Baal Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 :) :) Imam sličan događaj - štrebao sam u čitaonici u Patrisu, WC je bio zajednički, što će reći muško / ženski, krenem da pišam, i na ulazu se sudarim sa jednom onižom devojkom, 1,60 možda, tresla se kao jebano siroče, bukvalno celim telom. "Wtf", mislim ja, i kad uđoh u kabinu vidim gigantsko govno, toliko da je zaglavilo odvod. :) Cenim da je israla sve što je imala u telu :)
Nisko_Se_Mazim Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 ...ruku sam slomio tek na kraju Dobro ti đoka ostao čitav. Trebalo je da se slikaš s njim ispred razbijenog meka. :)
Azaralena Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Po ko zna koji put Sad ce Gojko da kaze kako mu je DT krajnje nezanimljiv, Staljin ce da ga podrzi pricom o cirkularima i oranju betona, nakon cega Sisus izjavljuje kako je Immortal najbolji bend na svijetu i kako pederi mogu da ga puse. Onda ja prozivam Sisusa za homofobiju, nakon cega me Satan iz batajnice naziva debilom jer sam popljuvao NS. Grob vadi neku temu iz naftalina i kaci na nju super old skul review, Goxy ga hail-uje uz obavezni worship Ros Bay Culta, a na to se nadovezuje pijani Griscnakh sa pricom kako je vidio satanu dok je slusao prezadnji FM. Lunar ce na koncu napravit neku gramaticku gresku, Feniks ponoviti kako slusa jednu DT pjesmu do besvjesti, a April Vjerica Radeta ce opet upasti sa nekom abominalnom forom od koje cu se ja upisati od smijeha. Na kraju, Nemethor ce izjaviti da ne kapira ljude koji slusaju extreme BM a ne vole DT, nakon cega ce se pomno i nestrpljivo cekati Gojkova replika.
Azaralena Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Ono sto je interesantno, bar meni, je sto se sad uglavnom svi likovi slazu da ovi germanski frajeri i frauline, kao i velika vecina drugih takozvanih varvara, nije od Rima trazila nista drugo do parce zemlje za svoju ekipu i zastitu od likova preko nekakve reke (priznajte da je, al uvek, neka reka u prici) koje su ti 'varvari' nazivali varvarima . Rimljani ko Rimljani, aj' jos i da progutaju ovo drugo, mada ko ce tu zastitu da finansira konkretno jarane, vi ili mi?, ali ono prvo nikako da progutaju. 'Cek, ti hoces da ti damo deo nase teritorije? Nase? Koju smo u (ponajvise njihovoj) krvi uzeli od tog i tog. Pa jes' ti blesav, sta li'? Rimljani se gledaju, ko su bre sad ovi, neki novi? Nemci se zbunili, 'Pa i ne koristite je, nema nikog naseljenog, nije obradiva zemlja, pusto a fertilno greota.....mislili smo...' Rimljani sad vec nestrpljivi, 'Cek, jel' ti nisi cuo sta sam rekao? Nema nista od toga, izbij si to iz glave...To je nase, alo. Nek propada...Leba ne jede...Now would you go away!'.
WIZARD OF GORE Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 koliko sam primetio na tu skandinavistiku idu uglavnom ljudi koji drkaju na vikinge i te stvari
In The Flesh Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Ti što su sad penzioneri su, dok su radili, uživali sve blagodeti, imali po mesec i nešto dana odmora, bonuse, dobre plate, opušten pristup radu, putovanja, letovanja, zimovanja. Šta ima današnji šljaker? Ima kurčinu, nedelju dana odmora kod svog poslodavca i to ako izmoli, ako ostane trudan popije otkaz, ako uzme duže bolovanje popije otkaz, pukne sa živcima sa 40 godina i penziju dočeka spreman za psihijatriju. Prema tome Tešo, ne seri. Jebali te penzioneri i država koja više brine o njima nego o omladini. Svaka cast!
Nisko_Se_Mazim Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 ...i dalje je fejsbuk naiva po broju prijatelja u odnosu na myspace. doduse, na spejsu caruju suicide girls, dzefri star, emosi, americki metalkor bendovi, gomila nekih crnaca i neke kul ribe, koje su doduse potpuno prosecno odevene na slikama, sa potpuno prosecnim interesovanjima, ali iz nekog razloga imaju po 10 hiljada prijatelja...ne dao bog da ste goticarka iz npr nemacke i da izgldate dobro. kraj. 100k prijatelja u najavi.
Zen Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 (edited) dobar je onaj zeleni lenor,prelepo mirise a izgleda kao mutagen iz nindza kornjaca! icon_smile.gif probao sam multivitu od grejpfruta...ima ukus benzina... Edited March 26, 2009 by Smorock
METAL Man Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Jbt, ovaj lik isti Tesha. :) Jbt, lik ima manje dlaka na guzi od mene! oO I just pwned myself.... Sta vam koji kurac znaci pwn?? misspeld neko bi rekao, jebeni retardi... VUJAKLIJA!! Nije tesko biti obrazovan, sada imamo gugl.
