Whitesnake_Zr Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Da li je neko slusao ovaj heavy\glam bend?Razbijaju kako zvuce. Quote
SAVAGE Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Haha,vidi Icon! Gde si se njih setio? Imam ih na plocama... !!!'Danger calling'!!! Quote
jacobite Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 heh...stvarno de njih izvuce!!! fenomenalan bend stvarno,dan wexler je odlican gitarista...a "night of crime" mi je medju top 3 albuma svih vremena inace pored prophet-a ovo mi je omiljeni americki bend Quote
Whitesnake_Zr Posted July 1, 2008 Author Report Posted July 1, 2008 Kako odakle ih izvuce,pa ako iko vadi iz naftalina dobre grupe to sam ja.:)Zaista dobro zvuce,a i veliki im je plus sto se do dana danasnjeg nisu mnogo izmenili sto se tice muzike.Neke stvari iz 2005 zvuce kao iz najboljeg preioda glam metal muzike.Pesma World War and Lost Love se prejake. Quote
RNA Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Није лоше, мада од сличних бендова ипак преферирам Odin или Kuni. Quote
Whitesnake_Zr Posted July 2, 2008 Author Report Posted July 2, 2008 Daj neke linkove za te bendove,spotove ili sta vec. Quote
jacobite Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 od kunijevih albuma imam samo onaj sa sotom... Quote
RNA Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Први на ком су певали Нил Турбин и Кал Свон из Lion је такође одличан. Quote
jacobite Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Kako odakle ih izvuce,pa ako iko vadi iz naftalina dobre grupe to sam ja.:)Zaista dobro zvuce,a i veliki im je plus sto se do dana danasnjeg nisu mnogo izmenili sto se tice muzike.Neke stvari iz 2005 zvuce kao iz najboljeg preioda glam metal muzike.Pesma World War and Lost Love se prejake. inace nemaju oni stvari iz 2005e to ti je remastered albuma "night of crime" iz 85e Quote
Whitesnake_Zr Posted July 3, 2008 Author Report Posted July 3, 2008 Nema veze...Bar se na neki nacin pojavio zvuk 80-tih.A i lice dosta na sebe iz tog perioda. Quote
SAVAGE Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 (edited) Ma, 'Night Of The Crime' ! ENDE! http://www.youtube.com/watch?v=SU2yzx53ktE ...I tako dalje... Edited August 11, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
jacobite Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 a nikad mi nije bilo jasno zasto nemaju nijedan spot za album night of crime kad im je to najbolji album... Quote
RNA Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Ау, брате, колико добрих бендова је тада било без издатог албума, а камо ли без снимљеног спота. Спотови су увек зависили од величине издавачке куће и њихове процене за успех бенда. Quote
Deni Karabenc Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Sad sam prvi put cuo za njih... Bas sam poslusao ovo sa youtube-a, bas mi se svidjaju! Quote
Whitesnake_Zr Posted August 5, 2008 Author Report Posted August 5, 2008 Poslusaj pesmu Under my gun... Quote
heavybeatin`heart Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 "Night Of The Crime" je odlican album... ..."Shot At My Heart" je bas hit! ... "Danger Calling" i "Frozen Tears" odmah iza. Prvi album je malo siroviji a kasnije albume nemam ali sam citao da su dobri... ...zanimljivo je da ICON mozete cuti i u grad lkad izadjete - u Vrtoglavici sredom cesto ide, vec pomenuta "Shot At My Heart", a kod Davida se, nedeljom, moze se cuti - "Danger Calling"... Quote
jacobite Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 posle "night of the crime" menjaju pevaca,novi pevac je jerry harrison...na albumu "right between the eyes" gostuje alice cooper,mada meni taj album nije nesto Quote
michelle Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Mislim da sam jednom prilikom odslusala frozen tears na repeat 3875 puta. Od tad mi ne prijaju Quote
Whitesnake_Zr Posted October 2, 2008 Author Report Posted October 2, 2008 Posle 3875 puta bi se i ja ubio. Quote
RNA Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 (edited) Mislim da sam jednom prilikom odslusala frozen tears na repeat 3875 puta. Od tad mi ne prijaju Ако је то на компу било, чуди ме да исти није из протеста отказао послушност и извршио самоубиство. На грамофону би ти се сигурно сјебале и плоча и игла, те би обе могла да бациш после такве акције. Edited October 2, 2008 by RNA Quote
SAVAGE Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Mislim da sam jednom prilikom odslusala frozen tears na repeat 3875 puta. Od tad mi ne prijaju Sad je vreme za ' SHOT AT MY HEART ' ! Quote
Metal_Heart93 Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 Odlicni su, svaka cast, odakle ih iskopaste! XD 1 Quote
Recommended Posts