stivi1 Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ни метак га неће. Sramota Gde ga nisu ubili,mater mu njegovu... Quote
RNA Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Хајде, признај, како си ме провалила? Quote
Sinstrel Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Necu sebi nikad oprostiti ovaj promasaj. Jebala ga butina! Quote
azal Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 aca je ulica. pravi igrac, jebe kurve, drogira se, pucaju na njega. to je to. Quote
Novaliis Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 ili je neka namestaljka, ili su samo hteli da ga uplase. Da su hteli da ga ubiju, ubili bi ga. Quote
Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) Pa to.I ne znam sta toliko imate protiv njega.Covek jeste narkoman ali je realan,i svirke su mu odlicne,svi vi bi voleli da jebete 0.1% riba koje on jebe i da vozite porse kajen a tu nesto serete tipa da su ga bar ubili.jebo ti ovaj forum kakvih idiota ima Edited February 4, 2009 by Josif Visarionovič Quote
Novaliis Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Meni je on skroz gotivan lik, za razliku od ostalih grandovaca, folkera itd. Iskren je. Quote
Sinstrel Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Pa to.I ne znam sta toliko imate protiv njega.Covek jeste narkoman ali je realan,i svirke su mu odlicne,svi vi bi voleli da jebete 0.1% riba koje on jebe i da vozite porse kajen a tu nesto serete tipa da su ga bar ubili.jebo ti ovaj forum kakvih idiota ima ?!? Pa to.I ne znam sta toliko imate protiv njega.Covek jeste narkoman ali je realan,i svirke su mu odlicne,svi vi bi voleli da jebete 0.1% riba koje on jebe i da vozite porse kajen a tu nesto serete tipa da su ga bar ubili.jebo ti ovaj forum kakvih idiota ima Quote
Footog Qpoos Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Zamislite vesti u svetu poznati turbo folker je ranjen u ratu izmedju zapadne srbije i istocne srbije...ovaj rat sve vise uzima maha... Quote
Simadin Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 ?!? da da, i ja volim da cujem kad covek izbaci prave argumente Quote
Feniks . Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) Jebe mi se za njegovu muziku, to radi zbog para, niti ga zalim nesto, posto znam da je narkoman...ali ovde neki seru kako bi zeleli da je mrtav, valjda zbog njegove muzike ili sta vec...Pa kreteni jedni, vi svrsavate i pusili bi kitu na raznoraznim moralnim nakazama, koje se isto drogiraju, ali svrsavate na njih jer vam se svidja njihova muzika...time samo pokazujete koliko ste glupavi i ograniceni...isti kurac drugo pakovanje...a vamo glumite neku pamet... Inace, niti volim ovog sto je upucan niti ga mrzim, boli me uvo...samo primecujem koliko ima kretena na ovom forumu... Edited February 4, 2009 by Feniks . 1 Quote
RNA Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 aca je ulica. pravi igrac, jebe kurve, drogira se, pucaju na njega. to je to. Да је у Америки био би црн и имао златно зубало. Quote
Bejbe Kompajler Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) Lukas je nekoliko sati pre ranjavanja izjavio na TV Košava kako nema nikakve veze sa mafijom... Dotični intervju biće emitovan večeras Edited February 4, 2009 by (: Al Anyah de Tunisia :) Quote
El Karnisero Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Kakva mafija,ovo je uradjeno iz ljubomore.Ja cenim da je Erektus pucao na njega jer ga je Aca ispalio.Prvo mu obecao da ce da bude pevac Pustosi a kad je nesrecni Erektus otpustio pevaca Aca mu urucio korpu. Quote
Novaliis Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ma reci ce nam Aca licno sta je bilo, zar nije registrovan na forumu? Quote
El Karnisero Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ma jebes ti to,ko ce da ceka dok se on oporavi. Quote
Dwid Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) METALNI BOG Edited February 4, 2009 by Disgorger Quote
זאבים Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Tako mu i treba kad je izdao mjetal. Quote
F4R15 Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) Da dovedu Acu u Pustoš? Sad bez zaebancie...jedino volim Pjesmu od Bola & Bypass. I ne zaebaem se Pjesme su mi stvarno drage! Edited February 4, 2009 by F4R15 Quote
KazimKazim Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 A Kisela voda??!? Ccc, pod hitno da nabavis i da zavolis, ona je istinski kvlt , pa tek onda ove ostale Quote
Recommended Posts