Теша Тешановић Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 aca je bio i ostao metal,jedna od omiljenih rok pesama mi je definitivno dijabolik od ace lukasa Quote
Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Aca je kralj,secam se na koncertu kako je usijao atmosferu.Stvarno steta,sreca pa je lakse ranjen Quote
Теша Тешановић Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 krivo mi samo sto nikada nisam ga cuo uzivo a volim jako da slusam njegovu muziku Quote
F4R15 Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 I svidja mi se sto nije onaj classic turbo folk. Quote
Grob Bez Dna Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 isto sranje, dugo pakovanje. Quote
KazimKazim Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Imas link? Normalno http://85.214.127.67/muzika/?p=Narodne/NAR...em.mp3&l=12 Quote
Novaliis Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 METALNI BOG Covece, kako ovde lici na pevaca iz sonata arktike Quote
Теша Тешановић Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 pesma klosar od sinana mi zvuci kao da je napravio aca lukas zato sto ima jaku distorziju Quote
Mistress Burzum Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Covece, kako ovde lici na pevaca iz sonata arktike Sad sam htela da kažem @_@ Isti Kaka I da, dobre fotke dobre, šta mu je trebalo da ode u narodnjake. Quote
Novaliis Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 pesma klosar od sinana mi zvuci kao da je napravio aca lukas zato sto ima jaku distorziju Da, da..mada meni Aca ima bolji glas. Quote
Теша Тешановић Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 zavisi za sta,sinan realno bolje zavija i ima bolje pesme ali nije ni aca los.neznam ako bi morao da izaberem ko je bolji aca ili sinan,definitivno sinan 1 Quote
Novaliis Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 zavisi za sta,sinan realno bolje zavija i ima bolje pesme ali nije ni aca los.neznam ako bi morao da izaberem ko je bolji aca ili sinan,definitivno sinan Da, definitvno bolje zavija, ali zavisi od situacije i drustva sta je bolje. Cesce mi Aca vise odgovara. Quote
Guest Lukas Ацовић Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 vratio sam se pedderi i to jaci nego ikad! sacekali me zlikovci dushmani ispred parkeninga dok sam ulanzio u mog luxuznog jeepa ( lincoln navigator). malo me boli butina, neko bi reko od silnih pojeba tokom moje silne carriere. dobro ima i toga, ali Atza ce uzvratiti udarac sada kada je ponovo stao na noge. natragu sam pichketinama koje podmunklo pucaju iza svakog coska po ovom nasem belom gradu beogradu. a kada ih budem savatao propistace majcino mlekce i propovracati lebac sasuseni! šmrk-poz Quote
Лука Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 ...a kada ih budem savatao propistace majcino mlekce i propovracati lebac sasuseni! Duguje pare pa neće da kaže Quote
VoivodBG Posted February 11, 2009 Author Report Posted February 11, 2009 (edited) Koliki je profesionalac folk pjevač Aca Lukas dokazuje činjenica da se unatoč ranjavanju u utorak, folker pojavio na snimanju "Zvezde Granda" kao jedan od članova žirija. Na oduševljenje prisutnih ali i muških kandidata popularnog show-a, Lukas je uz pratnju menadžera ušetao u studio na Košutnjaku. Uz njega, buduće estradne zvijezde komentirali su i Sinan Sakić, Džej Ramadanovski, Dragan Brajević Braja i Jelena Tomašević. Pošto je tu večer došao pomoću štaka, Aca nije mogao otpjevati svoju pjesmu ali je obećao publici da će to uraditi sljedeći put čim bude bio član žirija. Ipak, najveću pažnju publike svakako je izazvao Džej Ramadanovski koji je pošteno "isprozivao" kandidate ali sa dozom humora i savjeta. Edited February 11, 2009 by VoivodBG Quote
F4R15 Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Sam ti rekao da je kvlt? Tri na karte uvek dodam kada hocu da se prodam kradena su moja kola sobu delim pola, pola ne lazem te kad ti kazem istina je da te lazem Quote
vudun Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 kradena su moja kola Па Линколн Навигатор једино и може да буде краден. Quote
Josif Visarionovič Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 i nije lincoln nego cayenne Quote
vudun Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Лукас Ацовић вели да је Линколн. А исти курац ... лепо му стих каже да су крадена кола. Quote
Grobodan Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Koliki je profesionalac folk pjevač Aca Lukas dokazuje činjenica da se unatoč ranjavanju u utorak, folker pojavio na snimanju "Zvezde Granda" kao jedan od članova žirija. Na oduševljenje prisutnih ali i muških kandidata popularnog show-a, Lukas je uz pratnju menadžera ušetao u studio na Košutnjaku. Uz njega, buduće estradne zvijezde komentirali su i Sinan Sakić, Džej Ramadanovski, Dragan Brajević Braja i Jelena Tomašević. Pošto je tu večer došao pomoću štaka, Aca nije mogao otpjevati svoju pjesmu ali je obećao publici da će to uraditi sljedeći put čim bude bio član žirija. Ipak, najveću pažnju publike svakako je izazvao Džej Ramadanovski koji je pošteno "isprozivao" kandidate ali sa dozom humora i savjeta. Uhvatio sam ovo koji minut kod ortaka. Bio je čudan, opet se trzao i stavljao ruke u bogomoljka pozu, kao u onom legendarnom klipu. Quote
Recommended Posts