam se sad kad sam dolazio sa faksa. Edited November 26, 2008 by black donkey
Novaliis Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ја сам се јуче скинуо го до појаса, напољу наравно. Често то радим зими јер тако сам у могућности.
Ајлин Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Dobro Varg, jel to lepo. Sad neću moći da spavam kad si mi to otkrio.
-Mare Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ја сам се јуче скинуо го до појаса, напољу наравно. Често то радим зими јер тако сам у могућности. Jer ozdravis za tri sata.
vudun Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ја сам се јуче скинуо го до појаса, напољу наравно. Често то радим зими јер тако сам у могућности. Ja bih ipak rek'o da u sebi imaš ruske krvi ... ali ne one boljševičke.
Novaliis Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 :) И сад за викенд има да се скинем, мада ћу вероватно бити пијан па се то не рачуна. Ејлин, па што нећеш моћи?
Dark_Elf Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ја сам се јуче скинуо го до појаса, напољу наравно. Често то радим зими јер тако сам у могућности. Trebo si da odeš i do nekog obližnjeg potočića da se bućneš.
Novaliis Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Trebo si da odeš i do nekog obližnjeg potočića da se bućneš. Па нема, то тек кад се преселим у шуму. Фора је што лако подносим зиму, када сам се родио, био је јануар, оштра зима 1983. и још као беба сам се калио. И сада немам проблема са зимом и хладноћом, али само када сам напољу, што је чудно мало.. када сам у соби, или било каквом затвореном простору, доста сам зимогрожљив.
Sisus Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ја сам се јуче скинуо го до појаса, напољу наравно. Често то радим зими јер тако сам у могућности. Ja se stalno skidam go do pojasa, ali nadole. Pogotovo kad mi se pripiša.
Daemon's Smile Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 (edited) Tako je! U suprotnom, zima se pretvara u pozeraj godišnje doba. tr00 zima mora biti frostbitten, skullcrusher, ice obsessed - ziiima. HAHAHAAHAHAHAHAH! Neko rece od aprila do kraja oktobra. Najace doba godine! Pa da je zima dobra valjda bi se medvedi kao najtr00 zivotinje lepo osecale zimi. Ali ne! Najtr00 zivotinje jednostavno nadju pecinu i spavaju. Tako da .... @Varg I ja sam rodjen u Januaru 82', ali mi je zima totalno losa. Edited November 26, 2008 by Daemon's Smile
Daemon's Smile Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Вукови су најтру Ma nisu vukovi najtru, nego im medvedi vec zauzeli pecine, pa se smoreni smucaju po sumi!
vudun Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 (edited) Вукови су најтру Wolfenstein је најтру пуцачина икада. Edited November 26, 2008 by Вуду Соло Неле
Recommended Posts