Jump to content

Најбољи (најсмешнији, најглупљи) постови свих времена


Axeanosilas

Recommended Posts

Sabor srpskih dveri, tema o porodicnoj setnji

 

Meni je ovo jednako besmisleno kao i sama gej parada, ne mislim da takve manifestacije imaju i promil uticaja na društvo, samo daju povoda medijima da trube o nečemu da bi ispunili minutažu dnevnika. Takođe imam blage predrasude prema svakoj organizaciji koja ima ime poput Rhapsody pesme i odiše ćirilicom.

ваља организовати шетњу људи које боли курац. мислим да би одзив био невероватан.

Edited by Smorock

Share this post


Link to post
Share on other sites

ваља организовати шетњу људи које боли курац. мислим да би одзив био невероватан.

 

 

Porodična šetnja? TO samo retardi kao što su ovi iz Dveri i mogu da smisle :-) Porodice ionako paradiraju po ceo dan ulicama, jedino ako se sad organizuju, pa očevi (retardi) naprave trku bebećim kolicima (bebe nisu retardi pošto će tu biti dovedene protiv svoje volje), mame (retardi) dovedu Vokija Kostića (retarda) da zajedno spremaju zdravu hranu i pomade od lekovitog bilja, a nešto stariji klinci (takođe retardi) crtaju šarenim kredama po asfaltu isključivo muškarce i žene koji se drže za ruke i žive u dvodimenzionalnim kućama. Sve u svemu, treba biti težak retard pa učestvovati u nečemu takvom. Za to vreme će pederi (retardi) da se posle ručka heftaju u svojim toplim domovima i roniti gorke suze zato što ih je porodična Srbija na čelu sa Dverima tako strahovito porazila na moralnom, idejnom i svakom drugom nivou.

Ma, daaaaaaj, neka neko kaže da je to sa porodičnom šetnjom zajebancija. Nemoguće da je istina.

 

Konacno nesto pametno na SiS da procitam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

danas sam zvanicno sve na ovom svetu video.

 

kupujem artillery kartu i sta dobijem kao poklon sa njom???

 

JEBENO NAREZANI DISK NOVOG ARTILLERY ALBUMA

 

znaci uz kupljenu kartu podrzavas najbrutalniju mogucu pirateriju, i to potpuno ne potrebnu jer ko je cuo za koncert i zeli da kupi kartu sigurno nije toliko retardiran da ne zna kako sam da skine album sa neta ako zeli da cuje.

 

nejasno mi je potpuno kako je mogao ovaj potez da padne organizatoru na pamet.

 

bolje da ste mi dali prazan disk da srezem neke shit fetish pornice sa harda da mi devojka ne nadje, vise bi mi znacilo.

 

vidimo se na certu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa dobro sad ce imati priliku da se prokurci u zatvoru,da malo objasni onim okorelim zatvorenicima.Oce kurac,tamo ce da ga urnisu od batina i cega sve jos.

I uopste nije fazon ko je ovde mudonja preko tastature,niko normalan se ne bi kacio sa tim ljudima,jer sam ja na zalost imao iskustvo da navijac zvezde vadi pistolja na mene trazeci 500 dinara.E to nije navijac vec huligan koji nece racunati da se bije na fer vec da izvadi noz ili nesto drugo,e tu onda stanes i zapitas se sta ima da se jebavas sa takvim idiotima.

 

 

На мене су вадили пушкомитраљез тражећи цигарету. Срећом па владам древним борилачким вештинама те сам успео да их отерам (тежим 60 килограма, рачунајући и бицикл), а било их је тројица - пушкомитраљезац, помоћник који је имао две пуне велике муницијске кутије и командир "црне тројке" који је имао шкорпион. Боранија....

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

мало се дуже чекало да аплоуд, али се исплатило:

 

111.jpg?t=1253100051

 

толико што се цртања тиче...

