Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ja sam juce u 6h ujutru,cekao autobus Lazarevac- Beograd,kod elektrane Kolubara..

jedan vidno apokaliptican ugodjaj,upotpunjen sa -15 stepeni,nepostojanjem zive dushe(osim pasa lutalica) i ogromnim dimnjacima elektrane koji su chadili sve u 16

Po toj liniji, Jare je mrtav a Lemi je vrhunska guzica.

po toj liniji ja sam jedini ispao realan..bas onakav kakav jesam (sto bi rekla Natasa Bekvalac)

covek-brada kezual obucen i sa super naocarima

Edited by Fapril ethereal
Posted

ja sam juce u 6h ujutru,cekao autobus Lazarevac- Beograd,kod elektrane Kolubara..

jedan vidno apokaliptican ugodjaj,upotpunjen sa -15 stepeni,nepostojanjem zive dushe(osim pasa lutalica) i ogromnim dimnjacima elektrane koji su chadili sve u 16

po toj liniji ja sam jedini ispao realan..bas onakav kakav jesam (sto bi rekla Natasa Bekvalac)

covek-brada kezual obucen i sa super naocarima

253513_216279435079334_100000918372627_648203_1174858_n.jpg

• Upvote 1
Posted

Vreme je do jaja, bre. Juče sam se setio vrućine i lepljivosti na četrdeset stepeni. Zajebi.

Posted

О јеботе, на форуму у последње време избија повећа количина потиснуте сексуалности. :haha:

Dokaz:

:wub:

Posted

Мени дај 'ладно пиво у стаклу, и бања ми. :D

Плус базени и остала чуда. Јбг, летње дете сам. Зими ми дође да практикујем хибернацију.

Posted

Ја лети не могу да спавам дању кад сам пијан. :haha:

Што доводи до проблема, јер обично ноћу пијем, па легнем кад сване. :lol:

Posted

Izašao sam danas iz kuće posle dva dana, a pošto sam i od ukućana i od ljudi po Internetu slušao da je hladno, izvukao sam teško naoružanje, najbolju jaknu svih vremena. Ne da sam prokuvao, nego cirkus. Uopšte nije toliko hladno koliko pričate.

Posted

I ja dođoh jutros do tog zaključka, išao do grada i uopšte se nisam toliko smrzao koliko ljudi kukaju, očekivao sam ledeno doba napolju.

Posted

danas je bilo toplije nego juce ali opet hladno. Bar meni. Dobro , ja mrzim kape, rukavice i td. mozda mi je zbog toga zima ;)

Stubovi Jumetala podržavaju žene koje mrze garderobu.

Posted

Bas obrnuto, leti nema nacina da se rashladis, a zimi ima nacina da se ugrejes.

Baš tako. RAWR

Ја лети не могу да спавам дању кад сам пијан. :haha:

Ja leti ne mogu da spavam kako treba, pijan ili ne.

A fakat je danas bilo toplije, samo što oni koji nisu bili na vetru ne mogu da razumeju kada neko kuka zbog hladnoće.

Posted

Ја и не бих толико кукао да није управо тог проклетог ветра. И, исто као соул, не носим рукавице, па ми се руке заледе у року од 'одма. Капа ми ни не треба. :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...