Jump to content

Recommended Posts

Posted

da. a meni danas kreplao grejanje u stanu. super.

Bilo je još zanimljivije prošle godina na -15 kad je nestalo plina na nekoliko dana. :rockdevil:

Posted

Na sta se grijes nesreco?

na struju, bem je. riknuo termostat na TA peći. fala k00rcu, jer samo to mi je falilo.

Posted

Auh...Trci do ovih skotova,zaboravih im ime,na stanici posle 6te gimnazije su trandze.Bas uzeh tajmer kod njih proslog tjedana.

P.S.dolazim nam centralno grijanje po planovima koje videh do 2015te pa ko prezivi pricace,srecno sa onim -18 od 18tog!

ipak je grejac, a ne termostat. tako da se od veceras grejem na frizider.

Posted

Ovaj led jebe mamu, danas sam mogao tako da se razbijem kad sam ulazio u zgradu, i to ne samo jednom, iz treceg-cetvrtog pokusaja sam uspeo da predjem preko leda, ulaz onako malo je izdignut i strm a zaledilo, na kraju sam se samom sebi smejao jos jedno dvadesetak minuta  :bigblue: 

• 4 weeks later...
Posted

U vsh opet duva nenormalno vetar, smorio je vise.

Ovo mi je najruznija zima ikad. Obozavam zimu inace, ova je bas lepo pocela, ali kratko je potrajao sneg, i sad naizmenicno vetar, magla, vetar, magla. Uz oba cesto bude i kise. Smorilo totalno :S

Posted

meni su zime mrske, između ostalog i zbog toga što mi koža na rukama ispuca do krvi, bez obzira na tone glicerinskih krema kojima ih premazujem, kao i usne, na koje potrošim 2 labela nedeljno i opet su ispucale kao seljačke pete.

proleće ftw.

Posted

Imam i ja malo problema sa rukama, samo to ne resavam tako lako jer mi je koza osetljiva na glicerin, tj ospem se ako ga ima previse u kremi, sapunu i sl :S

Ali volim zimu svejedno :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...