Vuk Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Jel si mu reko da se vrati odakle je dosao? SHto bih? ODlichan lik, chak sam ga i picem chastio zbog te izjave. SAMO ZIMA SAMO MINUS BLEK METAL IST KRIEG
Novaliis Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Golfska struja dopire do norveških obala pa u tom zapadnom priobalnom delu verovatno nije toliko hladno koliko u istočnom, ili pak u ostatku Skandinavije. Evo u Bergenu je trenutno -2, dok je već u Oslu -9, za koji najavljuju i ispod -20, dok će u Bergenu najniža temperatura ovih dana biti oko -6, a najviša uglavnom u plusu Specifična je ta Norveška, zato im se retko zamrzavaju zapadne luke, pa im, jelte, i cveta proizvodnja ribe, transport nafte, blek metal i tako Pa valjda svaki prosečan srpski bleker zna za ovo. Opšte poznavanje prirode i društva Norveške je obavezno štivo. Ja zavidim svima jer po prvi put u životu nisam video zimu uopšte. Temperature po 20 stepeni svakog dana, sunčano.. evo danas će biti skoro 22 stepena. Još samo tornado da dođe sutra i moje iskustvo zloglasnog Teksaškog vremena će biti potpuno. 1
Night's Blood Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Temperature po 20 stepeni svakog dana, sunčano.. evo danas će biti skoro 22 stepena. Jadan ti.
johnnyzzz Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 chak sam ga i picem chastio zbog te izjave. častiš i mene? kukanje je za pičke...
johnnyzzz Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 (edited) u nišu napadalo još noćas, ja već išao da vozim bord tamo gde se deca sankakju Edited February 2, 2012 by johnnyzzz
kuruz Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 sankanje je nedosanjani san svakog deteta iz Vojvodine
johnnyzzz Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 (edited) to i planinski biciklizam Edited February 2, 2012 by johnnyzzz 1
Feniks . Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Moj kolega sa faxa, Norvezanin, oce da krepa na leto, jednom mi se onesvestio na snimanju, a jedva da je bilo 35 stepeni... Da li si mu dala vestacko disanje i reanimaciju? 2
Footog Qpoos Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 sankanje je nedosanjani san svakog deteta iz Vojvodine to za vas iz banata...kekende i zitista...gledao sam emisiju gde su trazili najvise uzvisenje u kekendi...ima jedno metar uzvisenje...ne kaze se dzabe:"popenjes se na bundevu,vidis celu kekendu"... ja imam nasipe,imam atomska sklonista(ovde je ekstremno sankanje,vece od nasipa i zajebaniji nagib)...kad' sam bio zgebac,sanko sam se sve u sesnajst... to i planinski biciklizam ima i toga...predjes u srem preko mosta slobode i mos se lomis bajkom po fruskoj gori...
Talvi Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Ali realno, ovde se klinci sankaju jedino tako što ih roditelji vuku okolo, nema bukvalno nikakvog uzvišenja koje bi koristilo u tu svrhu.
kuruz Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Moja životna priča... To i ono kad se zaletiš gurajući sanke ispred sebe, pa se baciš na iste, slomiš tri rebra, otkližeš četri metra i budeš u fazonu: "VAAAAAAU!"
Svart Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 (edited) Za to u NS sluze atomska sklonista. Edited February 2, 2012 by Svart
Fapril ethereal Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 sankanje je nedosanjani san svakog deteta iz Vojvodine e jebiga,nisi poznavao nijednog Bivisa i Batheda koji su se peli na krov sa skijama sa ciljem da se povrede?
Grobodan Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Nikad Vojvodina, samo brda, šume i planine.
Footog Qpoos Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 (edited) Ali realno, ovde se klinci sankaju jedino tako što ih roditelji vuku okolo, nema bukvalno nikakvog uzvišenja koje bi koristilo u tu svrhu. a da i ti mu dodjes iz banata...sta da vam kazem,backa rulz Moja životna priča... To i ono kad se zaletiš gurajući sanke ispred sebe, pa se baciš na iste, slomiš tri rebra, otkližeš četri metra i budeš u fazonu: "VAAAAAAU!" mozda je nedostatak zimskih radosti doveo do toga da postanes huligan Zato u NS sluze atomska sklonista. to se zove ekstremno sankanje...nagib 80 stepeni... Edited February 2, 2012 by Footog Qpoos
kuruz Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Mda, zato je sada ovde divno vreme, a vi umirete pod snegom.
Night's Blood Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Moja životna priča... To i ono kad se zaletiš gurajući sanke ispred sebe, pa se baciš na iste, slomiš tri rebra, otkližeš četri metra i budeš u fazonu: "VAAAAAAU!" U mom slucaju 2m.
johnnyzzz Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Mda, zato je sada ovde divno vreme, a vi umirete pod snegom. jebo zimu bez snega!
Recommended Posts