Jump to content

Најбољи (најсмешнији, најглупљи) постови свих времена


Axeanosilas

Recommended Posts

Cuce se i za treci, pa da se kompletira nesveto trojstvo crnogorskog blek metala. Samo cu rec da je u pitanju ozbiljan projekat na kojem rade 2 osobe + treca koja je odsvirala gudacke dionice, ali bez ikvakvog znanja kako ce isti biti (zlo)upotrebljeni. Da kult bude veci, pratece vokale ce odraditi 2 kurve sa vrelih ribnickih, koje jos ne znaju za podrum zla u kojem ce nam pozajmiti, a vama podariti, ciste zvuke teske agonije nastale u sadomantic ritualu koji ce biti sproveden 25. decembra tacno u 6 minuta posle ponoci. Muzika je mjesavina black metala i atmosferskih prilika, uz obilno pojanje za koje ce se pobrnuti otac Svetozar iz crnogorske pajserske crkve(u slobodno vrijeme raspop i child molestor). Produkciju albuma radi T-com i Slaven Knezovic, dok ce promotivne zurke na Chepurkama praviti Skochko i organizacija "zene u crnom, djeca na bljelom".

 

I to u klasicnom maniru ortodoksnih BM bendova.. trenutno regrutujem clanove, volio bih da i ti prodjes obuku koja traje 666 dana. Uclanjenje je 1000 evra, ugovor potpisujes sopstvenom krvlju i pjenom bijesnog konja Zekana. Nakon toga zarad inicijacije moras da sodomizujes preminulog crnog kokota, sto ce biti dokumentovano nokijom n95 i proslijedjeno nasem gospodaru Milusu visokom zarad masturbatorske obrade i arhiviranja. Tajni nacin rukovanja i ostale obrede ne bih otkrivao zbog moguce zloupotrebe medija i suparnicke grupe preko Morache koju vodi crni mag Kinetic.

 

staro je, ali morao sam :) :) :) car! :rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blic 22.2.2009.

 

Uhapšen Ikonograf(27) pod optužbom da je putem yumetala,myspacea i facebooka mnoge maloletnike navodio na bludničko višečasovno preslušavanje demoa "Rogati Kopitar" montenigga metal benda Iguman.U izveštaju policije se takodje navodi da je Ikonograf uz asistenciju svog kolege,Zvonara(25),vrbovao nevine maloletne dečake i primoravao ih na voršipovanje inverznog krsta,kozjih glava(i kopita) i čitanje molitvi.U ranim jutarnjim časovima organi javnog reda izvršili su pretres njihovog sedišta "Adžove Vrbe Records"-a,i tamo su pronašli više desetina kopija njihovog demoa(limitiranog na 666 primeraka),nekoliko bondage kompleta,čitav set rotiranih krstova,iznošen par čarapa i jednu Bibliju.

Istraga je i dalje u toku,a sumnja se da imaju i ispostavu u Beogradu pod šifrovanim imenom Sinod.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eno Šeherzada na temi "Koga biste od članova metal bendova želeli da vidite golog", prvo je pripretila da će biti banovan svako ko postuje bilo koga ko nije član metal benda, pa čak i neafirmisanog metal benda, a onda postuje slike fudbalera. Onda je banovala Mitu jer je postovaosliku lika iz Amon Amartha, jer bože moj, njoj je taj lik ružan. Prvo, tema nije "Slike lepih članova metal bendova", nego koga bi videli da vidite golog.

Ako Mita želi da vidi golog bradatog drvoseču iz Amon Amartha, to je njegova stvar.

:) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

:da:

 

Objavili na spejsu.

 

Iskreno, veći su mi od svih ostalih bendova sa plakata. Nadam se da je ovo vesnik novog vremena, gde će Watain zauzeti mesto na tronu koji mu pripada :da:

 

(jebeno najpederskija izjava koju sam dao otkad sam na yumetalu)

 

 

Baš je epično isprepletana sa homoseksualizmom koji neumitno probija iz tvog bića.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kompleksasi icon_smile.gif

 

 

Par pitanja

 

1. Da li svirate gitaru?

2. Da li ste svirali van sobe?

3. Da li imate bend?

4. Da li taj bend moze da se cuje negde?

I poslednje, najbitnije

5. Da li imate devojku?

 

Odvrni narodnjake do daske dok vežbaš bubnjeve. 100% ti garantujem da se više niko neće žaliti na buku od bubnjeva.

 

Edited by Smorock

Share this post


Link to post
Share on other sites

azal Warned on Yesterday, 13:39

Added to warn level voli kurac u usta

Realno to sto ovaj moderator mene sanja u nekim situacijama to je samo njegova stvar,i njegovo licno pravo ali ne mora mene da smara preko foruma.Moze to uzivo da mi kaze ako ima tu stvar sto spominje toliko :)

 

Zamolio bih admine da ga opomenu...

 

:) :) :)

Edited by F4R15

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...