Rle Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 vec sam u napredovao do modernog doba na hard modu , mnogo kratko traje evolucija ovaj moj mamlaz josh nosi taskove rogove neke vrljave ochi shape kandze repinu ko dazdevnjak a vozi neke makine i radi u fabrici
Sinstrel Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Igra je zabavna ali i jako laka. A onda sam dosao do Space Phase i razmisljam da obrisem igru.
niking Posted September 12, 2008 Author Report Posted September 12, 2008 sad sam je tek instalirao... mozda i stigenm da je pokrenem pre oktobra
niking Posted September 12, 2008 Author Report Posted September 12, 2008 a mozda i ne mogu da je pokrenem pa sam je uninstalirao
Baal Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Haha Ja sam uninstallirao igru, stigao sam do Tribal Stage-a, tamo se malo zajebavao, al' me je posle gadno smorila. Od predobre ideje napravljena prosečna igra za decu.
Sinstrel Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Ne mogu da verujem kakvi ste lejmeri... igra je odlicna... tribal jeste dosadnjikav ali sledece dve faze su zahtevne i zanimljivije pogotovo Space phase.
Simadin Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 hahah a ja sam jedno 10 puta u poslednja 2 dana reinstaliravao windows, tako da moze da se kaze da sam je i ja deinstalirao mozda joj dam jos neki put sansu, kad se budem smarao ko buljson. sad mi zanimljivo da instaliram windows iznova i iznova
Sinstrel Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Wtf?! Do kraja mi je doslo ono sranje na onoj skali u space phase.... i?! I nista. Kako se zavrsava ova igra?! Procitao sam negde da je kraj uvek isti kako god da se igra sto je sranje.
Rle Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 (edited) klikni na ikonicu pored skale ako je stvarno doshla do kraja mada mene je smorila igra mnogo je bilo zanimljivije medj onim zivuljkama dok sam biljke klopao nego sada kada sam neki jarac minotaur sa taskovima pipcima bodljama i repinom i krstarim svemirom ... takodje sa pronashao i bag stalno mi centralnu planetu napadaju neki zohari koje je sam sve sabio braneci rodnu grudu . nabavih agatha christie - evil under the sun i to cu da pikam , detektivska avantura mi je po meri Edited September 15, 2008 by Rle
darthmoog Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Ne ne...trebash u centar galaksije da odesh to ti je i cela poenta spejsa ne razvijanje i budzenje skale ali dosta pomaze...otkricesh imperiju grox i saradjuj sa njima veruj mi rat sa njima je pretezak i skoro nemoguc..
Recommended Posts