Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel si mu reko da se vrati odakle je dosao?

SHto bih? ODlichan lik, chak sam ga i picem chastio zbog te izjave.

SAMO ZIMA SAMO MINUS BLEK METAL IST KRIEG

Posted

Golfska struja dopire do norveških obala pa u tom zapadnom priobalnom delu verovatno nije toliko hladno koliko u istočnom, ili pak u ostatku Skandinavije. Evo u Bergenu je trenutno -2, dok je već u Oslu -9, za koji najavljuju i ispod -20, dok će u Bergenu najniža temperatura ovih dana biti oko -6, a najviša uglavnom u plusu :da: Specifična je ta Norveška, zato im se retko zamrzavaju zapadne luke, pa im, jelte, i cveta proizvodnja ribe, transport nafte, blek metal i tako :)

Pa valjda svaki prosečan srpski bleker zna za ovo. Opšte poznavanje prirode i društva Norveške je obavezno štivo.

Ja zavidim svima jer po prvi put u životu nisam video zimu uopšte. Temperature po 20 stepeni svakog dana, sunčano.. evo danas će biti skoro 22 stepena. Još samo tornado da dođe sutra i moje iskustvo zloglasnog Teksaškog vremena će biti potpuno.

• Upvote 1
Posted

Moj kolega sa faxa, Norvezanin,

oce da krepa na leto, jednom mi se onesvestio na snimanju, a jedva da je bilo 35 stepeni...

Da li si mu dala vestacko disanje i reanimaciju? :D

• Downvote 2
Posted

sankanje je nedosanjani san svakog deteta iz Vojvodine

to za vas iz banata...kekende i zitista...gledao sam emisiju gde su trazili najvise uzvisenje u kekendi...ima jedno metar uzvisenje...ne kaze se dzabe:"popenjes se na bundevu,vidis celu kekendu"...

ja imam nasipe,imam atomska sklonista(ovde je ekstremno sankanje,vece od nasipa i zajebaniji nagib)...kad' sam bio zgebac,sanko sam se sve u sesnajst...

to i planinski biciklizam :)

ima i toga...predjes u srem preko mosta slobode i mos se lomis bajkom po fruskoj gori...

Posted

Ali realno, ovde se klinci sankaju jedino tako što ih roditelji vuku okolo, nema bukvalno nikakvog uzvišenja koje bi koristilo u tu svrhu. :D

Posted

Moja životna priča... To i ono kad se zaletiš gurajući sanke ispred sebe, pa se baciš na iste, slomiš tri rebra, otkližeš četri metra i budeš u fazonu: "VAAAAAAU!"

Posted (edited)

Ali realno, ovde se klinci sankaju jedino tako što ih roditelji vuku okolo, nema bukvalno nikakvog uzvišenja koje bi koristilo u tu svrhu. :D

a da i ti mu dodjes iz banata...sta da vam kazem,backa rulz :cool:

Moja životna priča... To i ono kad se zaletiš gurajući sanke ispred sebe, pa se baciš na iste, slomiš tri rebra, otkližeš četri metra i budeš u fazonu: "VAAAAAAU!"

mozda je nedostatak zimskih radosti doveo do toga da postanes huligan :razz:

Zato u NS sluze atomska sklonista.

to se zove ekstremno sankanje...nagib 80 stepeni...

Edited by Footog Qpoos
Posted

U mom slucaju 2m. :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...