Nisko_Se_Mazim Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Zima je sranje-ziveli topli dani(citaj-deo godine od kraja aprila pa do kraja oktobra)
Divlji Tigar Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Ko se greje na gas najebao je kao žuti, rusi isključili gas.
Dead Man Walking Posted January 6, 2009 Author Report Posted January 6, 2009 Kod mene još nisu No gas = No school
Sugar Overdose Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 hhaahaha u mojoj glupavoj shkoli taman popravili grejanje xDDD vidim da tjemo se mi grejati na one petjke ko u 18. veku shto su se grejali nesretnici koji upisashe karlovachku gimnaziju!
SerbZmaj Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Meni je vruce u sobi, verovali ili ne... ja sam i dalje u sorcu i majici. Doduse morao sam malo da odvrnem radijator
Josif Visarionovič Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Meni samo zbog bojlera frka,jer je na plin.Mada moji nesto pricaju da ce i strujni da kupe.A grejemo se na struju,plin je i onako danas luksuz koliko je skup
-Mare Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Koliko placate plin mesecno? Kod mene u selu tek rade gasifikaciju, cuo sam da su cene astronomske.
kuruz Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Код мене 6-7 хиљада оде на плин. Рачун би био и већи да грејем целу кућу гасом. Овако, дневна соба, трпезарија, ћалетова радионица и буразерова соба се греју плином, моја соба, купатило и дневна соба у поткровљу се греју ТА пећима. 1
Jabba the Hutt Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 (edited) dobro i bolje sto se ne druzis sa narkomanima :) Vaistinu Joj, ja sad trebam sa kevom i sestrom do strica u Resnik iz Sremcice, 1 i po voznje sa 4 prevoza(511/88/37/47), smrznucu se k'o 4 picke edit: E da - drva rulz, fuck d plin Edited January 7, 2009 by Jabba the Hutt
Sisus Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 au bre sisus sad ću opet morati da menjam signature zbog tvojih najnovijih umotvorina. I muda mi budu manja od makovog zrna. samo kada bi otoplilo, ovih dana radim na budži, realno, jaja su mi se od hladnoće povukla do krajnika... Hoce to kad imas jaja. zovi da pripomognem i onako nemam nista da radim i taman da blejimo zajedno Mita bezmudi.
Nightfall Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Nek u ovo Badnje veče, bude gasa da poteče. Neka naša zemlja cela ima topla grejna tela, a mazuta kada nestane i presuše vodene brane, kad zalede grejna tela i u san usni zemlja cela, tad viknimo svi u glas, Rusi, dajte nama gas! Hristos se rodi, Srećan Božić svima!
Grob Bez Dna Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Ko se greje na gas najebao je kao žuti, rusi isključili gas. a gas i dalje radi...bar kod mene...
vudun Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Нишка топлана лако може прећи на мазут. Ионако залиха имају до краја зиме.
Sisus Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 a gas i dalje radi...bar kod mene... Hm, danas sam se cuo sa nekim ljudima iz Sapca, rekose da nemaju gasa.
Mathenigma Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 toliko je hladno da je juce uspeo da mi zamrzne displej na mobilnom telefonu...
Josif Visarionovič Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Meni zima i ne smeta preterano,volim zimi duge setnje.i da setam pse
-Mare Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Код мене 6-7 хиљада оде на плин. Рачун би био и већи да грејем целу кућу гасом. Овако, дневна соба, трпезарија, ћалетова радионица и буразерова соба се греју плином, моја соба, купатило и дневна соба у поткровљу се греју ТА пећима. I ukupan racun za struju izadje...? Pitam cisto orijentacije radi, posto kod mene racun izadje 5000din max.
Dead Man Walking Posted January 7, 2009 Author Report Posted January 7, 2009 Nama u stanu od 55m2 sa 2 cimera dođe račun za gas 1700 dinara onih 60-nešto posto. Dakle oko 3000 ukupno. Ništa strašno. Grejemo kad smo tu i noću smanjujemo ili gasimo dok spavamo. Imamo ono podešavnje za uključivanje i povećanje/smanjenje i svoj brojač naravno...
-Mare Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Sta znam. Grejem se na centralno, i pitam se koliko je pametno kucu na sprat grejati na plin, sudeci po racunima.
Fex Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Pa da je plin skup, jeste, ali je opet mnogo jeftiniji od struje,... ako ga ukinu, ima na naftu da predjemo, jbt samo ovaj mesec plin izasao 24000, da smo struju trosili ispalo bi 35000... najjeftinije je centralno...
Dead Man Walking Posted January 7, 2009 Author Report Posted January 7, 2009 Reci mi da živiš u zamku il' tako nešto
Feniks . Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Mi smo ove godine ugradili gas ali i dalje lozimo drva8centralno grejanje) posto imamo kucu na psrat...i gledajuci komsijske racune, ispod 15-20.000 din. nema sanse da se prodje...
Ајлин Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Meni zima i ne smeta preterano,volim zimi duge setnje.i da setam pse ih što volim da šetam po 'ladnoći ovo naše kučište razmaženo, najpre neće da obuče kaputić, pa onda kad obuče izađe napolje pišne malo i već bi da se vraća. valjda mu je hladno pošto je niskopodni, mada mu je kaputić postavljen, pojma nemam. danas se mazio i igrao lopte čitav dan sa kevom i sestrom kao mačka je...
Recommended Posts