Dark_Elf Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 (edited) jbt kako vi cudno sanjate. ja sam sanjao grob jedan i sve oko njega krv i posle dolazi crni pas....3 dana posle toga baba mi umre Edited November 27, 2008 by d4rk3lf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 hail kejos of the bewitched pandemonium of necrolusting possesed My Documents! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted November 29, 2008 Author Report Share Posted November 29, 2008 The Beyond Lucio Fulci reditelj-odlican horor iako je prilicno mator,ima bolesnih i ne narocito prijatnih scena Fulci je ziv, mrtav nije. To mu je jedan od boljih. Njegov "Zombi" serijal obozavam, iako priznajem da je najvece i najlepse djubre koje je covek iznedrio. Lol pa nisam ni rekao da je mrtav On je umro '96-e http://en.wikipedia.org/wiki/Lucio_Fulci Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 satanisti su neodgovorna kapitalisticka djubrad kojima nikada nista ne treba poveriti Kakva carska konstatacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 na temi last day of your life... Slusao bih Iguman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Operacija Trijumf tema E, znala sam da je neko crko! Bas sam se nadala tome! Dobro je, dobro... Nastavlja se tradicija iz proslog VB... Reci su suvisne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Malo starije, al' nema veze: Znači, svi su uslovi da budem mrtav najkasnije do 2011... Koji će mi moj onda posao, do tada mogu da preživim i kao nezaposlen. Ja mislim da će, i kad zemlja i čovečanstvo budu uništeni, metal preživeti. Metal is forever. Ko ce da ga slusa?Prezivece u vidu kosmicke tisine pa prezivece princ. nazovimo to bozijom ironijom hahaha, zamislite princ postane ustvari pobesneli maks naseg doba :) luta evropskim bespucima sam i misteriozan, a nomadski narodi evrope o njemu pricaju price. kazu da ume da natera u beg 1000 muslimana grmljavinom koju priziva, a klanja se samo jednom bogu: metalu :) pobesneli princ! sjajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Hitler je svoju ideju o istrebljenju mentalno retardiranih dosledno sproveo, time što je, između ostalih, ubio i samog sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Sa Sinod Distroa: Gazda je otisao u Hrvatsku na BM boy band Satyricon, sutra se vraca. Kad smogne snage i vremena, odgovorice Bravo, lepo sam se nasmejao. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 a da vas pitam jer ce neko da dovede igumana da svira uzivo u bgeu.ako je vec bend toliki kult onda je red i da svira kod nas Hteli su da ih dovedu početkom februara, ali onda će pući svi drugi koncerti, uključujući Maidene, pa su rešili da odlože, ipak nisu daleko i mogu da dođu kad hoće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 + Unchain my heart Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 (edited) Matoro , ali prejako ( sa snage reci ) : ova nastala pre pola sata...znam da ima greshaka,nije mi dobar engleski(ispravite ako ima greshaka(ima ih )): MASSACRE-NO BOUNDAIRES KILLING IS MY JOB WORKIN HARDLY EVERY DAY NOW I AM ADULT MAN ONE WICTIM ISN'T ENOUGHT EVERY DAY FAMMILE ONE ITS MY DOSE OF BLOOD LOOK AT YOURSELF YOU PITFUEL THINK THAT YOU ARE MURDER ONLY FEW SECOND YOU WAS DRUNK IN AFFECT KILLING ONLY ONE MAN AND YOU DON'T KNOW WHAT THE EVIL MEAN MASSACRE IS MY DAILY THING MY LIFE IS PURE EVIL I DON'T KNOW FOR HAPPYNESS AND FOR EMOTION COLD LIKE STONE WHEN I KILLING POLICE ARE UNEFFECTIVE HUNTING CAUSE AM I NOW INNVISIBLE INNVISIBLE LIKE DRIVE LIKE DRIVE FOR DEATH I AM PURE DRIVE I AM PURE WISH FOR... MASSACRE! MASSACRE! MASSACRE! MA-SSA-CRE! JUGDEING BY MY NOTEBOOK; YOU WILL BE DEATH BY THE CHRISTMAS! (DO YOU FEEL WIND IN YOUR NECK? TURN AROUND,LOOK IN THE EYES OF DEATH, SOON YOU AND ALL YOU LOV WOULD'T BE ALIVE LOOK IN ME,I WANT TO SOAP, EVERY ATOM OF DEADLY FEAR!) Rambo kralj ! Edited December 6, 2008 by Planina u pokretu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 је л' може неки инсајд инфо како је јадна Милица постала предмет ове трговине емоцијама. шта је њена њушкица згрешила па да мора да напусти топли дом и да се нађе у јазбини неког Јуметалца. некога ко каже да мјетал рат и да је меновор врхунски бенд. или некога ко пише ''вв'' уместо ''л''. ти зла, зла девојко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Matoro , ali prejako ( sa snage reci ) : MASSACRE-NO BOUNDAIRES HAHAHA Odavno se nisam ovako smejao jebo te DO YOU FEEL WIND IN YOUR NECK? Prekrasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Ja sam prestao da pijem tamno kada mi je stolica postala crna kao dubine pakla. A smrdi toliko gadno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Maggy je ružna kao neko ko ima veoma ružne roditelje i onda je njihovo dete samim tim ružno, ali kad su mama i tata videli malu Maggy pomislili su "uh kako ružno dete". Da stvar bude gora mala Maggy im je najverovatnije više od jednog puta ispala iz ruku i pala niz stepenice ne omanuvši ni jedan stepenik ničim drugim nego svojim licem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Ja mislim da bi jednom trebalo da probate obrnutu strategiju. Da pustite karte u prodaju po visokoj ceni, pa da ih onda pojeftinjujete kako se koncert bliži. Jer, jezgru fanova je svejedno koja je cena, došli bi na koncert svakako, a šira publika po pravilu nije ni obaveštena da će biti koncerta sve do pred sam koncert, a onda ih dočekaju maksimalne cene karata, što je za mnoge prepreka. Karte treba da budu najjeftinije na dan koncerta. Postavite ovog čoveka za ministra ekonomije Kosova, ako može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Raznorazni seljaci i ne bi ni mogli da se ponashaju kao Metalci. Metalci je POJAM, koji retko ko shvata i prihvata. Jeste, ja slusham metal, ali ga slusham od skoro (pre oko godinu dana sam pochela asa onim lakshim tipovima metala) i ne mogu reci za sebe da sam metalka (na zalost). Ta muzika mi jeste ushla u krv- ali biti metalac, to je neshto mnogo vishe, neshto shto se nadam da cu dostici... shto pre... Mada mnogi kazu da je vec pochelo da me hvata to "ludilo"... Danas otkrih ovaj post, suvo zlato :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 ... Heavy rif je heavy rif, nema dalje, to je nešto najbolje što postoji u muzici, a pravi metal je upravo heavy, to je osnova, a svi ostali pravci su izvedeni. I kako prolaze godine, što duže slušam metal, sve sam čvršće ubeđen u to i lepo se osećam što mislim tako. fuqin' A. Slayer izdao album pre manje od 2 godine, i prilicno redovno to radi (novi ce uskoro), a Metallica na 5 godina kad se izvadi iz ambisa alkohola i kojekakvih psihijatrijskih tegoba. Moze i tako da se gleda hehe eto ETO james je seka persa ETO skidajte mi zvezdice sad AJDE E, ali cuti uzivo onaj prelaz iz Postmortem u Raining blood... grmljavina, mrak, blato, svi mokri, i... TU TU TU - bubanj, jeza. Pa kad grune rif i svi krenu u nasilje... to je to. Metal. yess Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Vecina postova sa foruma bi mogla da ide u ovu temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Ja samo sa dimmu_ imam zaista visok nivo kompatibilnosti, ovo ostalo je bože sačuvaj. Svi neku gej muziku slušaju. Da, da, nisu svi takvi alfa muzjaci kao vas dvojica. sa last.fm teme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Isprekidani Boško na temi Primal Fear Ccc šta rade ti moderatori... Mogu samo da ka Zapravo, meni se najvi Za Aman, ljudi, nije toliko bitno. Danas ima toliko bendova koji me Kako su krenuli, ne bi me Exactly my point! Kakvi debili. KAo ho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Odlično pitanje. Često sam ga i sam sebi postavljao. Ali, koga je briga. Neću više da razmišjam o njima. Marš iz moje glave! Meni bi bilo prvo iznenađenje da vidim Primal Fear na njihovim stranama, iako nisam kupio SuperTeen ima 4 godine. Mada, imali su interesantne rubrike kao ona ginekološka pomoć ili problemi tinejdžera i tinejdžerki. Tu je uvek svašta zanimljivog moglo da se pročita. Npr. "Jebao sam se sa drugom i dupe me boli. Da li sam homoseksualac?" :) malopre nadjoh na istoj temi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 da se ukljucim u celu pricu.kada ovi bendovi budu krenuli da prave kvalitetnu orginalnu muziku na srpskom ja cu da ih slusam a do tada slusam iranski folk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Znaci, kad Rogosic prdne, to je metal? sisus na topicu o IM svirci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts