Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni je ovo skoro savršeno vreme. Hladno, a suvo, nema znojenja, lepljenja za sedišta u prevozu, a nije mokro, bljuzgavo, sivo... Sunce i hladnoća su idealna kombinacija.

Posted (edited)

ne mož' biti mokro i bljuzgavo na -10 kako god okreneš...

Možda da bude zaleđeno, ako ima snega, što mu dođe još gore. Ovako je odlično.

Edited by Underkuruz
Posted

Moje selo je taman negde gde počinje ona peščara vojvođanska, pa je tu neko odvratno glineno-peščano uzvišenje od dosta metara, tako da imamo do jaja brdo u selu, a naša kuća je taman pod brdom, kod jedne kultne ulice u kojoj se skupljaju deca. Ali, pošto od rođenja nosim đavola u sebi, više sam voleo da se sankam kod groblja :rockdevil: Brdo neko, klasično horor naselje, groblje na brdu :mhihi: Pa se lepo spušta jedna dosta pusta ulica, koja zimi vrvi od sanki i klinčadije :)

• Upvote 1
Posted

Морам признати да време данас има милости. Малопре сам ушао у кућу, и није много хладно. Кажу термометри да је -7 + (-1), али нема ветра па није страшно.

Posted

Ovde jos nista, samo vetar i dalje pici -.-

Ispucali su mi nokti i zanoktice su mi prokrvarile juce od 'ladnoce, kroz rukavice. Istripovala sam da mi se zaledila kragna od kaputa a kad sam skinula farmerke pomislila sam da cu skinuti i kozu zajedno sa njima. U gradu -12 feels like -20, na brdu -19, feels like -37.

Zaledile su mi se suze na obrazima. Literally.

Posted

ammmmm, svaki sneg ostaje na minus dvajes... veličina nije bitna...

That's what she said. :mrgreen:

Posted (edited)

ne, ona je rekla da to što je veliki znači da će ostati... ja sam tako shvatio... čekaj, o čemu tačno pričamo :blink:

edit... NOOOOOOOOOOOOOO!

Edited by johnnyzzz
Posted

Ovde jos nista, samo vetar i dalje pici -.-

Ispucali su mi nokti i zanoktice su mi prokrvarile juce od 'ladnoce, kroz rukavice. Istripovala sam da mi se zaledila kragna od kaputa a kad sam skinula farmerke pomislila sam da cu skinuti i kozu zajedno sa njima. U gradu -12 feels like -20, na brdu -19, feels like -37.

Zaledile su mi se suze na obrazima. Literally.

Si ti čula za duge gaće?

Posted

Ja sam danas kupio termo rukavice ispod Pančevačkog mosta, u radnji Al Carpone. 1500 dinara, nepromočive su. Držao sam 5 minuta rukavicu ispod vode i nije bilo uopšte mokro unutra. :rockdevil:

Posted

A ja dao 1200 za obične vunene, samo zato što su Lonsdale. Vazda sam bio pametan.

U suštini, nije ni bitno da su nepromočive, nećeš u njima na svetsko prvenstvo u grudvanju. Važno je da su tople.

Posted (edited)

Si ti čula za duge gaće?

Jesam, al' sam idiot koji to nije hteo da nosi jer zulja

Bitch, please, sutra 2 para i na ispit

Edited by ~HaVoC~
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...