kuruz Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Meni je ovo skoro savršeno vreme. Hladno, a suvo, nema znojenja, lepljenja za sedišta u prevozu, a nije mokro, bljuzgavo, sivo... Sunce i hladnoća su idealna kombinacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 ne mož' biti mokro i bljuzgavo na -10 kako god okreneš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 hesfest kaze da moze i na -17... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Kako nema sankanja u Vojvodini? Mi smo se svake zime sankali sa dolme na Begeju. Bolje išta nego ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 hesfest kaze da moze i na -17... on može da ovlaži matorku na -17, to stoji... nisam na to mislio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 (edited) ne mož' biti mokro i bljuzgavo na -10 kako god okreneš... Možda da bude zaleđeno, ako ima snega, što mu dođe još gore. Ovako je odlično. Edited February 2, 2012 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Moje selo je taman negde gde počinje ona peščara vojvođanska, pa je tu neko odvratno glineno-peščano uzvišenje od dosta metara, tako da imamo do jaja brdo u selu, a naša kuća je taman pod brdom, kod jedne kultne ulice u kojoj se skupljaju deca. Ali, pošto od rođenja nosim đavola u sebi, više sam voleo da se sankam kod groblja Brdo neko, klasično horor naselje, groblje na brdu Pa se lepo spušta jedna dosta pusta ulica, koja zimi vrvi od sanki i klinčadije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Морам признати да време данас има милости. Малопре сам ушао у кућу, и није много хладно. Кажу термометри да је -7 + (-1), али нема ветра па није страшно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Poc'o sneg, onaj lep, krupan sto ce ostati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 ammmmm, svaki sneg ostaje na minus dvajes... veličina nije bitna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Ovde jos nista, samo vetar i dalje pici -.- Ispucali su mi nokti i zanoktice su mi prokrvarile juce od 'ladnoce, kroz rukavice. Istripovala sam da mi se zaledila kragna od kaputa a kad sam skinula farmerke pomislila sam da cu skinuti i kozu zajedno sa njima. U gradu -12 feels like -20, na brdu -19, feels like -37. Zaledile su mi se suze na obrazima. Literally. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 ammmmm, svaki sneg ostaje na minus dvajes... veličina nije bitna... That's what she said. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 (edited) ne, ona je rekla da to što je veliki znači da će ostati... ja sam tako shvatio... čekaj, o čemu tačno pričamo edit... NOOOOOOOOOOOOOO! Edited February 2, 2012 by johnnyzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 (edited) Ti si Sisusov fejk. edit: Ili ne. Edited February 2, 2012 by Lou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Mislim da ću pustiti bradu da procveta, valja nositi epic beard freeze Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Ovde jos nista, samo vetar i dalje pici -.- Ispucali su mi nokti i zanoktice su mi prokrvarile juce od 'ladnoce, kroz rukavice. Istripovala sam da mi se zaledila kragna od kaputa a kad sam skinula farmerke pomislila sam da cu skinuti i kozu zajedno sa njima. U gradu -12 feels like -20, na brdu -19, feels like -37. Zaledile su mi se suze na obrazima. Literally. Si ti čula za duge gaće? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Ja sam danas kupio termo rukavice ispod Pančevačkog mosta, u radnji Al Carpone. 1500 dinara, nepromočive su. Držao sam 5 minuta rukavicu ispod vode i nije bilo uopšte mokro unutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Ozbiljno si shvatio natpis na pakovanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 A ja dao 1200 za obične vunene, samo zato što su Lonsdale. Vazda sam bio pametan. U suštini, nije ni bitno da su nepromočive, nećeš u njima na svetsko prvenstvo u grudvanju. Važno je da su tople. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 pfff, ispod vode, gurni je u vodu ako smeš... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 (edited) Si ti čula za duge gaće? Jesam, al' sam idiot koji to nije hteo da nosi jer zulja Bitch, please, sutra 2 para i na ispit Edited February 2, 2012 by ~HaVoC~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Toplo obučena na ispit? Prvi put čujem. Mora da si naučila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Fu 1) jesam 2) ladno je u amfiteatru 3) nije tol'ko ladno u amfiteatru kolko je ubitacno onih 700m peske od stanice do kuce :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Celih 700m? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Hvala. 1) Štreberu. 2) Izdrži. 3) Izdrži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts