Josif Visarionovič Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Da nema govana, kako bismo razlikovali kvalitet? :)
Brynhildr Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Infernus je tu u daleko lagodnioj poziciji od ona dva homersexualca. Po chemu? Moze da sjedi bez problema.
F4R15 Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Cynic tema hahah lik je ocigledno jedva cekao refren Они имају рефрене?
In The Flesh Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Jee, Novembre, ko jebe Evergrey. Krepaj!
oʞɾoƃ Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Organizacija metal koncerata u Srba :) Btw,vecheras ili mozhda sutra objava josh jednog koncerta Kojeg koncerta ?!
F4R15 Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 :) Kako sam se ismijao toj objavi koncerta Lik je operski pjevac za ostale icon_smile.gif ako u toj operi koriste tegove na genitalijama, onda da.
Fapril ethereal Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Cuce se i za treci, pa da se kompletira nesveto trojstvo crnogorskog blek metala. Samo cu rec da je u pitanju ozbiljan projekat na kojem rade 2 osobe + treca koja je odsvirala gudacke dionice, ali bez ikvakvog znanja kako ce isti biti (zlo)upotrebljeni. Da kult bude veci, pratece vokale ce odraditi 2 kurve sa vrelih ribnickih, koje jos ne znaju za podrum zla u kojem ce nam pozajmiti, a vama podariti, ciste zvuke teske agonije nastale u sadomantic ritualu koji ce biti sproveden 25. decembra tacno u 6 minuta posle ponoci. Muzika je mjesavina black metala i atmosferskih prilika, uz obilno pojanje za koje ce se pobrnuti otac Svetozar iz crnogorske pajserske crkve(u slobodno vrijeme raspop i child molestor). Produkciju albuma radi T-com i Slaven Knezovic, dok ce promotivne zurke na Chepurkama praviti Skochko i organizacija "zene u crnom, djeca na bljelom". I to u klasicnom maniru ortodoksnih BM bendova.. trenutno regrutujem clanove, volio bih da i ti prodjes obuku koja traje 666 dana. Uclanjenje je 1000 evra, ugovor potpisujes sopstvenom krvlju i pjenom bijesnog konja Zekana. Nakon toga zarad inicijacije moras da sodomizujes preminulog crnog kokota, sto ce biti dokumentovano nokijom n95 i proslijedjeno nasem gospodaru Milusu visokom zarad masturbatorske obrade i arhiviranja. Tajni nacin rukovanja i ostale obrede ne bih otkrivao zbog moguce zloupotrebe medija i suparnicke grupe preko Morache koju vodi crni mag Kinetic. staro je, ali morao sam :) car!
Uruk Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 o odlaski na wacken hm... jel zna neko koliko treba da se gurne kondukteru u vozu za Nemačku ? mislim da je to ubedljivo nejjeftiniji način prevoza Pa jedno 10-ak cm, zavisi.
Azaralena Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Blic 22.2.2009. Uhapšen Ikonograf(27) pod optužbom da je putem yumetala,myspacea i facebooka mnoge maloletnike navodio na bludničko višečasovno preslušavanje demoa "Rogati Kopitar" montenigga metal benda Iguman.U izveštaju policije se takodje navodi da je Ikonograf uz asistenciju svog kolege,Zvonara(25),vrbovao nevine maloletne dečake i primoravao ih na voršipovanje inverznog krsta,kozjih glava(i kopita) i čitanje molitvi.U ranim jutarnjim časovima organi javnog reda izvršili su pretres njihovog sedišta "Adžove Vrbe Records"-a,i tamo su pronašli više desetina kopija njihovog demoa(limitiranog na 666 primeraka),nekoliko bondage kompleta,čitav set rotiranih krstova,iznošen par čarapa i jednu Bibliju. Istraga je i dalje u toku,a sumnja se da imaju i ispostavu u Beogradu pod šifrovanim imenom Sinod.