 

Restartuj svoj mozak a levkom sipaj silikon u usta pa da napokon umuknes. :da:

 

Jebali te Dejv,Dzejms i Kirk.

 

Hahaha !!!!!!! Evo je banda opasnih na delu. Ovaj Sgt. Major je u stvari prerusen General Buzda!!!! Smesni ste momci do bola. Gledam koliko ste ubedjeni da ste najpametniji i ne verujem da postoje toliki moroni. Mozda imate neke druge dobre osobine, ali ego vam je naduvan do bola. Mora da vas su vas calci maltretirali dok ste bili mali!!!!

 

Nista tu nije kontradiktorno. Masis poentu sine!!! Mustejn je Tr00 lik i ostao je uprkos godinama psihicki kao tinejdzer. Voli da lupa i da ponekad sere, ali ipak uvek totalno blesav lik. Sa druge strane ovi iz Metlice su toliko nezanimljivi likovi da niko nista o njima i ne pise jer nema nista ni da napise. Obicni govnojedi, a ja ozbiljno sumnjam da je Kirk gay. Mustejn ima tu rokersku crtu i nacin razmisljanja. Svi vi nesto srete kao da biti metalac i roker znaci biti svetac, covek koji nikad ne psuje, nikoga ne zajebava i slicno. Pa nije tako nego bas suprotno i ako nesto znas o Megadeth-u onda znas da oni gotive anarhiju(znaci bahanalije i ludilo). Metalika je nekada dok je tu bio Klif i kasnije Njusted imala nesto slicno, ali kada su obojica nestala iz benda ostali su obicni krmci tj. kauboj Hetfild na celu, Lars dileja klasicna i Kirk tih u pozadini(prirodno za geja). Crnju ne racunam uopste. Tr00 likovi iz benda su nestali  i ostali su likovi koji ne znaju da se ubrisu(bez Klif-a i Jason-a ).

 

Znaci stvar je u muzickoj licnosti persona, a ne u karakternim osobinama.

Edited by Divlji Tigar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huligani=moroni. Nema dalje diskusije. Samo kompletan idiot može da se tuče sa drugim ljudima zato što navijaju za različite fudbalske klubove. Samo kompletan idiot može da se kači sa policijom, a da onda, kada dobije preko pičke, kuka okolo kako je policija represivna i neprofesionalna. Ne zanima me to što je huliganstvo rasprostranjena i uobičajena stvar, ne zanima me što je ta pojava prisutna po celom svetu, jer sve to jednostavno ni na koji način ne može da bude objašnjenje za gomilu nasilnih isfrustriranih budala koje, vođene primitivnom psihologijom gomile, ugrožavaju i ljude koji sa sportom ili bilo kakvim oblikom navijanja nemaju nikakve veze (setite se napada na autobus pre nekoliko dana).

 

Lepo receno :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

маторо, али до јаја!

 

kakvi bre glasovi kakvi polovi ??

 

ljudi kidaju macki dlake sa cmara!

 

ubise sve zivo i ..mrtvo , a vi prdite kako imaju smesan vokal il izgled,,<img src="http://www.yumetal.net/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/icon_razz.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":P" border="0" alt="icon_razz.gif" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

vjeruj mi kad je taj dean mastejnov majka za faded gibsona bilo kojeg,bilo dje na svijetu.vjeruj mi.imas na temu o dzitrama dokaze mojih tvrdnji.nekazem ja da oni u neshvilu nijesu uradili vrat da ne valja,ali da dam 900 keka za duboreze ne pada mi na pamet,pa sve da dobijem na lotu.nikad.

 

... i cementiranje:

 

sranje gitara je sranje gitara pa da joj pise sv. petar cetinjski na headstocku.

 

:haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam dolazio dva, tri dana pa nisam pratio temu, ali vidim da ste na poslednje dve strane svašta nalupetali, posebno Onime.

