Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nadam se da nije bilo:

Zajebite prepirke oko ove muzike,i govnara njihovih ćlanova bendova,bolje mislite kako da povećamo natalitet,dajte dece srbiji!

branislava,daj se!

i ostale devojke sa foruma dajte se na keca!

dece srbiji treba!

a ja sam mojoj verenici obećo,bez tri do pet dece neće proći!

šiptari nemaju za leba,a vidi ih,jebu se ko zećevi,i samo se množe...poješće nas!

:)

Posted

Isto, staro ali vrh, sa teme benda Necros Christos:

Ne mogu da opisem koliko sam odusevljen ovime...Znaci nemam reci...

Legnem da spavam i ukljucim Triune Impurity Rites da se vrti u nedogled...

Ujutru ustanem baba mi kaze "Dobro jutro" ja ja njoj NECROS HRISTOS!!!!

:twisted::rockdevil:

Posted
I opet- ja nemam prava da se ljutim... i nemam zashto da se ljutim... Imam samo pravo da volim... a on ima pravo da me ne voli...

jbt shvatili smo treba ti kurac jbt

Posted

Tema o krpicama.. neka Veronika i zaboravih kako se zove druga..

Chicks fight !

Joj pili, stvarno me mrzi sad da se tu nesto prozivam, raspravljam, itd. Dobro, isprozivala si me, studiram svetsku knjizevnost i ne znam ko je Danilo Kis, a to sto mi nik ima naziv knjige, i to stavljen pre par godine, nema veze sa piscem iste, ali stvarno pile, mrzi me . Super si, strava si i mnogo kul, spustila si me i evo sad me je sramota.Mislim, mada je prozivanje na nivou - Moj tata je bolji od tvog i kad ponestanu argumenti - Imas mali kurac. I varijacije na temu, ali opet, nebitno.

Izvini, aj sutra cemo ili neki drugi dan, bas me smara, mada je u principu pointless.

Posted
Moze i taj, ali je jedan drugi fazon u pitanju- jedu mi se govna od svakakvih prichalica koje se ni ne trude da razumu moja ili tudja osecanja, nego samo pljuju po njima! Eto to je- da im jebem mater svima!!! I svima onima shto nasrcu na nezashticene osobe i prave se frajeri!!! I svim lazovima na ovom svetu!!!

potpis iste

Da li bi ikada postao hanibal u sluchaju da ti pripreti smrt od gladi?
Posted
ja volim njenu obradu alisa kupera, kako se zove bese ona pesma...? poison, jel da?

Vjerovatno najgora obrada svih vremena. Alis sprema tuzbu,a ako ne urodi plodom,shalje dvojicu shiptara da joj polome noge.

"Ta obrada je nesto najogavnije sto sam cuo u svom zivotu i zelim Tarji da joj bubrezi opadnu kad napuni 40godina" -Alice Cooper

Izvor: BETA

koji je on debil! sad mi je drago sto su za njegov koncert u bg-u prodali 600 karata, od 4000, koliko je pusteno u prodaju, pa su morali da otkazu! :veseli:

koji kreten, boze... :uhoh::unsure::blink:

Posted
Не, већ зато што си сељак, ошишан најшаблонскије могуће (шерпа са шишкама од 5 мм), обучен у мајицу Ђанфранко Булеварко и синтетичку трешу наложену турским футером, а произведену у Сјеници. Капираш, сваки други мушкарац на улици је такав. Сви просипају некакве приче о фенсерају, овоме, ономе, а миришу на јефтину Рексону или Малицију зелену. Сви ликови попут тебе личе један на другога, а сваки дугокоси мушкарац је посебан на свој начин (ако ни због чега, а оно због тога што је неко мање коврџав, неко више, некоме је равна, некоме проседа, курац, палац).

Да не помињем то што сам убеђен да си жестоко инхибиран да косу не пушташ, па си и израстао у то што си израстао. Но, да не ширим причу.

Само још да поменем да узоре немам.

Upuceno Staljinu.Konacno i ja da se slozim sa Akseanosilasom.

Posted
kako inteligentan post, prosto se oseca tvoja zrelost koja zraci!

kad nema sta pametno da kaze, on opsuje nesto i sad je uradio veliku stvar... :rolleyes:

bolje odrasti i nadji zivot, umesto sto 24/7 blejis na ovom forumu...

imam utisak da dolazi njeno doba... tešina kita je zapravo bio znak dolaska novog doba u kome prince više neće biti sam u svojemu darknessu... ova cura ima ozbiljan potencijal... a i prince garant ima potenciju... pa dok ih svetlost ne razdvoji... :D :D :D

Posted
Ne postoje linkovi. Ovaj bend je toliko dobar i vanvremenski da je njihovu muziku nemoguce ripovati u bilo koji oblik audio formata koji ce moderni kompjuteri prochitati, a kamoli uspeti da okache na WWW.