Ајлин Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 da si iz bec svakako bi znao ko je cortan,on je satriani ciganskih svadbi evo njegove solaze http://www.youtube.com/watch?v=qghL5EOX_jg...feature=related ko se usuđuje nek' klikne na link...
Milogled Bluff Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Sodomy and lust Pretpostavljam da će biti održan neki manji tribute to Witchunter, s obzirom na to da će mu tada biti godinu dana. Možda u vidu nekog specijalnog gosta za vreme Sodomovog nastupa... Nosiće Frubi žito kroz publiku. :)
Azaralena Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 neka mi necastivi nocas tvistuje bradavice ako ste vi normalni..
SkullKrusheR Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 WHAT EVER! cuti, jadnice metalska, probaj malo punk da slusas! e kad smo vec kod toga, molder svira kod mene cini mi se 10.04, al pitacu ga jos jednom za tacan datum. i to sa modrinicem u svakom slucaju, svirka, ne znam koji ce sve biti tribjuti, al valjda nece oni jadnici od prosle godine sto su svirali metaliku pa je vise zvucalo ko indirina obrada du hasta! mozda bude i neki power, ja cu videti da se raspitam ranije, ako mozda uspem da izvatam nekog da odviraju malo nesto i od dragonforce-a... :)
Denny Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Sta je govnari? Al ste me prikucali. Sto niste vestiji u necem dobrom? Ali cemu prica, reci lete, napisano ne cita se. I ti dole, ti, Marija, volim te, ali cemu? Sve je to sranje od ovoga sveta. O, Boze, zasto si me ostavio ovom olosu za nauk? Besmisleno! Nego, ajde da se umire pa da vodim ova dva lopova na veceru, a onda cete da vidite zasto se kaze "popio boga oca". Potpisujem peticiju za red voznje Beovoza na sanskritu. Dokona celjad nagvazda o 16k, a o mojim bubasvabama niko brigu ne vodi. Sramota! Kako je lepo kad covek pukne posle 12, a ni pun mesec nije... Istina, istina.
-Mare Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Izvini, izvini, hoces HugMe app request? Ajoj, mrzim ta sranja. Ali, mozes mi poslati jedan poke kao znak izvinjenja. ју кен поук хим вајл хиз хагинг ју, бат ју шуд ду ит елсвер. Eh, taj Facebook.
Fapril ethereal Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Замолио бих неког од модова да ми да варн до петка . Морам да учим . Хвала унапред . Озбиљан сам . mislis ban?? Ма битно је да не могу да постујем , до негде петка или суботе . Ајде људи , хитно је ... strasno... Ajde blokiracu ti do vikenda. bezi strebaj. ahahahahahaha mada dobra ideja..
Azaralena Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 mada opet,moram da primetim da elevacioni ugao koji sa horizontalom zahvata nos prosecne devojke danas u Srbiji,iznosi oko 65 stepeni...sa tendencijom rasta... divnih modela zenskih naocara sam se nagledao danas...mislim da su modeli ove godine prevazisli velicinu glave...izgledaju kao da nista ne primecuju kad se setaju gradom ili kad sede u ficka i pricaju,ogovaraju,mute dok 2 sata ispijaju kafucino?
