Zagrivuk Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 I zimi govorim "Sve samo ne leto" MRZIM VRUCINE!
Divlji Tigar Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Mislim da ce ugraditi klimu u autobuse Ikarbus IK-112N i IK218N već imaju klipme, kao i minibusevi. Samo što jebena ljudska stoka stalno otvara porzore, u neki vozilima već su stavili natpise da ne otvaraju prozore jer radi klima. Pocrkace prvog dana.Otvaraj zatvaraj vrata.Racunaj unutra 100 ljudi,haha.Bolje da svako nosi po jedan mobilni frizider pa da se maze ledom Nije problem sa otvaranjem vrata. Gradski busevi u inostranstvu imaju klimu.
El Karnisero Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Mislim da ce ugraditi klimu u autobuse U Smederevu su vec ugradili.Sve se klima u autobusima.
Machka Naopachka Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Bila u planinama, pocrvenela ko rak, kupala se u Uvcu i sad dosla u BG i ne mogu da disem. Hiberniram. Jos tamo kao przi sunce. Ali dzaba, ovde je visoka vlaznost. GROZNO.
Josif Visarionovič Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Bg je betonska dzungla,pogotovo NBG kao sto vec rekoh.Obicna ledina,nema hlada,sve isto.Sunce przi nenormalno.A i na 35+ klime ne mogu da rade punom parom,onda se i tu mlatis dok ne rashladi.Sreca moja pa sam pobegao odande pre nego sto su pocele vrucine,februar bese ali nije bio hladan.Zajebi ti ono,nehumano do zla boga.Veceras isao da prosetam,stadion pun kao da je utakmica dok je centar prazan.Svi pobegli u visi deo grada zbog vetra a i hladovina je.Znaci sutra uvece idem na brdo gde je sumetina.Nadam se prijatnoj klimi
Divlji Tigar Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Kod mene u stanu a posebno u mojoj sobi je uvek leti bilo prijatno i to bez klimi i ventilatora, fina 'ladovina.Prozor otvoren po ceo dan roletne spuštene, povremeno ih malo odgurnem. Pustim muziku, ugasim svetlo, izvrnemse na svoj krevet i uživam. Ali ipak se sad premišljam da uzmem klimu. Korisna je to stvar.
Josif Visarionovič Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Sutra ce mi biti jebeni dan,i verujem celo leto.Komsija je igrom slucaja morao da proda kucu i ima rok da sazida novu na placu pored.Posto ima odredjenu svotu novca,kako ne bi placao radnike ja cu da mu pomognem a sutra se pocinje sa kopanjem kanalizacije.100 metara mora da se iskopa na dubini od 80 cm.Posle temelji,zidaj,mesalice,kolica ma mogu da mislim.Jos kazem najbolje da se instaliraju reflektori pa da se kopa nocu,jebes ti ovo kad se nema vremena za cekanje
Face Of Melinda Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Majko mila danas nisam mogla da mislim od ove vrucine... imam klimu na spratu, ali dok dodje svezina do moje sobe, ja da crknem. Inace ljudi ovo vreme nije normalno... mi pravimo klime da nas hlade, a klime ubijaju ozon, samim tim bice jos toplije... Mi ljudi smo paradox paradoxa...
Josif Visarionovič Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Ali moras priznati da je u kuci podnosljivija ova vrucina nego u zgradi
Face Of Melinda Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Od kada znam za sebe zivim u kuci, ali postoji tacno razlika u temperaturi izmedju prizemlja, prvog i drugog sprata... Tako da sam leti vise u prizemlju jer je dosta hladnije nego u mojoj sobi na drugom spratu gde je ovih dana bio pakao...
Josif Visarionovič Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Normalno,ja sam sad na spratu zbog kompa,ajd podnosljivo je dok sedim.Kad legnem druga prica zato cu spavati u prizemlju
SATAN-iz Batajnice Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Planiram ovih dana da to resim ovako http://www.gmilburn.ca/ac/geoff_ac.html
The Joker Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Planiram ovih dana da to resim ovako http://www.gmilburn.ca/ac/geoff_ac.html Ovo deluje opasno
Kakashi Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 (edited) Ma neeeee. Ima i swamp cooler (ili tako nešto): ventilator koji duva preko kocketine leda. Edited June 25, 2008 by Kakashi
The Joker Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Ah,sjajno,to mora da je lako naci Enivej,ja se sad ladim pod klimom,al sam po najgoroj vrucini isao do faksa da prijavim ispite...majicu su od mene odvajali hirurskim metodom...
Shamandalie Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Juce na The Police sam se skoro istopila. Onolika vlaznost vazduha je nesto neopisivo. Mada, moze da bude i gore. Valjda ce za vikend biti neko osvezenje.
Josif Visarionovič Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Petak pljuskovi i grmljavina.Sad pravac tus kabina i na breg.Ima neki kamp na crvenom krstu pa cu da blejim gore u nadi da nije tako toplo.A i ceo grad smrdi na otrov protiv komaraca,jebote kao ekspres lonac
Sisus Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 U Rumi je nocas grmilo i padala kisa, a danas k'o da nista nije bilo. Pakao.
kuruz Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Ништа лепше од врућине, данас је четворо људи звало да им се уграде климе.
Machka Naopachka Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Super da se bar neko obradovao vrucini
Josif Visarionovič Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 uh na bregu je milina,malopre sam dosao.nema komaraca,mir,tisina...nalozio sam se.da ne poveruje covek koja je temperaturna razlika
Machka Naopachka Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Bregoje A moze i da se leti, ko je u fazonu...
Josif Visarionovič Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Danas nije tako strasno.Uspeo sam da izdrzim u sobi vise od pola sata
Recommended Posts