la Fée Verte Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Aca Šmrkas "ako je kokain droga, ja sam onda najveći narkoman" Ne slušam ga nešto posebno.. u stvari, kad bolje razmislim, ne slušam ga nikako. Quote
Nickelback Posted June 18, 2020 Report Posted June 18, 2020 Ne znam za ostale njegove koncerte, ali znam da je na koncertu u Sapcu pre koju godinu Aca Lukas vredjao Sapcane i ratne veterane, da je rekao da mesto gde se odrzava koncert nije dostojno zvezde kao sto je on, dok mu usta samarom nije zacepio jedan od pripadnika njegovog obezbedjenja (Zoce). Quote
kuruz Posted June 19, 2020 Report Posted June 19, 2020 najjači član dosaddaj neke pikanterije o Mejdenima kad su bili u Šapcu Quote
Nickelback Posted June 22, 2020 Report Posted June 22, 2020 On 6/19/2020 at 5:00 PM, kuruz said: najjači član dosad daj neke pikanterije o Mejdenima kad su bili u Šapcu Kad su svirali u Zeppelinu kod Mumije nisu mogli da dovrse nastup jer im je Mumija stalno izvlacio USB sa muzikom posto su svirali na playback. Quote
VoivodBG Posted March 20, 2021 Author Report Posted March 20, 2021 https://www.kupindo.com/Audio-diskovi/66002701_Aca-Lukas-Uspavanka-za-ozbiljne-bebe-CD-1235- Quote
bradilko Posted March 27, 2021 Report Posted March 27, 2021 najveći ljakse klavijaturista sa nola majcom Quote
VoivodBG Posted September 17, 2023 Author Report Posted September 17, 2023 DVE SENZACIJE U ISTOM DANU: PREMIJERA FILMA "POKIDAN" I KONCERT ACE LUKASA Hype production u sinergiji sa ćerkom firmom Hype entertainment su sinonim za nepresušni izvor inovativnih i autentičnih projekata i u tom maniru nastavljaju sa iznenađenjima i novim poduhvatima. 3. novembra 2023. godine očekuje vas nesvakidašnji događaj i brilijantan spoj premijere filma "Pokidan" od 19 časova u Štark Areni, a odmah po završetku filma, od 21h počinje senzacionalan koncert najveće muzičke zvezde na Balkanu, Ace Lukasa i Folk Haus Benda. Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision prodajnim mestima kao i onlajn na tickets.rs. Saša Mirković, direktor i vlasnik Hype produkcije a ujedno i izvršni producent ovog projekta, zajedno sa svojim timom prikazaće publici jedan potpuno novi koncept događaja koji nije viđen na našim prostorima, amalgam nezabeleženo dobrog multimedijalnog projekta, svetske produkcije i fantastičnog sadržaja. Film „Pokidan“ nastaje po motivima života muzičke zvezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života. Glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci: Ivan Đorđević, Vesna Stanojević, Marija Pikić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Marija Pikić, Radoje Čupić, Branka Kati i mnogi drugi. Nakon premijernog prikazivanja filma "Pokidan" koji je snimljen pod rediteljskom palicom Suzane Purković, publika će uživati u impresivnom muzičkom opusu i najvećim hitovima Ace Lukasa. Aca Lukas će 3.11.2023. proslaviti i svoj rođendan sa voljenom publikom, te će baš to dodati posebnu čar ovom događaju a najveća žurka na Balkanu postaće najveći događaj na Balkanu. Quote
Sreta Posted September 28, 2023 Report Posted September 28, 2023 (edited) Mozda i najveca kurcina od svirke na kojoj sam ikada bio. Amadeus je Six Feet Under za ovo sranje. Dobio od snaje 10ak karata, prodao ih za 100 din tada i kupio pivo na Zapadu, jer je Sever bio pretrpan. Prodao pivo po 3x vecoj ceni i napusio snajku i otisao u park da se napijem kao kurac. Bivse snaje, polize mi jaje. NIKAD BOSNIA, SAMO KNIN SESTRO KNIN Edited September 28, 2023 by Sreta Bivsa snaja Quote
vudun Posted September 28, 2023 Report Posted September 28, 2023 Iskecaše nas na brzaka, Sreto... https://youtu.be/Xs0Dz-YAtC0?si=mpdnyyxo8rcnN-D3&t=412 1 Quote
Recommended Posts