lemmy sixx Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 Mog hrcka je pojela macka prvi dan kad sam ga kupio, jbg. nije imao srece, bilo je to pre jedno 5 godina. Inace osim okolokucnih macaka imao sam i jednog patka dok sam bio mali, bio je skroz razmazen i stalno je trcao prema meni kad me vidi, ali i on je neslavno zavrsio posto ga je keva zaklala jedan dan dok sam bio u skoli, ni dan danas mi nije jasno zasto je to uradila Da, imao sam i jednog kera, i njega je cale kreten ubio iz puske... 7 2
vudun Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 zakopano blago . U mom srcu je samo ceznja samo prema njoj teznja moje noci pune su tuge koja mi ispunjava sate duge Oj zivote moj jedini pitam se dali ces mi dati da mi se san obistini dali cu ja nju imati Ona je samo jedna o njoj nista neznam ali znam da je svega vredna i samo cekam ljubav da joj dam tako me boli kurac za tebe tako mi je svejedno za sve samo to je moj spas tako barem mogu da spasem sebe probao sam ti objasnim istrosio sam sebe time i nisam ti ucinio svet jasnim i zbog toga ne zelim vishe ni da ti cujem ime Ima puno pesama o crnoj zeni a svaka govori o tuzi,nego evo nova pesma I koji kurac sve ovo na kraju zasto ovaj sav trud? zasto izbegavati kurve sto se daju? ako je ljudima toliko sladak blud Zbog cega ne uzivam u mladosti i na kraju ostane mi suvi glavonja mozda zbog moje gluposti Ali verujem crna zeno u tebe ti si poslednja devica na ovome svetu i tebe niko nemoze da jebe niko nemoze da uziva u tvome cvetu Znam da ti verovatno ne postojis znam da te nikada necu imati ali ja cu nastaviti da verujem u tebe i zbog toga necu jebati gde si sada moj brate da zajedno maloletnice jebemo sta bi dao da se ponovo vremena vrate i da kao nekada idemo da se provedemo dosadni su meni dani ovi jer oko mene su sve neki smorovi sve same dosade od ljudi nema onih koji su ludi secas li se zezanja onih nasih razgovora sve je to bio deo odrastanja zajedno smo se svi tukli do umora ma ko te jebe majmune sedis u kuci dve jebene godine samo na tv pink gledas i razmisljas kako da se prodas ti si jedan idiot Pitanje Zasto majko pobogu zasto uvek me muci nesto muci me pitanje vecno zbog kog nemogu da zivim srecno Zasto svaka dobra cura ima onog koj joj gura zasto one koje su picke cuvale su se nekome na kraju predale Zasto su sve dobre zauzete dok sam ja zeljan ljubavi kao dete Hocu malo devojku nevinu da je volim kao ljubav jedinu da joj iz ljubavi rascepam himen da potece crvena krv njena da i ona konacno bude jebena 4 1
Talvi Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Nastavljamo poetično: Pogledaj Sepulturu Maxe Pogledaj sepulturu svoju Maxe, I skini Grina s ociju, Videces stare Sepulturine fanove, Prave neke sirkl pitove. Pogledaj masu Maxe, Sve same sage i rumorsi, Tvoji fanovi su ga odbili, Sve su ih coukovali, Od tebe ocekuju Arise. Pogledaj Grina Maxe, Njegova dusa je falsovana, Svima je dao trzalice, Sebi napravio gang-bangove, Kliće im ogrezle u krv. Podigni devilhorns Maxe, Seti se Morbid Vižna, Seti se preklanih vratova, Kad položiš na Kisserovom ispitu, Nek ti u dusi vlada mir. