Fapril ethereal Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Uh ja se juce izgrudvala za medalju... cak smo i sneska pravili, doduse moje kuce ga je sahranilo, ali vredelo je el ste mu stavili sargarepu tamo gde ne treba?
Face Of Melinda Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Tamo gde ne treba smo stavili kucece loptice zasto bi sneska inace kuce sahranilo
Bejbe Kompajler Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Zato što kuče konta da ste više pažnje posvetili Snešku no njemu (kučetu) i onda ono pati, pa svoj bes pokazuje tako što nemilosrdno ubija snežnu tvorevinu... To bih i ja radila da sam na njegovom mestu.
Mistress Burzum Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Kako je leeepo padao sneg ova 3 dana uh! Milina.
Mississippi_Queen Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 (edited) Kako je divnoooooo napolju I evo, opet pada <3 Jedino je shit shto je sve zaledjeno i jaakoo je teshko hodati, bar ovde kod mene x) Edited February 15, 2009 by Mississippi_Queen
Fapril ethereal Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 nemoj se suprostavljati ledu! koristi ga! a i naravno da ne mozete da idete kad nabudzite martinke,crnu jaknu,pantalone i Drakthrone majicu...
Brynhildr Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Ja mislim da je sasvim nebitno šta imaš na sebi, svejedno je teško hodati. xD
Ајлин Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 šta će vam faliti da se malo napregnete za šetnju izdefinisaće nam se mišići kad smo već kod šetnje, odoh na pijacu vozdra !
Bejbe Kompajler Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Moji odoše na Adu a ja ne mogu
Vuk Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 vidim kroz prozor shto znachi da nocas nije bilo snega, napolju je verovatno 10 cm leda :/
Mississippi_Queen Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Ja mislim da je sasvim nebitno šta imaš na sebi, svejedno je teško hodati. xD Slazem se Mada zapravo mislim da bi mozda i bilo lakshe u martinkama x)
Sisus Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 šta će vam faliti da se malo napregnete za šetnju izdefinisaće nam se mišići Da, primetio sam da uvek stegnem guzove kad hodam po snegu i ledu, da sto manje boli ako padnem. Smaranje.
Ајлин Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 jeste znali da je grad pustio inspekcije po stambenim naseljima da kažnjavaju kućne savete koji nisu počistili sneg ispred svojih ulaza i sa stepenica? to objašnjava otkud toliko oguljenih trotara ispred zgrada... ultra. počinjemo da ličimo na civilizovanu državu.
Mississippi_Queen Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 E, bash bih volela da dodju malo u moj kraj, poshto ovde kad padne sneg, kao da civilizacija nestane! Sinoc sam sa stanice koja mi je na 2 mina ishla kuci 25, ali bitno je da se nisam razbila negde, a bila sam ubedjena da hocu.
Sisus Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 ultra. počinjemo da ličimo na civilizovanu državu. Možda Beograd počinje da liči na civilizovan grad, ali država ne. U Rumi i dalje možeš da slomiš nogu.
Machka Naopachka Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Ja mislim da je sasvim nebitno šta imaš na sebi, svejedno je teško hodati. xD Ja u štiklama juče, fino sam prošla, u stvari nije led tako tvrd, može da se zabode štikla jeste znali da je grad pustio inspekcije po stambenim naseljima da kažnjavaju kućne savete koji nisu počistili sneg ispred svojih ulaza i sa stepenica? to objašnjava otkud toliko oguljenih trotara ispred zgrada... ultra. počinjemo da ličimo na civilizovanu državu. A ja sam čula da daju po 750 grama soli po ulazu. Kao, do jaja, konačno ću moći da očistim onaj prvi stepenik odozdo, baš je zajeban.
Brynhildr Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Ovde kod mene u selu deluje ko da je prošlo nešto za čišćenje snega... Sve ulice su očišćene i to se baš vide linije odakle-dokle. Verovatno i jeste... Nego, ja mrzim kad ljude očiste trotoare. Da li možete da se slomite na razgaženom snegu? NE. A kad se očisti, pa zaledi...? Onda je zajebano.
Denny Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Nego, ja mrzim kad ljude očiste trotoare. Da li možete da se slomite na razgaženom snegu? NE. A kad se očisti, pa zaledi...? Onda je zajebano. Naravno da mozes. Utaba se pa se povrsina zaledi...
Sisus Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Ovde kod mene u selu deluje ko da je prošlo nešto za čišćenje snega... Sve ulice su očišćene i to se baš vide linije odakle-dokle. Verovatno i jeste... Nego, ja mrzim kad ljude očiste trotoare. Da li možete da se slomite na razgaženom snegu? NE. A kad se očisti, pa zaledi...? Onda je zajebano. A sta se to zaledi kad se sneg ocisti, zivota ti?! Na razgazenom snegu se ne mozes slomiti, ali kad malo popusti temperatura, pa se taj razgazeni sneg malo rastopi, pa kad opet stegne minus, sneg se zaledi. E, na tome mozes da se slomis. Kao dupe.
Denny Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 A sta se to zaledi kad se sneg ocisti, zivota ti?! Na razgazenom snegu se ne mozes slomiti, ali kad malo popusti temperatura, pa se taj razgazeni sneg malo rastopi, pa kad opet stegne minus, sneg se zaledi. E, na tome mozes da se slomis. Kao dupe. Upravo moja poenta...
Fapril ethereal Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 ove zime se preporucuje cassual...
Brynhildr Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Paa, veće su šanse da se razbiješ na čistom betonu nego na snegu. Kad zaledi, tj. A kad ne ledi - lepši je osećaj gaziti po snegu. x))
Recommended Posts