Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa i to. :mhihi: Ali ozbiljno, jako mi ide na kurac ova jesen usred leta. Brate, sad treba da bude sunčano, vruće... a ne ovo govno.

Sećam se da sam 2009. krajem avgusta na posao išao u zimskoj jakni, zakopčan do grla.

Posted

Maj prošle godine, čini mi se šesnaesti, proslava titule na JNA. Svi u zimskim jaknama, pada neka kišetina, duva vetar, kao da je novembar, a pre toga je danima bilo preko 25 stepeni. Odvratan dan.

Posted

Sećam se... Jebote ovakav početak zvuči gore od "during the war" :haha:

elem, sećam se jedne godine, znam da smo bili u osnovnoj školi, neki 4-5 razred, svaki dan smo se nalazili ekipa iz naše i suprotne smene u bloku pored. I svaki ali svaki jebeni dan je popodne padala kiša i svaki put smo dolazili popodne u duksevima i vindjaknama i mrzeli što je trava mokra i ne možemo da igramo izmedju dve vatre jer smo proklizavali i lomili se ko pičke.

Od te godine na dalje, proleće i jesen su nestali, stopili se u bedne okrajke zime i leta, brutalan transfer iz majice kratkih rukava u zimsku jaknu.

Ako će ovo leto da nam vrati proleće i jesen, neka pada kiša svaki dan tri puta što se mene tiče.

ali sumnjam.

Guest HEFEST
Posted

Ovi metereolozi najavise za ovo leto nenormalne temperature i ludilo, a ono ni sunca nema nesto previse. :mhihi:

Posted

Voyager+Record+Cover.gifbaby-yoda.jpg

ovaj mi je bolji

shark-hat_K6fYj_20137.jpg

a ovo cu da nabavim za zimu

kawai sranje, lepo ce da mi ide uz tirkiznu kosu

cat6-300x242.jpg

mozda previse gledam anime :haha::ph34r:

Guest HEFEST
Posted

Ja se jutros probudio lezeci na ledjima i kada sam otvorio oci videh da je miško od prekrivaca napravio sator. Tog trenutka sam znao da ce da padne kisa. :redface:

Guest HEFEST
Posted

Najbolje je imati indijanca!!! Uvek ce da te sere!!! :mhihi:

Guest HEFEST
Posted

Sta brate? Pitas gluposti. Dirty-Timma mi je bila komsinica jedno vreme. :mhihi:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...