Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fenomenalna slika, doduse nikada nisam volela cipele sa "patakavicastim" prednjim trapom :)

Al zato kozne baletanke (ja ih od mila zovem patofne) su dusu dale za ovo vreme, hvala onom ko ih smsili... slika_69239.0.jpg

Posted
Zenama je teze. Kuvaju nam se sise

Jaoj, ovih dana mi je brushalter najneomiljeniji odevni predmet, ali ne mogu na posao da idem kao na plazu! A obuca...jaoj ponovo su mi noge u ranama jer sam nosila neke sandale/espadrile na The Police, tako da sam prinudjena da nosim svoje "ciao bimbi" cipelice.

Posted

preko dana spavanje, minimum do 16 casova, posle malo na komp i oko 20 h izlazak u grad. inace ovde dole kod mene je mnogo mocno da se izadje uvece leti jer temperatura pada na nekih 25-30 stepeni tako da moram da nosim neki duks kad ostajem do rano ujutro na ulici :D

Posted
Jaoj, ovih dana mi je brushalter najneomiljeniji odevni predmet, ali ne mogu na posao da idem kao na plazu!

Znači li to da se sunčaš u toplesu? :D

A obuca...jaoj

Ja od malena imam problem sa obućom. Mene najobičnije japanke odvratno nažuljaju. Kupila sam ultra-mega slatke Dr. Martens sandale, ali sama pomisao na bol i na natekle tetive (da, i to se dešava :() me spriječava da ih obujem. Trebalo bi prvo malo nositi sa tankim čarapicama, ali gdje sada to... :mrtav:

Posted (edited)

Није се ни Јуни још завршио а већ ми је превише врућине.

Ово је за мене Пакао.

Ово ми је и психички и ментални и физички и свакакви терор.

Edited by Necroshine
Posted

zabodem se isppod klimice i ukljucim na jedno 25c , dovoljno da duva a da mi ne bude vrucina...

Izlazim napolje ko fanatik u patikama mesto da lepo kupim sandale neke :):):)

Posted
Ja od malena imam problem sa obućom. Mene najobičnije japanke odvratno nažuljaju. Kupila sam ultra-mega slatke Dr. Martens sandale, ali sama pomisao na bol i na natekle tetive (da, i to se dešava :() me spriječava da ih obujem. Trebalo bi prvo malo nositi sa tankim čarapicama, ali gdje sada to... :mrtav:

a propos cipela, ja uz svo sranje imam i kodeks oblačenja na poslu, koji kaže:

- suknja da pokriva kolena 10 cm u sedećem položaju

- sako/jakna obavezni u prisustvu klijenta/uprave

- ČARAPE!!!!

- cipele koje ne otkrivaju prste.

u mom tijelu je 80 stepeni kad je napolju 40.

na stranu što me ljudi gledaju kao da nisam kako treba kad me vide u sakou.

jebo leto.

Posted
@nazzgul

Znaš šta... tamo je manja vlažnost vazduha, pustinjski predeo, tako da je verovatno izdržljivije. Šta misliš kako oni izdržavaju sa onim feredžama i krpama na sebi :)

Da to sam vec cuo. Kao posto je vlaznost vazduha = 0. Uopste se ne znojis i tako to.. Videcemo bas..

Posted

Mmm bila sam na bazenu danas, i odlicno je. Malo mi je zao sto su poceli da otvaraju u 10 umesto u 9 kao pre, tako da nisam bas sama ujutru, ali nije guzva do 1-2. Bas dobar recepat :)

Inace, Uvac me je odusevio, za vikend sam bila. Pocrnela sam tako da imam majcu :) za po sata. A nista ne osecas, samo pici sunce! I jezero, divno divno....

Prelepo je tamo, treba ici.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...