Jump to content

Recommended Posts

Posted

A da mi svi batalimo hriscanstvo i da opet budemo Sloveni u izvornom smislu tj pagani,onda nece biti ni Istoka ni Zapada...

Mada nisam odusevljen ni jednom postojecom ideologijom(u trendu ili ne) mislim da bi Pravoslavlje i Budizam(sa kojim nisam najbolje upoznat,procitao sam svega par stvari) mogao da postujem ili cak "verujem"...

Posted
A da mi svi batalimo hriscanstvo i da opet budemo Sloveni u izvornom smislu tj pagani,

ми Православци смо једини истинити Славјани, јер Једином Истинитом Богу славу узносимо.. :)

Posted
ми Православци смо једини истинити Славјани, јер Једином Истинитом Богу славу узносимо.. :)

..тааааако је добар осећај прочитати паметан пост.

Guest Bata Životinja
Posted

pa mora piti krv Hristovu...

btw pravi razlog zašto biti hrišćanin - oni kad piju krv Hristovu u stvari piju vino, a kad satanisti piju krv, oni piju pravu krv. Pa vi vidite koja vjera je bolja :)

Posted
Ja sam pre često pio krv Isusovu al uglavnom onu po 100 dinara. Za kvalitetniju nisam nikad imao para. Sad uglavnom pijem pivo.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA :) :) :) :) :)

Jao, odavno se nisam ovako grohotom nasmejao :)

Guest Bata Životinja
Posted (edited)
Ja sam pre često pio krv Isusovu al uglavnom onu po 100 dinara. Za kvalitetniju nisam nikad imao para. Sad uglavnom pijem pivo.

Ovo je jeres! Gorićeš u paklu :)

Edited by Bata Životinja
Posted

sa teme o filozofima :rockdevil:

Omiljeni filozof ? Zombi Hrist, naravno :pivopije:

jesussupperzombieuu9.jpg

Guest Bata Životinja
Posted

ovo jeretici i liberali sa bogoslovije pojedoše rogozuba :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...