Теша Тешановић Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 ti ides? па то је 3 новембар незнам још дали ћу бити слободан тада мада волео би да идем Quote
Guest Lukas Ацовић Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Aca daje intervju ej tu su me uvatili izmorenog nakon svirke a i malo sam jache povuko,zato i pomalo zamuckunjem i pricham nepovezano. аца лукас у арени обавезно дођите сви!!! Fala na marketingu! stvarno bih volio da vas vidim u shto vecjem broju sa ovog forumma na mojem mega koncerntu u areni. nemam besplatnih karata sad kod mene,al pitacu menadzera. pojedinci stvarno zasluzuju, narochito Tesha. Quote
Josif Visarionovič Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Ta Danijela Vranić je zaista preeelepa devojka, ali ... ne znam ko je sve nije opalio od BG krimosa, pa čak i prokletih narkodilera. Gledao sam je letos,stvarno je riba 10+ ali jako lose peva. 6.novembra idem opet da gledam Acu Lukasa Quote
F4R15 Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Vidite gitare kod gitariste... Ko kod Zacka Wyldea (ako sam pravilno napisao) Quote
Guest Lukas Ацовић Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Vidite gitare kod gitariste... Ko kod Zacka Wyldea (ako sam pravilno napisao) nesi pravilno napiso al nema veze. moj mali bi zeki vajldu mogo chasove sviranja gittare da drzi be ladno! šmrk! Quote
Mita Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 sada sam se podsetio detinjstva uz Licku Kartu,Pesmom od Bola, Sta ucini crni gavrane itd Quote
Guest Lukas Ацовић Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 sada sam se podsetio detinjstva uz Licku Kartu,Pesmom od Bola, Sta ucini crni gavrane itd el si iz Like? ako nesi ondak bi trebo znash, da pesma koja mi donela te '98 godine 100.000 dojčemarke na ime avtorskih prava, se ne zove 'licka karta' , vecj 'licna karta' šmrk! Quote
Guest Lukas Ацовић Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 izvinjenije prihvaćam! samo zato što si moj ultra fan ovdekaj! šmrk-Poz! Quote
Jabba the Hutt Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Ranjen folk pevač Aca Lukas 3. februar 2009. | 20:28 | Izvor: B92 Beograd -- Folk pevač Aca Lukas ranjen je večeras vatrenim oružjem u desnu natkolenicu, saznaje na TV B92 u hitnoj pomoći. Na Lukasa su ispaljena dva hica dok je ulazio u automobil na parkingu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu. Lukas je prebačen u Urgentni centar i van je životne opasnosti. Inače, Lukas je bio uhapšen u akciji Sablja 2003. i izdržao četvoromesečnu kaznu zatvora zbog neovlašćenog držanja oružja. Quote
RaBel Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Prema našim saznanjima, Lukas je večeras krenuo do grada, kako bi se našao sa Oliverom Mandićem i Sašom Ćurčićem, kako bi se dogovorili oko otvaranja nove diskoteke "54", koju zajedno planiraju da pokrenu. kakva ekipa - Oliver, Lukas i Djani! Quote
SkullKrusheR Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 mogli su svu trojicu da pokose po nogama, bilo bi bolje nego ovako. Quote
Sandman Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Na Lukasa su ispaljena dva hica dok je ulazio u automobil na parkingu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu. U jbt,to je ovde u mom kraju,možda baš i u mom bloku. Quote
Jabba the Hutt Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Garant ostao nekom duzan za koks, pa dosli da poravnaju racun Quote
Patriarch Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 sad više neće biti jel to beše onaj blok gde su kinezi, već brate, tamo umalo ukokaše acu... Quote
Mistress Burzum Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Ćut' samo kad nije slepo crevo. Quote
Mita Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 odlicno taman da izvadim stari suskavac iz ormana Quote
Patriarch Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 (edited) devedesete uveliko traju!! ne, ovo su dvehiljadite :s - update devedesetih Edited February 3, 2009 by Patriarch Quote
Grobodan Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Joj, što nisu Ćurčića skenjali, ide mi na kurac. Aca legenda Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Ohooo,novi muzicki pravac u Srbiji-Gangsta turbo-folker!Eto,ameri imali 2pac-a,wu tangovce,Frenka Sinatru,Koelroneovi u Kumu imali Dzonija Fontejna,a mi imamo naseg AcuLukasa aka Iron Leg. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 U jbt,to je ovde u mom kraju,možda baš i u mom bloku. Aca ima gajbu u 63. - sever Mada, mozda su ga isprangijali negde drugde... Quote
Recommended Posts