Tomislav Sawyer Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Cuo si gromcinu pre par minuta? Zgrada mi se zatresla jebo te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Meni je pre par godina grom udario u satelitsku antenu,koja nije na krovu vec pored kuce na metalnoj sipci.ne znam kako,ali to vece sam spavao u sobi koja prozorom gleda na tu antenu.bilo je nevreme,nije vise grmelo i onda je odjednom samo tresnulo po sred antene.ja sam iz sna skocio kao da me neko polio vrelom vodom.nestalo je struje u celoj ulici a meni crkao digitalni risiver.taj zvuk necu nikad da zaboravim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Cuo si gromcinu pre par minuta? Zgrada mi se zatresla jebo te. ja mislio da bombarduju...opet se nesto zakuvava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 I ovde kreće nešto... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Ovde suncano ceo dan, tek jutros nesto malo padala kisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Padala pre dva sata, i to kratko. Sad je sunčano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 I ovde kreće nešto... :/ To zato što dolazimo da sviramo tu večeras. Bilo koju svirku da imamo, padne kiša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 To zato što dolazimo da sviramo tu večeras. Bilo koju svirku da imamo, padne kiša. Da promenite ime benda u Rainmakers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) Moj drugar je imao zamalo pa "ride the lightning" iskustvo u (znace trne gde je) u shumici izmedju detelinare i novog naselja, neposredno pre urbanizacije. U shumetinu su parkirali gomilu metalne gradje, a on se vracao kuci negde pred zoru i resio da pisha par metara pored te gomile kad je u nju raspizdilo tako da smo mi u centru to culi. Kaze da u zivotu nije video jace svetlo i cuo glasniju buku, a zvuk, kaze on, uopste nije bio zvuk grmljavine, vec nekakvo polifono pishtanje. Najzanimljivije je to sto smo svi u ekipi u sledecih par meseci provalili da on od tog dogadjaja primetno brze (jako brzo) hoda, sto je ostalo tako i danas. Overklok Edited May 30, 2009 by House of Voivod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 A letos sam sedeo sa devojkom u autu na nekom parkingu i sad pocelo da seva ali kontamo mi nece jos kisa.U jednom momentu je sevnulo,i culo se kao kad crkne sijalica pa onaj klik,i onda gromcina udara jedno 30 metara od nas.Uzas,kad je pocela kisa ono je bio haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 To zato što dolazimo da sviramo tu večeras. Bilo koju svirku da imamo, padne kiša. E, jeb'o sam vam mater. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Moj drugar je imao zamalo pa "ride the lightning" iskustvo u (znace trne gde je) Ja sam znao lika koji je doziveo to iskustvo. Pa, nije bilo bas ride the lightning, ali ga je ubila struja, sto je slicno. Kabal od mikrofona u bari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Sranje. Meni je drugar iz detinjstva izgoreo na vagonu, sesti osnovne. Bas je dobar lik bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~SilentWarrior~ Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Ja samo zimi spavam sa zatvorenim prozorom, i sada se zajebem, i ostavim prozor otvoren, koji je direktno iznad moje glave, i lepo padne kisa, produva vetar, i eto radosti...... Najavili su pakleno leto, sa temperaturom vecom od 40 stepeni Zivela zima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Kako je zahladnelo jbt. Pomodrela mi stopala :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Danas sam shvatio da mnogo lakše učim kad je toplo. Odredim vreme kad ću ići na sport ili u šetnju, učim do tad i miran sam. Celog dana planiram da krenem sa Porodičnim, al' ne da mi se zbog vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Ne znam dal je zbog naglih promena vremena,danas se ne osecam dobro,malaksao sam i cudno se osecam,kao da nisam ja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Uvek vozim bicikl posle kise, jer je tada najbolji vazduh i sve Danas sam bio isto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Ja sam hteo al nisam imao sa kim,ovi moji sve smorovi,hladno im je bla bla.Kuda vozis?ja najcesce prema sredistu i vatinu mada sam bio do mesica pre neki dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Ne znam dal je zbog naglih promena vremena,danas se ne osecam dobro,malaksao sam i cudno se osecam,kao da nisam ja... +1 Puca mi glava, muka mi je, mrzovoljna sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Ja sam hteo al nisam imao sa kim,ovi moji sve smorovi,hladno im je bla bla.Kuda vozis?ja najcesce prema sredistu i vatinu mada sam bio do mesica pre neki dan Ja uvek sam i vozim jer je zanimljivo, mogu brzo mogu i sporo itd... Pustim Candlemass i piciiiiiiiiiiiii Vozim se uglavnom po centru i prema kustilju. Imam jedan svoj odredjeni put i tuda uvek idem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 Baš volim kada je ovakvo vreme. Mrzim kada je vrućina. Spavam ko beba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=136240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~SilentWarrior~ Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Upravo sam spavala 16 sati, jedva gledam dok ovo kucam, od ovakvog vremena mi se samo spava... A kad je leto ne mogu da funkcionisem, mrzim leto, klima je spas Zivela zima http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=136240 Jbt, selim se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 (edited) Zivela zima devojko, bravo... Ali 16 sati spavanja? Pa jbt ja bih umro da toliko spavam... Edited May 31, 2009 by Aces High Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts