NećuDisplejNejm Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 stvarno izgleda vau. ova prva eeeh pakao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Jel su to prave slike?Ako jesu onda sam zapanjen.Odlicno Evo jos nekih koje se meni svidjaju,mada sam na starom telefonu imao snimke gotovo neprekidnih udara gromova u okolini grada Ovako nesto slicno je bilo u Vrscu pre nekih 7-8 godina,samo sto je udarilo u toranj na bregu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 (edited) Fora je sto se cestice iz vulkana trljaju medjusobno u oblaku a posto su oshtre i usput imaju magnetna svojstva dobijes vrlo... grandioznu oluju tj to nije oluja nego pice munje po samom oblaku iznad erupcije. Jeste povod bio grozan al malko zavidim onima sto su tipa na Borskom jezeru bili posle bacanja grafitnih bombi jer kazu da su oluje bile 50x jace nego ove sada + bilo je raznobojnih munja (crvene, zelene, plave... nabrajam ko dete debil ). Edited May 24, 2009 by Double Fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Jebem ti život, kako je moćno. Uf! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 I samo neka mi neko kaze da ne voli kisu i grmljavinu Nema lepseg na svetu, stvarno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 sve to lepo izgleda,al su posledice toga velike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Izgleda da ce opet biti belaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 I samo neka mi neko kaze da ne voli kisu i grmljavinu Nema lepseg na svetu, stvarno Киша = нема спорта, шетње, седења на клупи, одласка на утакмицу осим ако је нешто битно... Мрзим кишу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Izgleda da ce opet biti belaja Žestokog sranja će biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Padaaaa... rekose na prognozi tek za vikend normalnije... al' toliko puta su promasili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Киша = нема спорта, шетње, седења на клупи, одласка на утакмицу осим ако је нешто битно... Мрзим кишу. Sve to stoji ali ja volim kisu iz jednog razloga.Napravi se uzasno blato po kom obozavam da vozim Nivu Inace danas su najavili neko zajebano nevreme sa gradom.Vec se namrstilo,moram da skidam kofer sa krova da mogu da uteram i drugi auto u garazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 @Scouse Buster: pa nismo mi London pa da nam kisa stalno pada Mislim, sprecice te u tome sto pricas par sati a zato ce biti zabavno gledati s prozora A i meni licno ne smeta kisa kad imam kisobran, osim ako je neka nenormalna sto pada koso i sl. Ono sto mi daleko vise smeta je oblacnost, oni meseci kad je retko koji dan suncan su mi super depresivni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 sprecice te u tome sto pricas par sati Tako je. Valja nekad napraviti pauzu i za jednu dobru prcačinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 pa da, nema nista bolje od takve akcije dok kisa lije niz prozore posle otvoris malo da udje (otrovni ) ozon, zapalis cigaru ako pusis... milina Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Evo kisobran za najgoru kisu i koso da pada, ne moz' ti nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 jok i ne moze, pa budu ti mokre noge do kolena pa cim dune ladan vetar upisas se ko ce jos tako da seta... to je samo zlu ne trebalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Ovde je počela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 samo se nadam da ce da bude zajebano jer sam ispalila nesto vazno zbog prognoze obesice me ako ne pokisnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 pa iskosis ga malo napred i eto. ma znam, niko sem ludih Japanaca ne bi to nosio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 pa da, nema nista bolje od takve akcije dok kisa lije niz prozore posle otvoris malo da udje (otrovni ) ozon, zapalis cigaru ako pusis... milina Pa u takvim slucajevima, nije cigara jedino sto moze da se pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Posle seksa, Sisuse, posle seksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Uf, a po toj kiši mi idemo na matursko veče. Večeras, je l' te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 auuu veselje. i meni je prosle godine padala kisa za maturu. ziveo kisobran i mantil Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Uf, a po toj kiši mi idemo na matursko veče. Večeras, je l' te. Па ваљда ће Визард да те одбаци до ресторана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts