Jump to content

Vrućina, 'ladnoća i ostale vremenske (ne)prilike

Dead Man Walking

Recommended Posts

Fora je sto se cestice iz vulkana trljaju medjusobno u oblaku a posto su oshtre i usput imaju magnetna svojstva dobijes vrlo... grandioznu oluju :D tj to nije oluja nego pice munje po samom oblaku iznad erupcije.

Jeste povod bio grozan al malko zavidim onima sto su tipa na Borskom jezeru bili posle bacanja grafitnih bombi jer kazu da su oluje bile 50x jace nego ove sada + bilo je raznobojnih munja (crvene, zelene, plave... nabrajam ko dete debil :D ).

Edited by Double Fire

I samo neka mi neko kaze da ne voli kisu i grmljavinu :P;)

Nema lepseg na svetu, stvarno ;)

Киша = нема спорта, шетње, седења на клупи, одласка на утакмицу осим ако је нешто битно... Мрзим кишу.

Киша = нема спорта, шетње, седења на клупи, одласка на утакмицу осим ако је нешто битно... Мрзим кишу.

Sve to stoji ali ja volim kisu iz jednog razloga.Napravi se uzasno blato po kom obozavam da vozim Nivu :)

Inace danas su najavili neko zajebano nevreme sa gradom.Vec se namrstilo,moram da skidam kofer sa krova da mogu da uteram i drugi auto u garazu.

@Scouse Buster: pa nismo mi London pa da nam kisa stalno pada :D Mislim, sprecice te u tome sto pricas par sati a zato ce biti zabavno gledati s prozora :D A i meni licno ne smeta kisa kad imam kisobran, osim ako je neka nenormalna sto pada koso i sl.

Ono sto mi daleko vise smeta je oblacnost, oni meseci kad je retko koji dan suncan su mi super depresivni :(

pa da, nema nista bolje od takve akcije dok kisa lije niz prozore :) posle otvoris malo da udje (otrovni :P ) ozon, zapalis cigaru ako pusis... milina :D

Pa u takvim slucajevima, nije cigara jedino sto moze da se pusi. :zuba:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...