Guest sotonina posteljica Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Ne znam da li je prava tema za ovo, ali jednom sam, sa još dvoje ljudi, prizivao duhove, koristeći uidži tablu i visak, i ostvario sam kontakt sa nečim. Zaista ne znam šta je u pitanju, ali pomalo se plašim. U početku beše zanimljivo, kao one aplikacije koje sve znaju na internetu, pošto je ta natprirodna sila koju smo dozvali znala odgovore na sva pitanja koja smo joj postavili vezana za naše živote. Međutim, posle nekoliko dana, dosadilo nam je i poželeli smo da ode, što je ona bez razmišljanja odbila. Čak se prijatelju, koji je u tom trenutku držao visak, zagrejala ruka do te mere da je vrisnuo. Uplašili smo se, bacili tablu, visak i sve, ne bi li taj kontakt nestao. Meni su se od tada dešavale jako čudne stvari, ali nisam se usuđivao da pričam s drugovima o tome, ne znam ni ja zašto, viđao sam krajičkom oka kako neko proleće kroz hodnik kuće, iako sam sam u njoj, svetla su se gasila sama od sebe, televizor se palio noću iz čista mira, šaputanja noću... Tresem se dok ovo pišem. Dok mi nedavno jedan od drugova nije rekao da mu dešavaju slične stvari, onda sam otvorio dušu, i zatražili smo pomoć, čuli smo da treba pozvati popa da osvešta kuću kompletno ili izvrši nekakav egzorcizam, ali da to ne važi za ateiste. Ako neko ima slična iskustva, svaka pomoć je dobro došla. 3 1
Guest UROS EEEEEEEEEEE Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 (edited) Mene zanima, ako ima neko da mi odgovori. Ja sam pre dva dana sa ortakom uzeo da stavljam pirsking u ime sotone. I sad on se nešto kurči, kako nije dovoljno hardkor da stavimo na obrvu ili na nos, i ja kao -Aj na kurac. I on se složi. I eto sad već ima nekoliko dana da tražimo negde da to uradimo, pošto su nas do sada izbacili iz dve prodavnice. Mislimo da bi bilo baš kul, posebno kada se mačujemo, imalo bi onako zvuk metala. Edited July 6, 2012 by UROS EEEEEEEEEEE 1
Господин Граул Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Ne znam da li je prava tema za ovo, ali jednom sam, sa još dvoje ljudi, prizivao duhove, koristeći uidži tablu i visak, i ostvario sam kontakt sa nečim. Zaista ne znam šta je u pitanju, ali pomalo se plašim. U početku beše zanimljivo, kao one aplikacije koje sve znaju na internetu, pošto je ta natprirodna sila koju smo dozvali znala odgovore na sva pitanja koja smo joj postavili vezana za naše živote. Međutim, posle nekoliko dana, dosadilo nam je i poželeli smo da ode, što je ona bez razmišljanja odbila. Čak se prijatelju, koji je u tom trenutku držao visak, zagrejala ruka do te mere da je vrisnuo. Uplašili smo se, bacili tablu, visak i sve, ne bi li taj kontakt nestao. Meni su se od tada dešavale jako čudne stvari, ali nisam se usuđivao da pričam s drugovima o tome, ne znam ni ja zašto, viđao sam krajičkom oka kako neko proleće kroz hodnik kuće, iako sam sam u njoj, svetla su se gasila sama od sebe, televizor se palio noću iz čista mira, šaputanja noću... Tresem se dok ovo pišem. Dok mi nedavno jedan od drugova nije rekao da mu dešavaju slične stvari, onda sam otvorio dušu, i zatražili smo pomoć, čuli smo da treba pozvati popa da osvešta kuću kompletno ili izvrši nekakav egzorcizam, ali da to ne važi za ateiste. Ako neko ima slična iskustva, svaka pomoć je dobro došla. Ignorisanje je najbolji lek.
рогозуб Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 (edited) Haha, dusi koji te tripuju, gase svetla i pale teve i sapucu ti Edited July 6, 2012 by рогозуб
Господин Граул Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 (edited) Da podsetim na nešto : http://www.youtube.com/watch?v=nYSbxRiUgOo&feature=share Edited July 6, 2012 by Господин Граул
oʞɾoƃ Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 čuli smo da treba pozvati popa da osvešta kuću kompletno ili izvrši nekakav egzorcizam, ali da to ne važi za ateiste Tako je, crkva je oduvek bila stožer dobra i pozitivne energije, ako ti oni ne pomognu, niko neće.
iron will Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 Гојко комуницира са артифицијелним онлајн идентитетима?
sale 3sm Larry Flynt Posted July 31, 2012 Report Posted July 31, 2012 Nisam neki santanista al.... http://www.youtube.com/watch?v=MXp413NynFk brings back memories
oʞɾoƃ Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 Гојко комуницира са артифицијелним онлајн идентитетима? uvek
Rehabilitovani Bagrem Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Topla preporuka za knjigu,ako hocete da umrete od smeha bar 3 puta zaredom.Inace me je privukla jer videh da izdavac ima amblem kao cia-ria turbo pravoslavac
Мајор Гашпар Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Добро да си чуо за чича Ратибора. Гањао је он комуњаре док је био жив и пушком и пером. 1 1
рогозуб Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Ratibor Djudjevic je legenda, shteta shto je ugashen sajt njegove izdavachke kucje da vidish kakvih knjiga je tu bilo, pogotovo u sekciji anti-judaika. 1
Berliner Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 kakav artefakt ta knjiga jako je zelim
bo88gdan Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=j28bs2R-ybs Браво за постављање овога Професор Мирољуб Петровић је врсни познавалац ове материје ! 1 1
Gospa na Sivcu Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 Naleteh, pa rekoh da podelim, da se smeje narod... Satan's Entertainment
truliandedzombileš! Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 bjuti end d bist promouts bestijaliti? pa dabome, to govorim romantičnim pičokama već čitavu deceniju. 1 1
bo88gdan Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=_oRr81rRRAU 1 2
Vozd Jovan Pogani Posted November 11, 2014 Report Posted November 11, 2014 (edited) SATANIZAM PA POGLEDAJTE MU OCI... OVO AKO NIJE DjAVO ONDA JA NISAM COVJEK... Edited November 11, 2014 by Vozd Jovan Pogani 3
bafomet Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 pa da, estetika vrhovni kriterijum istine
Demon Seed Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 Koješta, frenologija je vrhovni kriterijum
Recommended Posts