Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zato što kuče konta da ste više pažnje posvetili Snešku no njemu (kučetu) i onda ono pati, pa svoj bes pokazuje tako što nemilosrdno ubija snežnu tvorevinu... To bih i ja radila da sam na njegovom mestu.

Posted
šta će vam faliti da se malo napregnete za šetnju

izdefinisaće nam se mišići

Da, primetio sam da uvek stegnem guzove kad hodam po snegu i ledu, da sto manje boli ako padnem. Smaranje.

Posted

jeste znali da je grad pustio inspekcije po stambenim naseljima da kažnjavaju kućne savete koji nisu počistili sneg ispred svojih ulaza i sa stepenica? to objašnjava otkud toliko oguljenih trotara ispred zgrada...

ultra. počinjemo da ličimo na civilizovanu državu. :da:

Posted

E, bash bih volela da dodju malo u moj kraj, poshto ovde kad padne sneg, kao da civilizacija nestane! Sinoc sam sa stanice koja mi je na 2 mina ishla kuci 25, ali bitno je da se nisam razbila negde, a bila sam ubedjena da hocu. :bigblue:

Posted

Možda Beograd počinje da liči na civilizovan grad, ali država ne.

U Rumi i dalje možeš da slomiš nogu.

Posted
Ja mislim da je sasvim nebitno šta imaš na sebi, svejedno je teško hodati. xD

Ja u štiklama juče, fino sam prošla, u stvari nije led tako tvrd, može da se zabode štikla :)

jeste znali da je grad pustio inspekcije po stambenim naseljima da kažnjavaju kućne savete koji nisu počistili sneg ispred svojih ulaza i sa stepenica? to objašnjava otkud toliko oguljenih trotara ispred zgrada...

A ja sam čula da daju po 750 grama soli po ulazu.

Kao, do jaja, konačno ću moći da očistim onaj prvi stepenik odozdo, baš je zajeban. :udri:

Posted

Ovde kod mene u selu deluje ko da je prošlo nešto za čišćenje snega... Sve ulice su očišćene i to se baš vide linije odakle-dokle. Verovatno i jeste...

Nego, ja mrzim kad ljude očiste trotoare. Da li možete da se slomite na razgaženom snegu? NE. A kad se očisti, pa zaledi...? Onda je zajebano.

Posted
Nego, ja mrzim kad ljude očiste trotoare. Da li možete da se slomite na razgaženom snegu? NE. A kad se očisti, pa zaledi...? Onda je zajebano.

Naravno da mozes. Utaba se pa se povrsina zaledi...

Posted
Ovde kod mene u selu deluje ko da je prošlo nešto za čišćenje snega... Sve ulice su očišćene i to se baš vide linije odakle-dokle. Verovatno i jeste...

A sta se to zaledi kad se sneg ocisti, zivota ti?!

Na razgazenom snegu se ne mozes slomiti, ali kad malo popusti temperatura, pa se taj razgazeni sneg malo rastopi, pa kad opet stegne minus, sneg se zaledi. E, na tome mozes da se slomis. Kao dupe.

Posted
A sta se to zaledi kad se sneg ocisti, zivota ti?!

Na razgazenom snegu se ne mozes slomiti, ali kad malo popusti temperatura, pa se taj razgazeni sneg malo rastopi, pa kad opet stegne minus, sneg se zaledi. E, na tome mozes da se slomis. Kao dupe.

Upravo moja poenta...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...