Jump to content

Најбољи (најсмешнији, најглупљи) постови свих времена


Axeanosilas

Recommended Posts

Gvardiola - katalonsko-separatisticki narkoman !

 

Zna se da je Barselona osvojila titule uz pomoc sudija (ni jedan penal njihovim protivnicima nije sudjen u Primeri , a o kradji od strane Koljaca iz Osla da i ne pricamo ) a kad pri tome dodamo da on i njegovi puleni koriste nedozvoljene supstance dolazi se do zakljucka da je rec o najobicnijoj fekaliji od kluba . Zajedno sa Lucifer tj. Gaychester Unitedom cine udarnu IGLU evropskog fudbala , samo obice im se u glavu to steroidisinje .

 

 

brate da mi je ostat sa tim likom 4 min nasamo pare bi dao.pa jebote kako da ga ne zakoljes majku mu da mu majku jebem mrtvu.u grob.po 10000 puta.niko me nije u zivotu nasjekirao kao on sem mozda likova iz duran durana.

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААААА

 

Edited by Куруз

Share this post


Link to post
Share on other sites

I zbog toga, i zbog ukupnog pogleda na svet. Gotičarke su suviše emo, suviše u "w" fazonu, depresivne su, razmišljaju o sečenju vena i generalno su asocijalne, jer ih društvo još u školi izbegava. :mrgreen:Heavy metalke su kao i sve druge cure, samo malo otkačenije, a to je ono najvažnije. Imaju lepe frizure i vole crnu kožu. :)

 

 

onda trk u solarijum :D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

nekrofil, pedofil i zofil isto kazhu da to shto rade ne povredjuje nikoga. homoseksualizam povredjuje drushtvo u kom se promovishe.

 

Znatno ga više povređuju Pink, Kurir, Pravda i aktuelna vlast. Zašto branioci zdravog društva ne idu da protestvuju ispred respektivnih zgrada ovih ustanova, ili ne nalupaju Sašu Popovića i Željka Mitrovića?

 

Lepo receno :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa teme o gay paradi, na Talvijevu konstataciju da se HIV ne prenosi samo homoseksualnim već i heteroseksualnim putem.

 

Ma nemoj!? Sta mi naprica!Nisam znao to do sada.Hvala ti!A odakle to kod heteroseksualca-dobio od narkomancine ili od pedera/lezbejke ili od masnih kolaca?Ja i moji s takvima vala Bogu nemamo kontakt a ti se pripazi.S tobom mogu MOZDA da pricam o Slejeru i metalu a i to cu dobro da se porazmislim.Za ovo si totalno zastranio.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ko motoristi što su out of date već 50 godina i nijednu pesmu sem "Smoke on the water" i "Born to be wild" ne znaju.

 

 

:pivopije: svaka cast za ovo za motoriste.ni jednu pesmu sem te tri i jos par neznaju i nekako stvarno su out of date

Како бре три, мајку му јебем? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do sada sam ovde stavljao samo najsmesnije postove a sada moram i ovaj najgluplji za mene od kad sam na ovom forumu.

 

Ja ne znam kako ti posmatraš činjenicu da je 70% stanovnika ove zemlje funkcionalno nepismeno (znači da ne može da shvati 90% onoga što je napisano u običnim dnevnim novinama, dalje od toga da ne idemo), za mene je to zatucana većina. Važno da je da takvi likovi umeju da natakare kokardu, šajkaču, ponesu barjak i odu na trg da BIJU. To su pripadnici upravo te većine, oni najekstremniji, doduše.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doselio sam se u bg pre godinu dana, pa opet primecujem da zvezdarska suma postaje sumarak. Pricao sam sa nekom babom u busu na tu temu i ona krene ono- u moje vreme srndaci bili u sumi kuracpalac pa ih crnogorci pojeli. Smejao sam se ceo dan :bigblue: Mada sto se mene tice nek grade. Nek ide sve u kurac, nek se ceo sistem srusi pa cemo ziveti kao Mad Max/Fallout. :rockdevil:

 

:) :) :) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

sa teme o Morbid Angelu,tema novi predstojeci album koji najavljuje jedna pjesma koju sviraju uzivo:

Ако ће да звучи као она песма што су свирали на другом концерту..ни не морају да га издају.

sta fali toj pesmi?

"Nevermore" се звала, чини ми се? Је л' тако? Шта јој фали? Звучи као диско хит.

5jvi9u.jpg

 

 

"Nevermore" се звала, чини ми се? Је л' тако? Шта јој фали? Звучи као диско хит.

:):):)

 

Смејао се ти или не - тако је.

Смејао се ти или не - тако је.

 

 

fotos-divertidas-de-animais-19-11.jpg

 

 

 

Edited by stivbedezz

Share this post


Link to post
Share on other sites

faustus nastavlja... popižđea jea :rockdevil:

 

Ok, ovo vec ide u smeru koji nisam zamislila. Da rezimiramo: treba da drvim neku elejsku filozofiju koje se striktno drzim u zivotu kao za slamku, da pratim kretanje planeta u mojoj natalnoj karti iz dana u dan, da postavljam slike polugolih riba u slavu istima na temama predvidjenim za to, ili slike glupih plavusa, blek metalaca i emosa radi uveseljavanja siroke narodne mase, takodje na temama predvidjenim za to, da jurim Princa, Tesu, Hefesta i odgovaram na svaki njihov post direktnim vulgarnim i nezanimljivim argumentima, da slavim Behrita, Vudua, Gojka i Sisusa kad god nadjem za shodno da to uradim, onda da odem na muzicke teme i prospem kako je najnovija pesma nekog benda uber kul ili sranje koje neminovno predvidja njihov krah, da malo-malo pa odjurim na teme za pljuvanje moderatora ili clanova i tu navedem sve nepravilnosti od pocetka vremena, i naravno da citam besomucno postove i postavljam ih na temi Najgluplji/najsmesniji, to bi bilo neglupiranje.