METAL Man Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Meni vise nije dobro....djavo me tera da gledam njegove slike. Jaoj, ovoga zaista vredi skinuti. http://ujfalusi.fiorentina.cz/foto/tomas/0098.jpg http://ujfalusi.fiorentina.cz/foto/tomas/0192.jpg ^Ko je ovo i u kom je on bendu? u fiorentini. :)
Denny Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Zoroaster - Voice Of Saturn http://www.mediafire.com/download.php?mgndiga50hw Jebu jebu jebu jebu! Info info info info! Google google google google! :)
Zen Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 ja sam cuo da od broja postova hoce da poraste ona stvar, pa ono...mozda je zato to vazno
METAL Man Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Eno Šeherzada na temi "Koga biste od članova metal bendova želeli da vidite golog", prvo je pripretila da će biti banovan svako ko postuje bilo koga ko nije član metal benda, pa čak i neafirmisanog metal benda, a onda postuje slike fudbalera. Onda je banovala Mitu jer je postovaosliku lika iz Amon Amartha, jer bože moj, njoj je taj lik ružan. Prvo, tema nije "Slike lepih članova metal bendova", nego koga bi videli da vidite golog. Ako Mita želi da vidi golog bradatog drvoseču iz Amon Amartha, to je njegova stvar. :)
Josif Visarionovič Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Ma ruzan je.. Ja volim onaj stari, retro luk ja volim crni luk, sa cevapima hahahahahahahahaha
Bata Trokrilni Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Nisam ja gej, da sam gej sekla bih vene na Tarju Turunen i ne bih dozivljavala orgazme na rasnog Tamasa Ujfalusija i jos rasnijeg Marca Hietalu.
-Mare Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 ja sam se logovala na ovaj forum da vam kazem (ako vec ne znate) da se pojavio engleski titl za full metal village, ja ga juce nasla (a vec sam bila izgubila svaku nadu) http://www.podnapisi.net/full-metal-villag...btitles-p365980
Svart Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Objavili na spejsu. Iskreno, veći su mi od svih ostalih bendova sa plakata. Nadam se da je ovo vesnik novog vremena, gde će Watain zauzeti mesto na tronu koji mu pripada (jebeno najpederskija izjava koju sam dao otkad sam na yumetalu) Baš je epično isprepletana sa homoseksualizmom koji neumitno probija iz tvog bića.
METAL Man Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 poslao sam porudzbenicu za proizvode ukupne vrednosti 170 eura 7 proizvoda je u pitanju ja bih platio neku dobru kurvu... ja bi za te pare dao da me jebe ceo stadion! iskreno nema sta.
Mr.Hate Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 To ti je do playera sigurno. I ja sam imao neki Boss stub, među onim prvim što su izašli, i nosio ga par puta na čišćenje i ništa. Na kraju je imao bliski susret sa zidom.
Brynhildr Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Možda Teša i ne greši toliko kada kaže da je Voja Gajdaš veći kult od svih blekera Tesha nikad ne gresi,on samo ponekad skrene sa teme... Almighty Teša!
Zen Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 (edited) Kompleksasi icon_smile.gif Par pitanja 1. Da li svirate gitaru? 2. Da li ste svirali van sobe? 3. Da li imate bend? 4. Da li taj bend moze da se cuje negde? I poslednje, najbitnije 5. Da li imate devojku? Odvrni narodnjake do daske dok vežbaš bubnjeve. 100% ti garantujem da se više niko neće žaliti na buku od bubnjeva. Edited February 27, 2009 by Smorock
oʞɾoƃ Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Ja dolazim zbog Bloodbound-a. Pošto sam ja kvlt broj 1, to znači da su Bloodbound na dobrom putu da postanu najveći heavy bend.
F4R15 Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 (edited) azal Warned on Yesterday, 13:39 Added to warn level voli kurac u usta Realno to sto ovaj moderator mene sanja u nekim situacijama to je samo njegova stvar,i njegovo licno pravo ali ne mora mene da smara preko foruma.Moze to uzivo da mi kaze ako ima tu stvar sto spominje toliko Zamolio bih admine da ga opomenu... :) Edited February 28, 2009 by F4R15
Nisko_Se_Mazim Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Cim se smiri neki oblik normalne diskusije, neko uleti sa igumanom. Mislim, jebo vas rogati kopitar. Ikonograf i zvonar sigurno shtucaju non stop koliko ih spominjete.
Recommended Posts