Jump to content

Vrućina, 'ladnoća i ostale vremenske (ne)prilike

Dead Man Walking

Recommended Posts

ovde grad velicine lesnika!!! i glasniju grmljavinu nisam cula u zivotu!!! kako siba, majko moja, samo udaraju gromovi! seva na sve strane! strasno! nista ovako nisam videla u zivotu!!!

Edited by DarkMiss

Ja ugasim komp i izadjem na kisu i uzivam ;) (e to je dozivljaj)...

Hocu i ja kisuuuuuuu :cry:

nije kisa ludace, nego gradina!!! da ti ostavi masnice po celom telu! moz' da te ubije, kad ti padne na glavu! :)

ma kakvo gasenje kompa, ja sam u sred stambenog bloka, 200 upaljenih kompova u sredini, pa nikom nista ne fali. urbani mitovi. :)

nije kisa ludace, nego gradina!!! da ti ostavi masnice po celom telu! moz' da te ubije, kad ti padne na glavu! :)

ma kakvo gasenje kompa, ja sam u sred stambenog bloka, 200 upaljenih kompova u sredini, pa nikom nista ne fali. urbani mitovi. :)

Grad, huh, odlicno ali cu onda morati u zaklon pa da uzivam ;) (jbg kad volim)...

Pa sta rokne me grad, nista strasno ;) Prirodna pojava :) :)

^

aww... hvala! :D:wub::blush:

Ja imam fobije od grada da mi ne izlupa djuntu :( To ne bih mogao da prezalim :( Zato u gepeku nosim uvek dva cebeta, da mogu da ga pokrijem, a razni manijaci i perverzjaci me prozivaju zbog tih cebadi u gepeku :rolleyes:

:) :) :)

nikad se ne zna za sta ce ti jos posluziti... ;):P

Edited by DarkMiss

Zimska kisa je zakon ;)

Hajde prijatno Jovanice, laku noc ;) :*

Da, secam se kise ove zime, kad je sve poledilo i ja padnem ispred kuce i tresnem na guzicu, ceo desni guz mi poplaveo, zamisli ti kad 105kg tresne o zemlju .... sav sam se bio rastimovao :(

Znaci provela sam se k'o niko, celo nevreme sam stajala sa stativom i aparatom na prozoru, shibao me pljusak :) i naravno Marfi me je je*ao samo tako - namestim se ka severozapadu ono shiba po jugoistoku i sl, premestim se ono obrnuto :)

Pazite ovog giganta:

mg8078res.jpg

U poredjenju sa prilicno velikom munjom:

mg8074res.jpg

Originalna slika je skroz sprzena, to je izvlaceno :)

Da, secam se kise ove zime, kad je sve poledilo i ja padnem ispred kuce i tresnem na guzicu, ceo desni guz mi poplaveo, zamisli ti kad 105kg tresne o zemlju .... sav sam se bio rastimovao :(

hehe pa ti malo smanji kilazu :P :P :):pivopije:

@Double - kakve slike sunce ti.... :rockdevil: Perfektno, svaka cast ;)

btw i u Vrscu je tacno u 00:00 pocela neka manja oluja. Bilo je odlicno. Cist vazduh, kisa je razbijala (nije bilo grada), vetar razbija kako duva... Kada sam cuo da pocinje oluja u to vreme sam se tusirao, i nisam ni zavrsio ko covek, nego sam odmah istrcao na terasu sa malo gela na sebi :) ... Al nema veze, uzivao sam u oluji ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...