Nisko_Se_Mazim Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Dakle ovde kod mene je uzas Kisa lije kao iz kabla a hladno je da ti dupe otpadne Ko voli zime-eto mu je
angel84 Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 hahahahha ne zna se koji je vetar pogubniji :) ja sam uzasno zimogrozljiva,tako da ipak ne hvala
-Mare Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Ovde kod mene u selu relativno mirno i toplije nego tokom dana.
Grob Bez Dna Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 u sapcu 6 stepenova.sranje.ocem sneginu, bre!!
El Karnisero Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Jedva cekam da odem kod caleta u Kalinovik(RS),tamo ce nameti da budu samo takvi.Trve BM atmosfera.
Grob Bez Dna Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 jedini nacin da postanes trve je da maknes gejs n romzis sa avatara!
Mustang Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Rodjace Gansi su klasika, regardless of what U think :) @El Kanisero
Guest Lukas Ацовић Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 pampreknem mu lebac, ladno! Oklidznuo sam se malochas ispred shoping mishkovićevog mol-a. smejo mi se narod, ziv me blamm izede. Nadam se da nije bilo paparazza, usuprotnom ću izidjem ovih dani u kurrir, press, scandal plus... shmrk!
Shamandalie Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Danas je bilo podnosljivo, bila sam na utakmici i nije mi bilo tako hladno kao juce, kada sam drtala samo sto bih presla 10 metara iz redakcije do montaze, preko terase...Jaoj, bas je bilo brutalno. Ovde u NS inace nije ni bilo snega.
angel84 Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 znaci ruke mi se u kuci zaledile kako je hladno
Ајлин Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 ljudi ma zašto je vama hladno? baš je lepo napolju. pravo beogradsko novembarsko vreme. moram da vam ispričam kako je moj drugar crnogorac pohvalo ženski izum hulahopke i to iz iskustva: ne sećam se tačno koje godine, recimo da je bila neka 2002-3... došao on u bg za moj rođoš, dakle u ovo doba godine. a u bg steglo, pao neki sneg pa se nešto kao malo istopio pa zaledilo one ostatke i barice po ulicama, klizavoooo, a hladno a crnogorac, iz župske klime, došao u kožnjaku. da, da, važi, ugrejaće te kosa... izašli u grad, ovaj se smrzo ko pile. morali da se vratimo do moje gajbe da mu dam nešto da obuče. e sad problem šta da mu dam? ajd našla neki veći duks, dala mu šal i neki kačket, al mu i dalje hladno po nogama i da prostite, po jajima, žali se cvokoće, ma ne mogu da ga isteram napolje! tako je dobio neke grilonke. razmišljao je 3,5 sekunde i odjurio u kupatilo da se presvuče. dupe sam mu pomerila.
Nisko_Se_Mazim Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 znaci ruke mi se u kuci zaledile kako je hladno Pa kupi rukavice
El Karnisero Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 jedini nacin da postanes trve je da maknes gejs n romzis sa avatara! Ti mali da cutis,tebe cekam 1 na 1(basket) pa ako me pobedis onda cemo da pricamo. Rodjace Gansi su klasika, regardless of what U think :) @El Kanisero Tako je carino,reci mu.
Dead Man Walking Posted January 6, 2009 Author Report Posted January 6, 2009 Evo sad mi pokazuje ovaj gadget na desktopu da je trenutno -10 u Novom Sadu. Inače ubi me zimina ovih dana, izlazim napolje samo kada baš moram. Moraću naći negde da kupim nekoliko para dugačkih gaćki A kad sam za kompom (stalno) duva mi od prozora koji je odma pored mene. Jebote ko da ga nema. Stara zgrada, loša izolacija...
Dead Man Drinking Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Haha, isto je i kod mene. Prve pare koje zaradim ulažem u izolaciju
Grob Bez Dna Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 (edited) juce -8, a ortak i ja palijamo basket Edited January 6, 2009 by Milenko Tepic
Aces High Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Basket kazes? E odigraj sa Karniserom 1 na 1 da ne spamuje vise forum sa tim... Amon Ra ae 1 na 1, ae 1 na 1 cccc
Dead Man Drinking Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Narkomani Ne podnosim ekstremne temperature, ako je manje od 14°C ili više od 25°C ne mogu normalno da funkcionišem
Aces High Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Narkomani Ne podnosim ekstremne temperature, ako je manje od 14°C ili više od 25°C ne mogu normalno da funkcionišem Zato ako je jako hladno ti popij rakijicu jednu, i ima odmah da se ugrejes :)
Recommended Posts