Jump to content

Најбољи (најсмешнији, најглупљи) постови свих времена

Axeanosilas

Recommended Posts

The Beyond :rockdevil:

Lucio Fulci reditelj-odlican horor iako je prilicno mator,ima bolesnih i ne narocito prijatnih scena ;)

Fulci je ziv, mrtav nije. To mu je jedan od boljih. Njegov "Zombi" serijal obozavam, iako priznajem da je najvece i najlepse djubre koje je covek iznedrio.

Lol pa nisam ni rekao da je mrtav :lol:

Malo starije, al' nema veze:

Znači, svi su uslovi da budem mrtav najkasnije do 2011... Koji će mi moj onda posao, do tada mogu da preživim i kao nezaposlen. :)

Ja mislim da će, i kad zemlja i čovečanstvo budu uništeni, metal preživeti. Metal is forever. :metalac:

Ko ce da ga slusa?Prezivece u vidu kosmicke tisine :)

pa prezivece princ. nazovimo to bozijom ironijom :P

hahaha, zamislite princ postane ustvari pobesneli maks naseg doba :) :) :) luta evropskim bespucima sam i misteriozan, a nomadski narodi evrope o njemu pricaju price.

kazu da ume da natera u beg 1000 muslimana grmljavinom koju priziva, a klanja se samo jednom bogu: metalu :) :)

pobesneli princ! :D sjajno :wub:

a da vas pitam jer ce neko da dovede igumana da svira uzivo u bgeu.ako je vec bend toliki kult onda je red i da svira kod nas

Hteli su da ih dovedu početkom februara, ali onda će pući svi drugi koncerti, uključujući Maidene, pa su rešili da odlože, ipak nisu daleko i mogu da dođu kad hoće.

Matoro , ali prejako ( sa snage reci ) :

ova nastala pre pola sata...znam da ima greshaka,nije mi dobar engleski(ispravite ako ima greshaka(ima ih :) )):

MASSACRE-NO BOUNDAIRES

KILLING IS MY JOB

WORKIN HARDLY EVERY DAY

NOW I AM ADULT MAN

ONE WICTIM ISN'T ENOUGHT

EVERY DAY FAMMILE ONE

ITS MY DOSE OF BLOOD

LOOK AT YOURSELF

YOU PITFUEL THINK THAT YOU ARE MURDER

ONLY FEW SECOND

YOU WAS DRUNK IN AFFECT

KILLING ONLY ONE MAN

AND YOU DON'T KNOW WHAT THE EVIL MEAN

MASSACRE IS MY DAILY THING

MY LIFE IS PURE EVIL

I DON'T KNOW FOR HAPPYNESS

AND FOR EMOTION

COLD LIKE STONE

WHEN I KILLING

POLICE ARE UNEFFECTIVE HUNTING

CAUSE AM I NOW INNVISIBLE

INNVISIBLE LIKE DRIVE

LIKE DRIVE FOR DEATH

I AM PURE DRIVE

I AM PURE WISH FOR...

MASSACRE!

MASSACRE!

MASSACRE!

MA-SSA-CRE!

JUGDEING BY MY NOTEBOOK;

YOU WILL BE DEATH BY THE CHRISTMAS!

(DO YOU FEEL WIND IN YOUR NECK?

TURN AROUND,LOOK IN THE EYES OF DEATH,

SOON YOU AND ALL YOU LOV WOULD'T BE ALIVE

LOOK IN ME,I WANT TO SOAP,

EVERY ATOM OF DEADLY FEAR!) :violent:

Rambo kralj !

Edited by Planina u pokretu

је л' може неки инсајд инфо како је јадна Милица постала предмет ове трговине емоцијама. шта је њена њушкица згрешила па да мора да напусти топли дом и да се нађе у јазбини неког Јуметалца. некога ко каже да мјетал рат и да је меновор врхунски бенд. или некога ко пише ''вв'' уместо ''л''.

ти зла, зла девојко...

Maggy je ružna kao neko ko ima veoma ružne roditelje i onda je njihovo dete samim tim ružno, ali kad su mama i tata videli malu Maggy pomislili su "uh kako ružno dete". Da stvar bude gora mala Maggy im je najverovatnije više od jednog puta ispala iz ruku i pala niz stepenice ne omanuvši ni jedan stepenik ničim drugim nego svojim licem.

Ja mislim da bi jednom trebalo da probate obrnutu strategiju. Da pustite karte u prodaju po visokoj ceni, pa da ih onda pojeftinjujete kako se koncert bliži. Jer, jezgru fanova je svejedno koja je cena, došli bi na koncert svakako, a šira publika po pravilu nije ni obaveštena da će biti koncerta sve do pred sam koncert, a onda ih dočekaju maksimalne cene karata, što je za mnoge prepreka. Karte treba da budu najjeftinije na dan koncerta.

Postavite ovog čoveka za ministra ekonomije Kosova, ako može.

Raznorazni seljaci i ne bi ni mogli da se ponashaju kao Metalci. Metalci je POJAM, koji retko ko shvata i prihvata. Jeste, ja slusham metal, ali ga slusham od skoro (pre oko godinu dana sam pochela asa onim lakshim tipovima metala) i ne mogu reci za sebe da sam metalka (na zalost). Ta muzika mi jeste ushla u krv- ali biti metalac, to je neshto mnogo vishe, neshto shto se nadam da cu dostici... shto pre... Mada mnogi kazu da je vec pochelo da me hvata to "ludilo"...

Danas otkrih ovaj post, suvo zlato :) :) :)

• Upvote 1

...

Heavy rif je heavy rif, nema dalje, to je nešto najbolje što postoji u muzici, a pravi metal je upravo heavy, to je osnova, a svi ostali pravci su izvedeni. I kako prolaze godine, što duže slušam metal, sve sam čvršće ubeđen u to i lepo se osećam što mislim tako.

fuqin' A.

Slayer izdao album pre manje od 2 godine, i prilicno redovno to radi (novi ce uskoro), a Metallica na 5 godina kad se izvadi iz ambisa alkohola i kojekakvih psihijatrijskih tegoba. Moze i tako da se gleda :da:

hehe

eto ETO james je seka persa :) ETO skidajte mi zvezdice sad AJDE

E, ali cuti uzivo onaj prelaz iz Postmortem u Raining blood... grmljavina, mrak, blato, svi mokri, i... TU TU TU - bubanj, jeza. Pa kad grune rif i svi krenu u nasilje... to je to. Metal. :rockdevil:

yess

Odlično pitanje. Često sam ga i sam sebi postavljao. Ali, koga je briga. Neću više da razmišjam o njima. Marš iz moje glave!

Meni bi bilo prvo iznenađenje da vidim Primal Fear na njihovim stranama, iako nisam kupio SuperTeen ima 4 godine. Mada, imali su interesantne rubrike kao ona ginekološka pomoć ili problemi tinejdžera i tinejdžerki. Tu je uvek svašta zanimljivog moglo da se pročita. Npr. "Jebao sam se sa drugom i dupe me boli. Da li sam homoseksualac?"

:) :) :)

malopre nadjoh na istoj temi!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...