Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zaista se sneg lako chisti. Metlom bez frke, dodushe, mora se lopatom tamo gde su ga ljudi utabali. NAda mse da sam zadao domaci okolnim zgradama :D

Posted (edited)

Napolju minus 9, a ja opet prokuvao zbog jakne. Lako se čisti sneg, suv je.

Ko hoće da zaradi nešto sitno, nek zove omladinsku zadrugu Bulevar i prijavi se za čišćenje snega, 1600 dinara je dnevnica.

idi bre covece,to je dobro...sacu da se iscimam da vidim dal ima u novom sadu...dobra je to kinta...na gradji se za 10 sati dobije manje od toga...

edit:evo,pokusao sam...i onda naidjem na ovakav naslov,a trazio sam broj telefona...jebem ti drzavu i grad,k'o da cemo pocrkati...

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Sneg-zavejao-Novi-Sad.html

Edited by Footog Qpoos
Posted

Дајте број омл. задруге. :D

Иначе, малопре ми кева рече да ми сестра неће ићи у школу до даљњег због времена. Ја сам мислио да су те фазоне укинули '50тих. :haha:

Posted

ko te jebe kad si ćelav i mator

Šalim se, evo vidim da sutra u pola osam treba biti ispred gradske skupštine, to valjda ne ide preko zadruge.

Posted

Gde si to video?

Рече неко на Трибини, сад ћу да испитам одакле му та информација.

Ево га:

http://www.mondo.rs/s232812/Info/Hronika_i_Drustvo/Beograd-_Saobracajni_kolaps_svi_kasne.html

Gradski štab za vanredne situacije pozvao je danas Beograđane koji žele da pomognu u čišćenju snega sa ulica i javnih površina u gradu da se sutra ujutru jave na prijavnicu Skupštine grada, dok je Gradska inspekcija podsetila sve građane na obavezu uklanjanja snega i leda

Beograđani koji žele da učestvuju u akciji čišćenja odmah će po prijavljivanju, u dogovoru s poslovođama komunalnih preduzeća, biti upućeni na lokacije za čišćenje snega, a rad će im, kao i prethodnih godina, biti plaćen preko omladinskih zadruga i agencija, saopšteno je iz Gradske uprave.

Građani, koji se budu prijavili, sneg će uklanjati sa rubnih i najugroženijih delova grada, odakle će se premeštati ka centralnim opštinama.

Beograđani, zainteresovani za čišćenje snega, treba da se jave ujutru u 7.30 časova, na prijavnicu u Starom dvoru u ulici Dragoslava Jovanovića 2.

Posted

EKIPE SU SPREMNE!!! :lol:

Kuhinjska so deluje valjda do nekih -7 stepeni. Postoje naravno i soli koje deluju na nižim temperaturama, ali kad je kod nas bilo ispod -7? :mhihi: U prevodu, skuplje su od kuhinjske soli pa ih Srbija, ofkors, ne primenjuje :mhihi: Za 10-15 cm snega odmah vojsku zovu, sprdanje :mhihi: Vojsci je mesto u ugroženim krajevima, a ne u Novom Sadu jbt :no:

Posted

ne bre,treba da zovu u novi sad,u ravnicu vojsku da cisti sneg...slucajno da ne odu u trgoviste ili neku planinu gde su ljudi danima zavejani...samo nama da bude gradskim buljama lepo,da slucajno ne ugazimo u bljuzgu,kako cemo navece u gradu...pa ipak je vikend pred nama...tamo po tim selima ionako ne izlaze,koji ce im kurac ciscenje...

• Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...