vudun Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Немој да си на крај срца, биће опет зиме ... и Божић Бате.
Dead Man Walking Posted January 19, 2009 Author Report Posted January 19, 2009 ОТАЏБИНА ЗОВЕ! Idem da mi vide kitu
Sisus Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 I ja sutra idem na slavu, kod svog radnika...bice sarmi, i jos necega Neces valjda da seksas svog radnika? Ja sutra na dve vecere. Idem da mi vide kitu Ja sam to uvek najvise voleo, da im pokazem kitu.
Fapril ethereal Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 (edited) Ja sam to uvek najvise voleo, da im pokazem kitu. hail and kill! Edited January 21, 2009 by april ethereal
Dead Man Walking Posted January 21, 2009 Author Report Posted January 21, 2009 Razočarao sam se, nisu tražili da skidam gaće btw stavili su me da budem vezista! Šta ja povežem to ni bog neće moći da rastavi! ...toplo napolju...
Ајлин Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 gde su divni mrazevi nestali??? neka korist i od toga, da bar odnesem perje na hemijsko...
Feniks . Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Neces valjda da seksas svog radnika? Necu, nizi je i deblji od mene, nije moj tip
Novaliis Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Razočarao sam se, nisu tražili da skidam gaće btw stavili su me da budem vezista! Šta ja povežem to ni bog neće moći da rastavi! ...toplo napolju... Kako da nisu trazili to? Mislio sam da je obavezno.. A napolju kao da je jesen, takav imam osecaj.
Dead Man Walking Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 Pa nisu, ne znam zašto... Juče i danas do jaja toplo Proleće je stiglo, svima je do jaja jedva čekam jesen da se kuva ajvar!
Vuk Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 ..ptichice cvrkucu i kenjaju sa grana... Danas sam izbegao napad vrana/gavrana (shta god da je bilo) - zamalo da me poseru
kuruz Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Јуче се завршио испитни рок, данас било предивно време. Рај. Одма' сам иш'о на фудбалицу...
SkullKrusheR Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 ja igrao juche 5 min u shkoli. ispucao ortak loptu preko kuce pored shkole pa se nismo naigrali. idem sutra obavezno. nadam se da ce sutra biti josh toplije.
Novaliis Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 I kod nas pocinje da se igra basket a ja mogu samo da gledam, zato i ne idem, vec sedim i pijem. Ne valja ovo vreme, za vocke posebno. Krenu da pupe a onda ih uhvati mraz.
Fapril ethereal Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 ..ptichice cvrkucu i kenjaju sa grana... kosilica krchi komsha seche trava! da ga ne znam rodjace jebo bi mu mama deca beru treshnje i prave galama!
Sisus Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 I kod nas pocinje da se igra basket a ja mogu samo da gledam, zato i ne idem, vec sedim i pijem. Ne valja ovo vreme, za vocke posebno. Krenu da pupe a onda ih uhvati mraz. Pogotovo za kajsije, one su bas osetljive.
SkullKrusheR Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 u 3 se pika basket i fuzbal. jedva chekam, nisam igrao od novembra.
Machka Naopachka Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 De si, pedophile beard Kakvo divno proleće ovih dana!!!
Fapril ethereal Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 he is just regular everyday normal madafaka!
Grob Bez Dna Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Одма' сам иш'о на фудбалицу... ja na basket. konacno!!
SkullKrusheR Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 ja opichio basket danas, a posle toga i neshto vishe od pola sata fudbala. jebena kisha nas prekinula. ali prijalo mi je posle toliko vremena...
Vitamin K Experience Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Spontano kolektivno grudvanje cele firme danas. Security kamere su nas zabeležile, a direktor došao posle da pita ima li povređenih. Mnogo smo matori...
Bejbe Kompajler Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 MRZIM SNEG!!! I ceo dan mi je sjeban, zbog snega. Oću bre 30 stepeni da bude
Fapril ethereal Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Spontano kolektivno grudvanje cele firme danas. Security kamere su nas zabeležile, a direktor došao posle da pita ima li povređenih. Mnogo smo matori... taj rad! metal je rat!
Recommended Posts