MissionVao Posted August 27, 2009 Author Report Posted August 27, 2009 Izlazi remake legendarnog Space Hulk-a!!! Gamesworkshop je najavio da ce izaci samo ogranicena serija povodom dvadesetogodisnjice tako da se savetuje preorder. Shipping je isti za jednu i dve igre pa ako neko hoce da uzme jednu da podelimo shipping? http://www.games-workshop.com/gws/catalog/productDetail.jsp?catId=cat180018a&prodId=prod210009a http://www.games-workshop.com/gws/content/blogPost.jsp?aId=3700041a *klikcite na next za jos opisa i slika*
ResurrectioN Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 Ima u Sigili za oko 7500 (ako sam dobro cuo cenu). Ince Sigil je generalni zastupnik za GW u nas tako da sve njihove stvarcice mozes poruciti.
MissionVao Posted September 18, 2009 Author Report Posted September 18, 2009 (edited) Znam, znam, kupila sam jos 3 dana pre zvanicnog release-a u Sigilu Na srecu kao sto kazes zastupaju GW jer inace net verzija se rasprodala veoma brzo. Posto se niko nije zanimao na ovoj temi mislila sam da je suvisno da pisem da ima i kod nas. Pod utiskom sam da imaju jos tonu toga posto se jos nekoliko poznanika raspitivalo i niko osim mene nije izrazio interesovanje da ga zapravo kupi Valjda nisu culi ili ne znaju kakav je to kult. 'malo' su me razocarali profesionalno al nebitno je. Od kako vise ne moze direktno da se komunicira sa Rick-om deluju krajnje neozbiljno i ocigledno muljaju. Edited September 18, 2009 by Double Fire
Tanya Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Znam da ne pripada bas ovde ali ne znam gde drugo da pitam. Ima li neko pojma gde da nabavim ovo Uno One piece Mnooooooooogo zelim to da kupim a ne nalazim nigde za narucivanje.
MissionVao Posted September 28, 2009 Author Report Posted September 28, 2009 (edited) Pa sve sto je card i board game mozes da porucis u Sigilu, jednom mesecno im stize porucujes na [email protected] jeste da je tema Card Games al s obzirom na interesovanje tema Board Games bi bila ekstravagancija alternativa je da porucis sama sa www.paizo.com na zalost nije ni malo skuplja varijanta od Sigila a po svoj logici bi trebalo da bude. Edited September 28, 2009 by Double Fire
Tanya Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 E hvala Nema ni na jednom ni na drugom sajtu ali mozda mogu da nabave. Videcemo.
ResurrectioN Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 (edited) Znam, znam, kupila sam jos 3 dana pre zvanicnog release-a u Sigilu Na srecu kao sto kazes zastupaju GW jer inace net verzija se rasprodala veoma brzo. Posto se niko nije zanimao na ovoj temi mislila sam da je suvisno da pisem da ima i kod nas. Pod utiskom sam da imaju jos tonu toga posto se jos nekoliko poznanika raspitivalo i niko osim mene nije izrazio interesovanje da ga zapravo kupi Valjda nisu culi ili ne znaju kakav je to kult. 'malo' su me razocarali profesionalno al nebitno je. Od kako vise ne moze direktno da se komunicira sa Rick-om deluju krajnje neozbiljno i ocigledno muljaju. Oni su vecito profesionalno razocaranje ali ako nista drugo bar nabavljaju stvari po valjanim cenama. Sa 2-3 meseca zakasnjenja Rik se jednostavno ne snalazi dovoljno u "biznismenovanju" po srpskim pravilima (a ni po britanskim kako sa m primetio), a i osoblje ne volji da koristi glavu ponekad. Kako objasniti da je pored svih mogucih klubova jedino Sigil, koji sve radi legalno, zakacio finansijsku ne glupave cokoladice? Edited October 2, 2009 by ResurrectioN
Hisara Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 YU-GI-OH je extra! Ne ocenjujte ga na osnovu crtanog filma(mada, meni se i crtani svidja(mada, parodija od Little Kuriboh je jos bolja ))!!!
MissionVao Posted October 24, 2009 Author Report Posted October 24, 2009 (edited) @Resurrection: paaaa zapravo dok je Rik odgovarao na mailove islo je sjajno, bez podje*avanja i zavlacenja. I kad ne stigne osecas kao da zaista nije bilo moguce a ne da te je preje*ao neko s IQom kombajna Od kako su pokupili tu sanitarnu Rik vise nema kontakt s musterijama. A znam provereno da sa sve postarinom, carinom i PDVom izadje najvise 300din skuplje kad uzimas sam, preko neta. Htela sam da podrzavam kupovinu 'domaceg' al vise ne. Kao slag na torti nece unapred da ti kazu koliko ce te kostati kad konacno stigne a uzimaju ti licnu kartu tj sve podatke iz iste kao garanciju da ce te stici ako odustanes Ako imate priliku probajte Infernal Contraption, sjajna igra. It's Alive je manje vise sranje. Zapravo bilo bi totalno sranje da ne postoje gore igre Edited October 24, 2009 by Double Fire
Angelus Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Magic the gathering, i Srpska verzija: Izvori magije... Mnogo dobro!
anelej Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 u silnim card game-ovima ne videh bang, igra li neko? posto mene ubedjuju da se bez banga ne moze...
MissionVao Posted July 2, 2010 Author Report Posted July 2, 2010 Kul je, nisam previse cesto igrala pa se vise i ne secam al neki prilicno bliski ljudi se kunu u to... kao i sa vecinom igara - najvaznija je ekipa. Ako nemaju duha igra to nece nadomestiti.
[Nocturno] Posted March 22, 2011 Report Posted March 22, 2011 Moja nova ljubav (taman i temu da osvezimo ) Red Dragon Inn. Igrao neko?
SerbZmaj Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Probajte da ubacite i pice u to... tj kada lik pije onda stvarno otpijete gutljaj vaseg pica a dmg - mi smo lupali cvrge
Havočka Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Nocas se igrao Dixit, celu noc, prvi put sam igrala igru, i nije RPG, nista ni slicno, ali je sa kartama, pa rekoh da pisem ovde... Uglavnom, ko zna sta je zna, ko ne zna, ako ga zanima, procitace, mene interesuje GDE TO IMA DA SE KUPI, i ako nema, da li je neko voljan da da svoje na kopiranje (ako ih poseduje)?
SerbZmaj Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 Idi u klub Sigil, kod Brankovog mosta, pa vidi da li imaju ili da li mogu da poruce.
Havočka Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 Bila ;/ Cesto visim po Zmaju, ni oni nemaju ;'(
Machka Naopachka Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Ima li ko Gloom? Kakva je igra, valja li?
Recommended Posts