Jump to content

Recommended Posts

Posted

dosla ogavna jesen...jebes zimu,za zimu se mos obuci,a ovo vreme k'o da pomije padaju s'neba...pada ono sranje od kise,nemos ni ko covek prosetati,opikati nekog sporta...doslo vreme kada ce par meseci fanovi maj dajing brajda onanisati...

Posted

Nemojte mrziti jesen i kisu, pa to je nesto najlepse sto mozete dobiti nakon onih znojavih vrelih dana gde ne mozes izaci iz kuce dok ne smrkne. Nakon sto sam iskusio 50 stepeni celzijusa definitivno jos vise cenim jesen i zimu.

Nista bolje od sivih oblaka, napokon osecam kao da mogu da disem. Kisa je donela svezinu, novih dah, a drvece nikad lepse. Oktobar je jedan od najlepsih meseca u godini, definitivno, i tek sada mogu da prosetam ko covek a da ne umrem od suncanice ili raka koze. Malo kise samo doprinosi atmosferi, ne umire se od toga, kao sto se moze od sunca.

A sto se tice sporta, mi smo bre igrali basket po kisi i snegu. Uzmemo lopate, ocistimo teren i igramo, sta nas briga. Zivi smo, nista nam ne fali. Po kisi je tek bilo zanimljivo igrati.

• Upvote 1
Posted

Nego, mi smo u januaru, sneg se topi pored terena, 2 stepena Celzijusa, epic basketball time :pivopije: I onda je za nekoliko dana zaduvala košava dok smo igrali basket, ne preporučujem :mhihi:

Posted

Ne secam se koliko stepeni je bilo, ali znam da je teren bio pokriven snegom i da smo ga ocistili, i pri tom vec crkli od umora i nakon toga igrali basket. Jbg, bili smo fanatici u ono vreme, basket nam je bio ceo zivot bukvalno. :haha:

Posted

Nemojte mrziti jesen i kisu, pa to je nesto najlepse sto mozete dobiti nakon onih znojavih vrelih dana gde ne mozes izaci iz kuce dok ne smrkne. Nakon sto sam iskusio 50 stepeni celzijusa definitivno jos vise cenim jesen i zimu.

Nista bolje od sivih oblaka, napokon osecam kao da mogu da disem. Kisa je donela svezinu, novih dah, a drvece nikad lepse. Oktobar je jedan od najlepsih meseca u godini, definitivno, i tek sada mogu da prosetam ko covek a da ne umrem od suncanice ili raka koze. Malo kise samo doprinosi atmosferi, ne umire se od toga, kao sto se moze od sunca.

Jesen u mom kraju.

Posted

To mi je bila omiljena tema na pismenom u osnovnoj skoli.

Meni najmrksija. Lepo ovo vreme, samo se zajebah, pa ponovo izađoh u tankoj jakni uveče.

Posted

Predivno je napolju, toliko mi prija da to nije normalno. Danas na poslu izašao ispred zgrade da pušim, kiša rominja a ja bez jakne uživam :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...