.....

Nas problem je poceo sa onom slikom bebe i tvojom pricom o zardjalom metku. Ja sam vizuelni tip osobe, moje sale su pracene odredjenom gestakulacijom koju ne mogu da pokazem na forumu, zato cesto biram slike da bih ironicno pokazala sta hocu da kazem. Ne znam zasto si to uzeo kao katastrofu.

Na provokacije ne odgovaram psovanjem majke, kao vecina, na sta si ti verovatno navikao, vec udaram kontru na suptilan nacin.

A ti to nisi skontao, ocigledno.

Da, moje glupiranje! Na yumu su fantasticno popularni oni najgluplji. Devojke su posebno na meti prozivanja, ....

Prosto volim da dodjem na yum i glumim sazaljivo glupu ribu, ali ako procitas moje postove sa dozom sarkazma, shvatices da je retko koji glup. Vise volim da me smatraju glupom, nego bilo kome da pravdam svoj intelekt, kao sto sad radim. Ali sada je drugacije. I vise volim da kao sto kazes, ponizavam sebe, nego da glumim zarad zvezdica na profilu. Volim da komuniciram s ljudima koji znaju da to nije ponizavanje, vec provociranje. Bojim se da ti nisi taj. Ne boj se, mogu ja i sa tobom da caskam, lakse je coveku da se spusti stepenik nize nego da ode stepenik vise ;)

 

Da se pomirimo, ha? I da ne shvatas ozbiljno moje postove, hoces? :blush:

 

 

 

Ajoj ;) sve tačno...

Share this post


Link to post
Share on other sites

prince zakucava i pwnuje. :D

 

http://www.yumetal.net/forum/index.php?s=&...t&p=2017928

Čitam kako na ovoj temi par stranica unazad lupate gluposti i prepirete se da li pravilno kaže "gajbi", ili drugačije. I prosto moram da reagujem. Umesto da se svađate ovde koja riba ima veća jaja, bolje bi vam bilo da dođete kod mene gajbi da vam ja pokažem svoja. ;)

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man City - snovi - mir = :) :) Taj bi se usrao od srece da predje u Barsu, na prezentaciji bi ljubio i govno da mu daju. Kakvi su to majmuni, prosto im bilo. Ovo za Balotelija nisam procitao, a ako je istina :) :) :) Jebala ga usrana 10tka, ne zasluzuje je ni kao igrac ni kao covjek. Meni je samo krivo sto ga neko dobro ne nalupa. Dao bih mu ja samar da nosi malo. Ima talenat i fizicke predispozicije da bude strasan igrac, al ce da zavrsi na igli sa afrikancima ispod nekog mosta.

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

P.S. Loze li se cice na cetvorku? :P

 

 

Moz' da imas i Ferrari ako nemas neku harizmu dzaba ti auto i sve :)

Uzimaj to i uzivaj,to je stvarno dobar auto,i po meni poslednji kvalitetan Golf

 

 

kakva harizma. Ako imas ferari dobijas gratis paket harizme uz njega.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

dva ludaka diskutuju o mogucim pojacanjima atletico madrida  :):)

 

 

 

А је л' довео нешто Атлетико М? :)

 

 

Cuo sam da su hteli Pericu Ognjenovica,ali ih zajebao Palma i doveo ga u Jagodinu.

 

 

Значи, бацају се на Горана Јовичића и Гоце Христова. Ваља појачати конкуренцију у шпицу. :D

 

 

Tesko...Iliev,Puaca i Osmanovic su ih vec odbili,cisto sumnjam da ce i ovi preci.

 

 

Чујем, Деки Говедарица се нуди да им буде генерални скаут. Тврди да би био идеално решење, како би ухватили такмац за градским ривалом.

 

 

Odbili su ga,posto po svaku cenu zeli da mu asistent bude Saula.A Hilov sin je zapeo za Pazina,kaze ima neprocenjivo iskustvo iz Bugarske.A svima je poznat sukob na relaciji Govedarica-Pazin,jos za vreme rada u upravi hokejaskog kluba Vojvodina,tako da od toga nece biti nista.

 

 

Зато увек има места за Милинка Пантића и Јована Марковића.

Антара им је набацивао скупоцене мадридске проститутке, тих златних Атлетико 90-их. Можда се и Његуш поново огребе, спортски директор...дај шта даш. Сентименталнос' ће овог пута превагнути у њиховом случају. Тврдим.

 

:rockdevil::rockdevil:

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo je monstruozno i skandalozno , veoma kriminalna odluka Uefe (citaj Platinija) .

 

Ovde se postavlja niz pitanja :

 

Da li je slucajno , da Roseti , inace rodjen u Torinu , sudi naciji ciji su fudbaleri bili veoma uspesni u Juventusu (Platini , Zidan , Trezege ... ) ? Mislim da nije .

 

Svi dobro znamo da je Trezege kresao Domenekovu zenu , kojem se uzgred veoma klima selektorska klupa , a kao jedini nacin da se Trezege iskupi i josh ponekad zaigra za trikolore , je da utice na Platinija da angazuje sudiju , koji je svom voljenom klubu Juventusu (I Trezegeu) sudio 14 utakmica , a bilans je 12-2-0 .Juventus sa ovim nema nikakve , jednostavno neki ljudi bliski tom klubu su malo nestasni .

 

sve u svemu , da ne trcim pred rudu sa optuzbama , sve ce nam biti jasno nakon utakmice .

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...