Denny Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 da li je zdravo kada isereš mat crno govno u obliku kroasana, a na papiru ti bleji zeleno od brisanja? realno, moraću da počnem da kontrolišem ishranu... a do sad si jeo nindza kornjace koje je tukao cak noris? govno u obliku kroasana je znak da ti interiorni sfinkter preterano vibrira dok je u istom trenutku anus dominus pod pritiskom zbog nadolazece defekacije... :) :)
WIZARD OF GORE Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 to kralju! lud si za medalju!!! U poslednjim Razmenama sam Dobijao Svetske Narodnjake(World music Country) pop Rok ili mejnstrim Rok Smaranje neko za Malu decu.; Bulja metalce ne uzimam Odavno(vidi se po Dopunama) Ne pada mi Na pamet Da izigravam SVETSKI SINDIKAT (Podrska Sranju,Krsu,Jad i Bedi,Klosarima Anti-Talent) ili podrska Komercijalnoj Decijoj Muzici :evotigana: A kad ugovorim razmenu Neko Smara kako On i Drugari Skidaju Sa neta: NEK SKIDAJU SRECNO Ja nisam nikad Skino sneta Mp3 Album niti Cu. STAVIO SAM NA MOJU TEMU STA ME ZANIMA za razmenu ili kupovinu (Eventualno za razmenu moze Mozda Dogovor POLA da bude nesto manje bitno-dosta albuma na jednom mestu)
Azaralena Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Ovo jednostavno moram da turim-moj sastav o drugarima: "Neki od nas ceo svoj život tragaju i tragaju i tragaju za nekim koga bi mogli popeti na taj časni tron najboljeg prijatelja, ali uzalud. Nikad ne uspeju da nađu nekoga ko je dostojan takve životne počasti. Ja - pošto sam, kao i moj najbolji prijatelj, tačna kao smrt a sarkastična kao život (citat jednog prijatelja), svima njima ću sad malo kopati rane i turati so i rakiju u nji': Ja imam Nafeta. On je moj najbolji drugar. On je visok skoro kao ja i mnogo smo slični samo što je on muško i ima kratku kosu i nosi naočare i puši i smeje se smešno. Ja kad se smejem to zvuči kao groktanje (a to pogoršava činjenica da sam debela). Moj drugar Nafet ima braon kosu i braon oči. Kosa mu je često slepljena, jerbo nosi šemšir. Kožni. Njega često bake po autobusima gledaju čudno, jer on ima običaj da nosi špicaste kaubojke ili martinke i crne zvoncare i kožni mantil. Ali se onda sve bake nasmeše kad vide koliko je on dobar. Moj drugar Nafet meni mnogo znači. Ja znam da je on uvek tu za mene i da će uvek biti tu. Ako se razbolim pa mi zatreba voće koje nikad ne jedem, a i ako sam tužna pa mi treba da me razveseli. Nafet je tu i kad treba da lažem bivšeg dečka da sam verena, on uvek potvrdi sa smeškom takve igrarije. Moj drugar Nafet mnogo voli da puši cigare od kamile i da pije kafu od Mocarta. On voli i svoju ženu arapkinju Ajiram. Njegov dobar drugar (koji je i moj drugar) je isto veseo dečak ali je pomalo čudan. Zove se Ajerdna i toga nervira jer ljudi misle da je žena. Zato je smislio sebi nadimak - Sordna... Čudno, znam. Ali, on je čudan i pije izvetrelu kokišku. On je takođe jako veseo i ume da me zasmeje kad pravi neku čudnu beličastu tečnost svojim žvakama u ostatku rakije. Sordna ima kikicu iza glave i meni je to lepo. Moj drugar Nafet mene mnogo voli i često mi kaže da sam ja sreća. Mene to malo zbuni jer mi mama kaže da sam ja Anđelija. A ja ne znam kome da verujem - mama je žena što me rodila, a Nafet je moj najbolji drug. Sve je to tako čudno. Jednom sam upoznala jednog čiku (a i mama mi je pričala da ima takvih čika i teta) koji nema najboljeg drugara a nema ni nikakvog drugog drugara. Meni je tog čike bilo žao, jer sam ja onda zamislila kako bi meni bilo da nemam Nafeta, Sordna, Ajiramu, tri Okrama, Anajidu, Anirataku, Anadlavu i druge moje drugare. Meni bi to bilo tužno i dosadno jer me niko ne bi zasmejavao i govorio mi da sam sreća, prase i krkan. Samo bi me zvali Anđelija i gledali me strogo - kao što rade odrasli ljudi koji nemaju drugare. Ja sam ovako baš srećna, iako mog drugara Nafeta ne viđam često ali mi se svaki dan čujemo sa rečima i smešcima. Ja volim mog najboljeg drugara. A i moje ostale drugare. :::free tip: svako ime pročitajte sa desna na levo, pa pogađajte ko je ko:::" Ne sme biti zaboravljeno!
johnnyzzz Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 (edited) ukratko, devojčica je čula nešto o nečemu, ne zna tačno šta, pa je rešila da otvori temu, ne zna tačno gde, ali je iskoristila prvu priliku da nekome kaže da je glup... vratite je na izdržavanje sedmodnevnog bana, nije zaslužila uslovnu... zasto necete da mi odobrite temu na sve&svasta? to je o ovom novom registrovanju za muzicare, jako je vazno... :/ cula sam da 2 nase grupe nisu pustili da udju u hrvatsku zbog toga, mada nisam bas skapirala tacno... to ce biti sranje i to zestoko! @bdonkey: prvo proveri pa kenjaj... Edited March 31, 2009 by johnnyzzz
WIZARD OF GORE Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 mene brine da ne pocnu ljudi da otkazuju tribjute i sl zbog ovoga... mnogima se ne isplati... situacija je krajnje alarmantna, ajmo se organizirat i učiniti nešto
El Karnisero Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Bice pre certa ekipe sa yuma u parku. Ko hoce nek navrati. Super, da znam da ne prolazim Ko ide na Hammerfall da zna.
Recommended Posts