Dark_Elf Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Ја сам мислио да је обрадиш. Мислим, фотошопом и тим твојим програмчићима. Pa wallpaperi su već obrađeni što se tiče kontrasta, boja i tih stvari. Daj neku tvoju sliku, pa da te ubacim ako oćeš pored neke snajke.
vudun Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 http://www.yumetal.net/forum/index.php?s=&...t&p=1932992 http://www.yumetal.net/forum/index.php?s=&...t&p=1959988 Мајсторе, ожежи. Сад је захладнило, мож' се ради натенане.
Dark_Elf Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Evo šta je ispalo. Zajebano je malo bilo za obradu, pošto su ti slike u očajnom kvalitetu (a slike ovih lepotica su naprotiv slikane crhunskim aparatima), i najzajebanije u svemu tome je uskladiti boje da sve izgleda slično. Verovatno ima dosta grešaka koje nisam video (loše sam i isekao ove cure), a inače cilj mi je bio da proizvedem onaj feel osamdesetih. Jbg... za ozbiljniju obradu, slikaj se malo ozbiljnijim aparatom drugi put.
KazimKazim Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Hahaha, carski. Bravo Elf, bitna je ideja, koja je sprovedena u delo 'Ocu i ja ovo
vudun Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 (edited) Хахахах! Остаде ми зној испод десне мишке. Ево један виртуелан вопи ---> Кад се вратиш у Ниш, имаш прави, за уложени труд. А јесу крш за обраду, обзиром да су ме сликале мобилним, на обема фоткама. све у свему, ја сам веома задовољан овим харемом, као што се горе да и видети. Edited August 2, 2009 by Вуду ░▒▓▓▒░ попаЯa
Fapril ethereal Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Nocas bila kisa i grmelo cak i ako promenis red rechi u toj rechenici neces pogresiti u opisu nocasnjeg dogadjaja u Vrscu..
Dark_Elf Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... GRMIIIIIIIIIIIIIIII Ajmo kišo!!!
Grob Bez Dna Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 u sapcu oblacno. kisa padne s vremena na vreme. doduse, oluje jos nije bilo.
kuruz Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Kod mene oblačno, zahladnelo, duva vetar, ali ni kap nije pala.
Dark_Elf Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Kod mene se mačka uvukla u kokošinjac. Ti bi trebao da budeš počasni građanin Beograda. Pa čim nastane suša, da te zovu da dođeš i doneseš kišu.
Feral Ghoul Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 (edited) Ajde ugasite ovu temu , offtopic na sve strane. Ok @Smorock je postovao nesto vezano za temu , jeeeeej ! Edited August 4, 2009 by Feral Ghoul
Sisus Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Ti bi trebao da budeš počasni građanin Beograda. Pa čim nastane suša, da te zovu da dođeš i doneseš kišu. Zasto ja?
Dark_Elf Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Zasto ja? Pa jesi rekao da je zbog tebe bilo nevreme (kiša) na okupu?
Kwlt Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 El Ninjo sledece godine.Mozda 2010-a bude i najtoplija do sad,najverovatnije malo manje no 1998-a.
MissionVao Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Jbt svasta. Jutros (oko podneva ) roknuo 2x grom negde na 100m od mene, pre i posle toga bas nista. Nadam se da ce kad zadje sunce biti neke grmljavine pa da slikamo
Josif Visarionovič Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Taman sam mislio danas da idem na plivanje i najavili kisu
MissionVao Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Kad nisi meteoman kao ja Svaki dan gledam prognozu za 5 dana 1
Azaralena Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Najzad je malo opustilo. Ah, kako mi je nedostajalo sivo nebo i vetar što čupa uši i nosi veš. Stvarno, danas bacim pogled napolje, gledam kako se drveće savija, zastanem da uživam u prizoru i vidim kako mi se veš komad po komad otkida sa žice i odleće put slobode. Svežina planinskih visina. Oh fun, of joy!
Dark_Elf Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Najzad je malo opustilo. Ah, kako mi je nedostajalo sivo nebo i vetar što čupa uši i nosi veš. Stvarno, danas bacim pogled napolje, gledam kako se drveće savija, zastanem da uživam u prizoru i vidim kako mi se veš komad po komad otkida sa žice i odleće put slobode. Svežina planinskih visina. Hah :) I ja zamalo danas da prisustvujem takvom događaju, srećom videh na vreme pa pristigoh veš.
Josif Visarionovič Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 A drugar i ja juce se vozimo bajsevima kad je krenulo da grmi,nastala opsta bezanija po gradu a kisa tek da je pala.Mada sad je prijatno za voznju bicikla
Recommended Posts