 

Najpre,država je postupila pametno što im je predložila premeštanje na Ušće,jer je time zaštitila obe strane, policiju i imovinu u centru grada. Nemože se očekivati zaštita po svaku cenu, a imam utisak daorganizatorima ne bi smetalo ni povlačenje pograničnih snaga samo daoni isteraju svoju ideju o okupljanju u centru.

 

Drugo, paradenisu održane ni u Poljskoj, Slovačkoj, Letoniji, Litvaniji, a to suzemlje EU, u Americi je 90% homoseksualaca dobilo pretnje određenimnasiljem, tako da mi nismo ništa gori od njih. Jednostavno, u zemljamagde je to prihvaćeno se mnogo ranije pokrenulo pitanje prava seksualnoaberantnih, tako da će i kod nas jednom, ali ne skoro, biti opšteodobreno.

 

Dalje, nema govora o tome da je neko od huliganalatentni homos jer se oni sa istom strašću razračunavaju sa svima kojise razlikuju od njih, bez obzira da li su to politički oponenti ilinavijači drugog kluba.

Parada je bespotrebna zbog toga što ne bi donela apsolutno nikakvu korist učesnicima. Homići bi dobili batine,ekipa bi bila pohapšena, a najgore bi, kao i uvek prošla policija.

 

Lično,ne bih voleo da viđam gej osobe kako na ulici iskazuju svojuorijentaciju, ali isto tako ne volim ni neokupane pajsere u prevozu,niti kvarcovane ribe, pa mi to ne daje za pravo da ih tabam. Ostaje mi da okrenem glavu na drugu stranu.

 

i to bi bio kraj rasprave.

Edited by darkmiss

Share this post


Link to post
Share on other sites

твоја длакава буља се зове Ед?

 

 

baci pogled na gramatiku :P

 

 

s druge strane, kako nisam dao svojoj bulji ime, mozda razmotrim ovu ideju...

 

 

a. ја ти онда дођем нешто као кум.

ништа, крштење да се обави следеће суботе. треба да понесемо свеће, једне беле слип гаће, два пешкира и видео касету ''Сајси'' од Веље Илића (ово последње је за попа).

знаш процедуру. поп ти три пута загњури буљу у освећену водицу, када ти се буља одрекне сатане, покаје и приведе правој вери, поп може да ти ритуално узме прамен с колутића и - то је то.

Чупави Едвард је званично инаугу...ран?

 

Kako se bulja odrice satane?!

има тај неки љути сос који продаје СПЦ...

 

:haha::haha::haha:

Edited by Night's Blood
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ozenjen?pff,da,kako da ne...

 

ja vjeren a "visim" na forumu,ti "ozenjen" a visis na forumu...hmm...'aj' malo umjesto psovki u raspravu ubaci neki argument,cisto fore radi.

 

 

on je unezveren

 

 

on je peder.sigurno se zalio vjereniku,i ovaj mi sad briše postove na temi po gej paradi.ah,kako gej.

reci davide,vjereniku svome,da je teška pederćina.

 

:haha::haha::haha:

Dakle umro sam :haha:

Edited by Full_Metal_Yakuza

Share this post


Link to post
Share on other sites

Konzerva od valjda 185 g. tunjevine(volim u sosu od paradajza) je kod nas mislim 89 dinara...to mi je onako, nekad uz to pojedem i jednu sardinu u konzervi...i naravno, dosta salate uz sve to, nista bez salate :D

Secam se kako je jedan nas poznanik bilder, na moru, uvek meni davao krastavac, kad ga dobijemo za rucak, kaze da to nece da jede, jer nema vitamina, pa da ne jede uzalud, kao nema koristi...ja krastavce obozavam pa sam jeo i svoje i njegovo :D To je vec preterivanje, ali dobro, ima nas raznih...

 

:lol:

 

:haha:

 

 

Action failed: You have reached your quota of positive votes for the day.

 

:mhihi::mhihi::mhihi:

Edited by Night's Blood

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...