Stolet Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Biće i 38, bez brige. Kod nas u Vojvodini vlažnost trenutno na 60%, temperatura oko 30, biće ludilo. Uveče najavljuju kišu, koja će verovatno doći u obliku jakog nevremena, s obzirom na temperaturu.
Stolet Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Evo u Novom Sadu trenutno toplotni indeks ravno 40 stepeni Celzijusa Brojevi koje nam daju na prognozama skoro da i nisu bitni, pogotovo leti, jer je prilično retko da se temperatura poklapa sa subjektivnim osećajem toplote. Ovde je trenutno 'samo' 31 stepen, ali je vlažnost još uvek oko 60%, vetra nema, što rezultuje osećajem toplote koji je za 9 stepeni viši od izmerene temperature. S obzirom da je prognozirano 37-38 stepeni, ako vlažnost ostane ovakva kakva jeste, kuvaćemo se mi i na 50C.
sale 3sm Larry Flynt Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Kako je lepo usisavati na ovoj temperaturi mmmm....
Rehabilitovani Bagrem Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 da nema promene vremena ljudi ne bi imali o cemu da pricaju.
MissionVao Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 (edited) ^ Mislis? Ja se nadam, taman da ispucam neke fotke munja Za sad nista ne sugerise da ce je biti... Ni http://www.wunderground.com nije izbacio upozorenje od thunderstormova, radarska slika je cista itd. Edited July 11, 2011 by MissionVao
Stolet Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Stoji upozorenje za oluje na wunderground, bar za Bačku, samo što stoji i upozorenje za visoke temperature, pa si možda previdela Radar počinje da registruje manje oblake, u Novom Sadu su se pre pola sata videla dva fina kumulonimbusa kako bujaju, jedan na severu i jedan na jugu. Užasno je vruće, temperatura 36.5C, osećaj 44C
Bitlđus Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 kupio čokoladu u prodavnici koja se nalazi na 5 min. od moje kuće i dok sam stigao kući čokolada već promenila svoje agregatno stanje al' dobro, sad barem imam čoko milkšejk
Grobodan Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Divan dan je bio za odlazak u sud i sređivanje dokumenata.
Divlji Tigar Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 (edited) ^ Mislis? Ja se nadam, taman da ispucam neke fotke munja Za sad nista ne sugerise da ce je biti... Ni http://www.wunderground.com nije izbacio upozorenje od thunderstormova, radarska slika je cista itd. One fotke od prošle godine su ti odlične. Edited July 11, 2011 by Divlji Tigar
Guest c1k4_ml3kc3 Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 (edited) ^ Mislis? Ja se nadam, taman da ispucam neke fotke munja Za sad nista ne sugerise da ce je biti... Ni http://www.wunderground.com nije izbacio upozorenje od thunderstormova, radarska slika je cista itd. Sorry na Oftopic : Коју камеру користиш за фотографисање? Имам осећај, можда вечерас, можда сутра-прекосутра. Увек осећам некакво ''наелектрисање'', промени ми се понашање к'о да имам пмс ахах. Edited July 11, 2011 by c1k4_ml3kc3
MissionVao Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 (edited) ^ Zar je bitno? @Stolet: Ne znam, i dalje se ne prognozira nista ozbiljno pre petka/subote Mislim ne najavljuje se zahladjenje pre kraja nedelje pa i ono sto bi palo ne bi bilo nista spec. @Divlji Tigar: ako nije sarkazam, tnx Sad bi ispale mnooogo bolje (siri objektiv). Edited July 11, 2011 by MissionVao
Bata Trokrilni Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 (edited) Hajde da čujem, ko upražnjava seks na ovoj temperaturi? Naravno, klimatizovane prostorije se ne računaju. Edited July 11, 2011 by Bata Trokrilni 1
Divlji Tigar Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 @Divlji Tigar: ako nije sarkazam, tnx Sad bi ispale mnooogo bolje (siri objektiv). Nije sarkazam, stvarno su ti super te slike ispale.
Sisus Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Kako je lepo usisavati na ovoj temperaturi mmmm.... Još je lepše zidati šaht. 1
kuruz Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Или брати кајсије. Родиле к'о нечитаве, набрасмо буразер и ја 50 кила са 4 мала дрвета стара тек неколико година.
Grob Bez Dna Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 u sapcu ubi kisa i par stepeni je hladnije. moze da se dise.
NećuDisplejNejm Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 razmisljam o tome da naduvam dusek i pocnem da spavam na terasi. ovo nije normalno jbt
Stolet Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Ova godina je dosta sušna kod nas u Bačkoj. U Novom Sadu je bilo svega 3-4 oluje, od toga dve u istom danu pre desetak dana. Nažalost, u Somboru (gde mi je familija koja zemlju obrađuje) je palo čini mi se najmanje kiše ove godine, gledajući celu Srbiju, mislim da nije prešlo 200mm. Kiše je bilo danas izgleda u Banatu i u centralnoj Srbiji, iz NS-a su se oblaci fino videli, ali jedan zajeban sistem će proći južnije i opet neće biti jače kiše
Rehabilitovani Bagrem Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 razmisljam o tome da naduvam dusek i pocnem da spavam na terasi. ovo nije normalno jbt kupi klimu tebra!ja narucio danas,neko ocigledno zeli da nas se resi
Recommended Posts