Josif Visarionovič Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 nije to je do jaja samo paljevinama nekro grim traktor i kombajn.
Fallen_Angel Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 *** Falen Andzel, u kojoj bibiloteci si ti svoju knjigu nasla, da ne bih lutao? *** Pa ja sam je nashla u biblioteci u Velikoj Plani...Ali knjiga je sada kod mene...
Маузер Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 to je do jaja samo paljevinama nekro grim traktor i kombajn. Grim and frostbitten!
Novaliis Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Pa ja sam je nashla u biblioteci u Velikoj Plani...Ali knjiga je sada kod mene... Kakva je to knjiga uopste? Kakva saznanja donosi?
Fallen_Angel Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Pa jedna dewojchica upada u neku sektu i ne mozhe da se izwuche...pa njena drugarica pokushawa da joj pomogne...knjigu sam spomenula samo zato shto je trenutno chitam a owde je neka tema o satanistima itd. Pa zbog toga... Nije losha knjiga
-Mare Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 (edited) Kakva je to knjiga uopste? Kakva saznanja donosi? Nece ti niti jasno dok ne procitas knjigu. Prosvetljenje ne dolazi samo. Edited October 12, 2008 by black donkey
Fallen_Angel Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Owo mi je 4 put da chitam ja knjigu...malo glupo ali eto dosadno mi je a wecj sam swe knjige koje imam da me zanimaju prochitala...he,he
Novaliis Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 (edited) Nece ti niti jasno dok ne procitas knjigu. Prosvetljenje ne dolazi samo. Ali ja zelim SAZNANJE! Odmah! Owo mi je 4 put da chitam ja knjigu...malo glupo ali eto dosadno mi je a wecj sam swe knjige koje imam da me zanimaju prochitala...he,he Au devojko, tolike knjige napisane a ti tako nesto da izjavis..ali jos si mala, sve ti se oprasta Edited October 12, 2008 by Varg
-Mare Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Owo mi je 4 put da chitam ja knjigu... Mogla bi cesce da citas knjige. Ali ja zelim SAZNANJE! Odmah! Ne moze. Ne dam. Vi smrtnici sve hocete na gotovo.
Fallen_Angel Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 He,he pa chitala sam ja i druge knjige...A wi? Mada ne chitam mnogo...A lepo shto mi se oprashta... Auuuuu nisi me skapirao 4 put mi je da chitam knjigu "Znak Satane"
Novaliis Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 (edited) He,he pa chitala sam ja i druge knjige...A wi? Mada ne chitam mnogo...A lepo shto mi se oprashta... Ma, samo kazem da nemas potrebe da takve knjige citas vise puta, iako je lepo sto si shvatila da su sekte lose. To je najvaznije. Ne znam sta da ti preporucim, svako cita sta voli, a ovo i nije tema za to. Cinjenica je da si dosla na forum i da postujes samo na temi o satanizmu, ljudi ce svasta pomisliti Salim se. edit: ma skapirao te je on Edited October 12, 2008 by Varg
Fallen_Angel Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 A pa owde ima puuno tema i ne znam na koju da odem a trenutno sam na owoj ali wecj gledam i neke druge mada ih ima stwarno puno... A stwarno nisam tip dewojke koja se pali na sekte i tako to... Ali ipak...metal is forever
Novaliis Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 A pa owde ima puuno tema i ne znam na koju da odem a trenutno sam na owoj ali wecj gledam i neke druge mada ih ima stwarno puno... A stwarno nisam tip dewojke koja se pali na sekte i tako to... Ali ipak...metal is forever E pa, samo raspali po drugim temama
Fapril ethereal Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 ej Varg,zasto ti se avatar nesto krije?
Novaliis Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 ej Varg,zasto ti se avatar nesto krije? Eye of Sauron
-Mare Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 edit: ma skapirao te je on Ko kaze? Eye of Sauron We must join with Him, or we have chosen death.
Fapril ethereal Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 necu da se zdruzim sa Him-om jebote!
Novaliis Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Inace, HIM je tipican satanski bend, to govori pre svega i sam naziv benda. Ocigledno su u pitanju losi momci, a mislim da se i drogiraju
-Mare Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 necu da se zdruzim sa Him-om jebote! Radije biras svoju smrt? Nece ti cika Valo nista, nije on satanista. Inace, HIM je tipican satanski bend, to govori pre svega i sam naziv benda. Ocigledno su u pitanju losi momci, a mislim da se i drogiraju Drogirasi. Demoni. Licimuri. MILIONERI!
Faustus Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 "losi momci"... Pa jesu, to je novi pravac satanizma, znate onaj njihov znak, novi brend, bla bla, mislim da su dva clana u braku (ako se nisam zajebala pri primopredaji informacija), najgori od svu decu, pa ko Bitlsi, samo new wave...
Novaliis Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 mislim da su dva clana u braku (ako se nisam zajebala pri primopredaji informacija) wtf? Pederi?! Bacicu sve njihove originale koje imam i majicu u vatru, burn in hell..
Fapril ethereal Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 i ja cu da izbrisem sav mp3 sa kompa!
Recommended Posts