Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovde se nešto sprema još od podneva, ali ničega nije bilo osim malopređašnje kišice od par minuta.

Posted

Lou moraju se razgaziti, srecom nisu bele :haha:

@Lemi: Brate ti vec napravio scenario, nisam ti ja Smorock :razz:

:haha: :haha:

true story

al ne po glavi :mhihi:

Kiša ide od Fruške Gore čini mi se... Krovni prozor je super stvar, al moraću da smontiram neku nadstrešnicu nad monitor ako mislim da ga držim otvorenim dok pada kiša :haha:

Posted

:haha: :haha:

true story

al ne po glavi :mhihi:

Kiša ide od Fruške Gore čini mi se... Krovni prozor je super stvar, al moraću da smontiram neku nadstrešnicu nad monitor ako mislim da ga držim otvorenim dok pada kiša :haha:

Ma on tebi uvek napravi scenario idi kuvaj za muza i kreci ili cisti i ti fazoni... opusteno...

Inace danasnji izlet do Valjeva kisa nas uhvatila u gradu, pa iz grada, njah :icon_ne:

Srecom Valjevo malo pa sam stigla da vidim grad kao covek :haha:

Posted

Ima li nekoga iz Šapca i okoline? Dolazi neko ludo ludo nevreme, pa ako neko može da slika da vidimo kako to izgleda sa lica mesta :)

Posted (edited)

Dolazi sa zapada/jugozapada i piči uglavnom na istok, pomalo severoistok, dosta se situacija razvija, pa će verovatno za nekih 2 sata i u Beogradu biti nevremena. Dragi mi Novi Sad izgleda promašuje :)

@Grob Pa jednačenje suglasnika po zvučnosti majku mu :D A i imam ortaka odatle :)

Edited by Stolet
Posted

rainy mood je keva.

posebni tripovi su kada pustis NASA snimke recimo meseca Io i rainy mood.Tezak trip jer pomislis da pada kisa u svemiru.

Sto se tice tih emo,pickopacenickih fazona.Kisa je sastavni deo zivota,i nema nista lose u njoj,get over it,bitch

Posted

U Novom Sadu bilo neke grmljavine i kiše, a trenutno na nebu ima svašta da se vidi, najviše mi pogled privlače ogromni oblaci na zapadu, kad se još malo smrkne možda će se videti daleke munje :pivopije:

Posted

Wow oblak sa zapada je udaljen više od 50km a vidi se kao da je na pragu grada. S druge strane zver koja je prešla preko grada izgleda mnogo gore sada nego pre 2 sata :mhihi:

Posted (edited)

A ja opet spakovao pribor i spemio mamce, jebem ti kisu i moje pecanje...:violent:

Kad ono idu neki oblaci, k'o da ce govna da padaju.

Edited by Slavic_Blood
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...