Jump to content

Recommended Posts

Posted
E nervira me ovaj led, ne mogu da hodam normalno, jos ne volim kada krenem da se sapletem i poleti adrenalin a ne padnem. Posle tog iskustva bolje da sam pao, kompletirao bi zadovoljstvo. :)

Jao, taj osećaj je taaaaako grozan. Kao onaj trip kad se uspavljuješ pa kontaš kako padaš sa kreveta :( Očaj me uhvati u obe situacije.. Ali, bolje mi kad padnem ~ onda krenem da se cepam od smeha, kao da je neko prosuo brašno :rockdevil:

Posted
Gradjevinski materijal, ne gradi se zimi nista, kad je jako hladno...

Mada, dobro dodje i malo odmora, ali par dana mi je sasvim dovoljno...Inace, zimu lako podnosim, jedino ovaj led, on smara...

A ja mislila prodajes opremu za plazu...

Pa dobro, onda kad budem gradila nesto doci cu kod tebe po materijal, mozda dobijem neki popust. :D

Posted

Cuo sam da je neki deda poginuo, prilikom pada.

A danas jedan doktor u bolnici zamalo da se ubije dok je silazio niz stepenice :)

Ja nisam pao vec nekoliko godina :cool:

Posted

Uspela sam da padnem na suvom parketu

I još jednom zamalo, isto unutra.

To čim udjem opustim se i kao weheeee...

A krenula sam na put fino u štiklama, kad je napadalo 20 cm snega, još ledena kiša, veselo meni. Mada, ok su štikle kad je sneg, zabodeš je i ne klizaš. :) Samo kad udješ unutra, onda je zajebano :)

Ali sneg, tako je divno...!

Posted

Pa ok je to, to je normalno samo sto mi nismo navikli na sneg, zbog klimatskih promena.

Jedino zbog cega iscekujem toplije vreme jeste kampovanje, ovako niko nece da kampuje sa mnom dok je hladno :)

Moracu sam, a nije ni to lose.

Posted
I ja sutra idem na slavu, kod svog radnika...bice sarmi, i jos necega :D

... и свеже младе пилетине ..... на асталу? ;)

Meni sutra slava a ja idem na onaj medicinski pregled za vojsku :)

ОТАЏБИНА ЗОВЕ!

Ево, вртим у винампу већ неколико пута Децу Лоших Музичара и ''Пролећни дан.''

Пролећу се радујем. :da:

Posted

Може, ал' да скочи мало и температура. Онда би на вртешКи био Дејан Цукић и култни му хит ''Летње кише.''

Ако буде 'ладно са пљусковима, онда ми не преостаје ништа друго осим овог

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...