Bejbe Kompajler Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 E nervira me ovaj led, ne mogu da hodam normalno, jos ne volim kada krenem da se sapletem i poleti adrenalin a ne padnem. Posle tog iskustva bolje da sam pao, kompletirao bi zadovoljstvo. Jao, taj osećaj je taaaaako grozan. Kao onaj trip kad se uspavljuješ pa kontaš kako padaš sa kreveta Očaj me uhvati u obe situacije.. Ali, bolje mi kad padnem ~ onda krenem da se cepam od smeha, kao da je neko prosuo brašno
MissDickinson Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Gradjevinski materijal, ne gradi se zimi nista, kad je jako hladno... Mada, dobro dodje i malo odmora, ali par dana mi je sasvim dovoljno...Inace, zimu lako podnosim, jedino ovaj led, on smara... A ja mislila prodajes opremu za plazu... Pa dobro, onda kad budem gradila nesto doci cu kod tebe po materijal, mozda dobijem neki popust.
kuruz Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Моја мама је сломила лакат кад се оклизнула пре неки дан. Јебем ти лед...
Novaliis Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Cuo sam da je neki deda poginuo, prilikom pada. A danas jedan doktor u bolnici zamalo da se ubije dok je silazio niz stepenice Ja nisam pao vec nekoliko godina
Machka Naopachka Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Uspela sam da padnem na suvom parketu I još jednom zamalo, isto unutra. To čim udjem opustim se i kao weheeee... A krenula sam na put fino u štiklama, kad je napadalo 20 cm snega, još ledena kiša, veselo meni. Mada, ok su štikle kad je sneg, zabodeš je i ne klizaš. Samo kad udješ unutra, onda je zajebano Ali sneg, tako je divno...!
זאבים Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Meni danas neki dekica [shto jedva stoji] pomogao da se ne skljokam.. toliko.
Novaliis Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Gotovo sa minusima, a? Valjda nece vise, jbg... Ma jok, nece
Josif Visarionovič Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 krajem januara najavili sneg,obilniji
Novaliis Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Pa ok je to, to je normalno samo sto mi nismo navikli na sneg, zbog klimatskih promena. Jedino zbog cega iscekujem toplije vreme jeste kampovanje, ovako niko nece da kampuje sa mnom dok je hladno Moracu sam, a nije ni to lose.
Ајлин Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 krajem januara najavili sneg,obilniji neka neka samo neka pada i nek' bude 'ladno tople zime su dosadne kao mlaki mlohavi muškarci 1
Novaliis Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 neka neka samo neka pada i nek' bude 'ladno tople zime su dosadne kao mlaki mlohavi muškarci
Генеральный Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 tople zime su dosadne kao mlaki mlohavi muškarci оде у ку*ац имиџ слатке девојке која мота сармице на НГ...
Ајлин Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 ko je rekao da sam ja slatka generalni, imao si potpuno pogrešnu percepciju o meni.
Novaliis Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 I ja sam isto mislio da si fina cura.
Генеральный Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 ајлин, душо, сарме и сиров секс иду заједно само у бајкама. у стварности таква комбинација у једној жени се не налази.
Feniks . Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 gde ode ova tema mada, kad razmislim nije to ni spam, sarma, a pogotovo seks, greju, pa to ima veze sa temom
Ајлин Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 generalni, 'de ti ode, od mog poređenja oštrih zima i odlučnih muškaraca do sirovog seksa i sarmi. 'si konzumir'o sarme skoro?
Feniks . Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 I ja sutra idem na slavu, kod svog radnika...bice sarmi, i jos necega
Dead Man Walking Posted January 19, 2009 Author Report Posted January 19, 2009 Meni sutra slava a ja idem na onaj medicinski pregled za vojsku Slava mi. Nego, baš otoplilo danas jebote. Proleće je stiglo svima je do jaja, jedva čekam jesen da se kuva ajvar.
vudun Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 I ja sutra idem na slavu, kod svog radnika...bice sarmi, i jos necega ... и свеже младе пилетине ..... на асталу? Meni sutra slava a ja idem na onaj medicinski pregled za vojsku ОТАЏБИНА ЗОВЕ! Ево, вртим у винампу већ неколико пута Децу Лоших Музичара и ''Пролећни дан.'' Пролећу се радујем.
Feniks . Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Ali sad ce dosadne kise, ako sam dobro cuo...
vudun Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Може, ал' да скочи мало и температура. Онда би на вртешКи био Дејан Цукић и култни му хит ''Летње кише.'' Ако буде 'ладно са пљусковима, онда ми не преостаје ништа друго осим овог
Recommended Posts