Neki japanski hentai nauchnici jesu nesto petljali sa FKU diskovima, i nastalo je ovo, ali skidaj samo na sopstvenu odgovornost:

MMM: http://www.mediafire.com/?vv1uzqyyvem

STCB...TM: http://rapidshare.com/files/118129825/F.K....corpse.rar.html

:) :) :)

Posted
jeste probali nekada,da snimite starway to heaven na kasetu,pa da okrene traku naopacke icon_smile.gif,lepo zvuci i tako,na tekstu bi pozavideo svaki black metal band:)

ако касету окренеш наопачке, слушаћеш оно што је снимљено на Б страни.

Posted
globalno zagrevanje je istina nazalost o tom problemu se govori previshe povrsno i resenja koja se daju su kozmeticke prirode.globalno zagrevanje je posledica prenaseljenosti.danas imamo 6,7 milijardi ljudi na planeti od koji je 6 milijardi visak.ukloniti ljude te ljude znaci spreciti dalje unistenje nase planete

Ма то је ОК. Али како да уклономо толики народ?

pa kao prvo trebamo da prestanemo da saljemo hranu,medicnsku opremu i pomoc u zemlje treceg sveta i trebamo da im prodajemo oruzije sa popustom.kao drugo treba prestati sa svim akcijama koje kontrolisu sirenje side po raznim zemljama i pustiti sidu da se siri.kao trece treba izvrsiti prirodnu selekciju ljudi

Posted
pa ono kada sam imao 15 slusao sam p.o.d,linkin park,korn,rammastein,mansona jer nemam pojma to tada bilo popularno kasnije mi se je svideo machine head i sepultura a kasnije sam krenuo i ostali metal da slusam

a ko je najzasluzniji sto slusas Iranski folk?

arapski folk

Tesha car :D

Posted
Ja bih joj iskopao oko kurcem u erekciji.

a ja mislio dok je spusten

Сувише је негована баба да би била вештица са метлом. Могуће да има јачу половину, прича се да седи на златним јајима.

Главу бих јој откинуо масивним главићем!

Pa sta ja znam kako drugi kopaju oci. :)

lupaju mudima po ocnoj duplji,ako imaju kilu ucinak je veci jer je masa mosnica veca :)

Jbg, trebas prvo necim oko da isteras da bi lupao po duplji...

Pa prvo kitom isteras oci, pa kad izjebes u mozak, lupas mudima po duplji.

Iskopajte oko Vjerici!

Posted
Ja bih radije potop.

Tačno vidim scenu: dolazi potop, Rogozub se sa izabranicom svog srca penje na vrh Bogoslovije i spasava se od kataklizme. Sav oduševljen silazi dole, radujući se činjenici da će sada moći da bude osnivač jedne nove, potpuno pravoslavne civilizacije. Kad ne lezi vraže, žena mu se čuva za brak, a brak nema ko da sklopi jer su svi sveštenici izginuli u potopu. I žive tako u prelesti do kraja života.

:)

Posted
najbolji pank bend je anti-otpad iz pule oni imaju pesmu moga zivota "jeo govna"

tekst je "citav moj zivot ja sam jeo govna,to je moj zivot i ja sam sretan"

Znaci, volis govna?

Dobro, svako ima svoje...

A volis vise tvrda ili proliv?

jesti govna je metafora.svako to zna vrlo dobro ali ti sada naravno moras da se pravis seljacina

Jedes ti mnogo govna...a sad idi slusaj te svoje smrdljivce iz Pule...i jedi govna...i dalje...

Tema je Skrewdriwer...

odlican je skrewdriwer

jebote koji sam ja debil tek sada sam video da sam pisao o anti-otpadu na temu skrewdriver greskom

Posted
Ali najviše što me iznerviralo bila je glupa jedna ženica koja je povela sinčića i postavila ga na kavez ispred vukova i sa foto aparatom škljoc - sinu blic, životinje se presekoše (trgoše u isti mah).

Ma jok, snajka ne haje, ide do drugog kaveza i slika sinčića. :angry:

а у ком је кавезу био синчић?

ahahahahah pao sam sa stolice!

:) :) :)

Posted
Jel postoji video snimak kada je metallica svirala na Lemmyjevom rodjendanu? ? ?

Ma nema ga vise...ja snimao ceo rodjendan,reko da imam za uspomenu,ne desava se bas cesto da ti za rodjendan svira Metallica.Kad ne lezi vraze,Lars se odrao ko dupe,i utripovao da ja radim za Napster,oteo mi kameru iz ruke i polupao o zid.Popizdio sam.I dan danas mi se izvinjava zbog toga.Kaze,popio previse pa nije znao sta radi.

hahaahaha,kakav car

Posted
kakav je palmin zoo vrt?sta bi sa zirafom i sl...

у палмином ЗОО врту живуљкама пуштају на ТВу програм где је приказано сирово парење после 02.00 сабајле.

анимал планет ХЦ се зове канал.

Posted
ја се зато возим четирејсшестицом, карта је јефтинија а и опушта ме када видим Миријевце у природном станишту без да идем у Миријево. на средини возила, код средњих врата, постоји брисан простор, без седишта. ту је хранилица.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...