Footog Qpoos Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 dosla ogavna jesen...jebes zimu,za zimu se mos obuci,a ovo vreme k'o da pomije padaju s'neba...pada ono sranje od kise,nemos ni ko covek prosetati,opikati nekog sporta...doslo vreme kada ce par meseci fanovi maj dajing brajda onanisati...
Talvi Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 I meni jesen apsolutno najbezveznije godišnje doba, ostala tri volim.
Havočka Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Juce se promenilo 3 godisnja doba, sinoc sam se smrzla i pokisla, nisam mislila da ce odjednom sve tako da bude ;( ceka se sneg i -16.
Sreta Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Antonio , hladno mi je (da preduhitrim Princa)
kuruz Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Idealno vreme. Suvo i ladno (ovo zvuči kao da opisujem Prinčevu kitu). Al' u sredu opet toplo, 22 stepena.
Night's Blood Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Super, ima da pocrkamo od promena temperatura. Meni je draze da je samo hladno, oktobar je ipak.
Novaliis Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Nemojte mrziti jesen i kisu, pa to je nesto najlepse sto mozete dobiti nakon onih znojavih vrelih dana gde ne mozes izaci iz kuce dok ne smrkne. Nakon sto sam iskusio 50 stepeni celzijusa definitivno jos vise cenim jesen i zimu. Nista bolje od sivih oblaka, napokon osecam kao da mogu da disem. Kisa je donela svezinu, novih dah, a drvece nikad lepse. Oktobar je jedan od najlepsih meseca u godini, definitivno, i tek sada mogu da prosetam ko covek a da ne umrem od suncanice ili raka koze. Malo kise samo doprinosi atmosferi, ne umire se od toga, kao sto se moze od sunca. A sto se tice sporta, mi smo bre igrali basket po kisi i snegu. Uzmemo lopate, ocistimo teren i igramo, sta nas briga. Zivi smo, nista nam ne fali. Po kisi je tek bilo zanimljivo igrati. 1
Machka Naopachka Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 More, mrnj mrnj mrnj, vratite mi leto.
Stolet Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Nego, mi smo u januaru, sneg se topi pored terena, 2 stepena Celzijusa, epic basketball time I onda je za nekoliko dana zaduvala košava dok smo igrali basket, ne preporučujem
Novaliis Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Ne secam se koliko stepeni je bilo, ali znam da je teren bio pokriven snegom i da smo ga ocistili, i pri tom vec crkli od umora i nakon toga igrali basket. Jbg, bili smo fanatici u ono vreme, basket nam je bio ceo zivot bukvalno.
Jabba the Hutt Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Volim da trcim, i ovakvo vreme mi je idealno, ustanem oko 7ice, i zapicim krug-dva, tri oko kraja, posle tus i iskuliras kafu na terasi, nista bolje
Lou Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Nemojte mrziti jesen i kisu, pa to je nesto najlepse sto mozete dobiti nakon onih znojavih vrelih dana gde ne mozes izaci iz kuce dok ne smrkne. Nakon sto sam iskusio 50 stepeni celzijusa definitivno jos vise cenim jesen i zimu. Nista bolje od sivih oblaka, napokon osecam kao da mogu da disem. Kisa je donela svezinu, novih dah, a drvece nikad lepse. Oktobar je jedan od najlepsih meseca u godini, definitivno, i tek sada mogu da prosetam ko covek a da ne umrem od suncanice ili raka koze. Malo kise samo doprinosi atmosferi, ne umire se od toga, kao sto se moze od sunca. Jesen u mom kraju.
Novaliis Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 To mi je bila omiljena tema na pismenom u osnovnoj skoli.
Face Of Melinda Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Pazi da imam dobru cirkulaciju i da mi nisu ruke i noge stalno hladne i ja bih je volela ovako noup man
Lou Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 To mi je bila omiljena tema na pismenom u osnovnoj skoli. Meni najmrksija. Lepo ovo vreme, samo se zajebah, pa ponovo izađoh u tankoj jakni uveče.
Night's Blood Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Ja ne volim kisu, tako da mi je jesen najgore godisnje doba. Sve je tmurno i ruzno, i stalno mi se spava. :/ Prolece ftw!
Footog Qpoos Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 svako vreme je dobro dok ne pada nista i dok nema vetra...
Grobodan Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Predivno je napolju, toliko mi prija da to nije normalno. Danas na poslu izašao ispred zgrade da pušim, kiša rominja a ja bez jakne uživam
Night's Blood Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Danas na poslu izašao ispred zgrade da pušim, kiša rominja a ja bez jakne uživam Pravi cika doktor.
Recommended Posts