Goxy Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 ukrajinski NS black metal bend i uz nokturnal mortum najbolji "pagan" metal.dva albuma:idu na wy!(taking you on!) i rus ponad vse!(rus abowe all!).ove godine bi trebalo da izbace novi album naziva miertvyje sromu nie majut. 1 Quote
Grobodan Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Vidi, ladno tema, nisam izvalio! Goksi je uvek slusao bendove za koje niko zivi ne zna Bend je dosta dobar, N.Mortum za one sa jeftinijim ulaznicama. Jel izasao taj novi? Quote
Александар Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Odličan bend. Imam Idu na Wy! Najbolje su mi Idu na Wy i Slava Ukraini. Ne izdavaju već neko vreme ništa. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Uh meni taj slava ukraini previshe odishe neintelektualnim ns tekstovima ,al sve u svemu odjednom su zamrli nesto Quote
dark avenger Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Mnogo su im dobri ovi noviji albumi, originalni i progresivni, za razliku od ranijih blekerskih dosadnih govana Quote
Goxy Posted November 28, 2010 Author Report Posted November 28, 2010 izasao novi album,dajte link! Quote
Talvi Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Izvol'te: http://mediaboom.org/mp3/309668-dub-buk-mertv-soromu-ne-ymut-2010.html Quote
Stolet Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Cisto da upozorim i na ovoj temi - ne skidajte album ako ne zelite da potrosite sat vremena zivota na kakicu 1 2 Quote
Recommended Posts