Bata Trokrilni Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Ja ne serem, ja branim Tange od onih koji seru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 borba protiv vetrenjaca bi imala vise smisla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 borba protiv vetrenjaca bi imala vise smisla... Pa ništa, ti slušaj Lude krawe, stvar ukusa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 (edited) lude krawe da ne diras! i ne smarajte vise... ovo je tema o vremenu a ne o princu i njegovim grbavim (bi)tangama.... naravno, uhvatila me je kisa malopre, pa sam morala da se sakrijem u mek... i sedela sam sama, kao debil, dok mi nije dosao drug. Edited June 21, 2009 by Happy Legs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Tako te najviše volim, kad si ratoborna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 a sad padas, je li pi*ka ti materina?! ako ne stane, ja cu da se pokvasim tusem i tako da izadjem! pa nek pada onda, sta me briga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 23, 2009 Author Report Share Posted June 23, 2009 Pokvasićeš se tušem? Oh noes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Gledam i ne verujem- kisa je stala. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Videh da je Ajlin jedva čekala da prekopira moj post o tome da kiša inspiriše muziku i stavi ga na temu o najsmešnijim postovima... Ne može čovek ovde ništa da kaže, odmah se sjate dušmani da to izvrnu naopačke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Могли би ви из Танги да обрадите ову песму, па да качиш сваки пут кад те неко "нагази"... Него, ова киша неће стати до викенда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Pa kad je smešno, jbg. Ionako tvoji postovi zauzimaju 95% teme Najsmešniji najgluplji, dal' smo ti svi "dušmani" ili ti stvarno daješ takve izjave, proceni sam... Nego, dobra je ova kišurina, ne moram da zalivam cveće tri puta dnevno Jedini zez je što mi patike imaju neki glupi kao vazdušni otvor na đonu pa sve cvile kad hodam Mnogo smešno zvuči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Pa kad je smešno, jbg. Ionako tvoji postovi zauzimaju 95% teme Najsmešniji najgluplji, dal' smo ti svi "dušmani" ili ti stvarno daješ takve izjave, proceni sam... Ja sam dao izjavu da nema dobre pesme bez inspiracije koju daje kiša. Ne znam šta je tu smešno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 napolju 'ladno a meni se plesan pod mishkom zapatila.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Ja sam dao izjavu da nema dobre pesme bez inspiracije koju daje kiša. Ne znam šta je tu smešno. sada si vec postao smesan kao pojava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 ima li neko pojma kad ce kraj ovom ogavnom vremenu...kraj juna je ffs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 ima li neko pojma kad ce kraj ovom ogavnom vremenu...kraj juna je ffs! kad zora svane i sunce se zgrane.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwlt Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 od prvog Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 jbt sta se desava sa vremenom? totalno poludelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) ovde olujchina shiba, nebo tamno sivo, ne vidi se nishta kroz prozor od kishe. sranje. edit: mislim da bih trebao da iskljuchim komp, pocheli gromovi da rokaju najgroznije. Edited June 29, 2009 by SkullKrusheR Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 a odje sija sunce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ovde se smirilo, ali je i dalje oblachno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 sprema se neko sranje u sapcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Jebote, ubo' sam da budem u BGu danas za vreme onog sranja. Ali sam tom prilikom uvideo i najmanje jednu pozitivnu stranu letnjeg pljuska, dobijemo opštenarodni izbor za mis mokre majice. Čudi me da po ovdašnjim tabloidima još niko nije izneo tipičnu made in Serbia teoriju zavere u stilu "da li ste primetili, istovremeno dok kod nas totalno neubičajeno za ovo doba godine imamo veliku količinu padavina, na ovogodišnjem Vimbldonu još nijedan meč nije odložen zbog kiše". Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Овде је падала јутрос, али је поподне било сунчано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 30, 2009 Author Report Share Posted June 30, 2009 kad zora svane i sunce se zgrane.. Ali zato kad sunce zađe i mrak te snađe... Mumi. Ovde je čujem bilo neko strašno nevreme? Ja nemam pojma, igrao sam Warcraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts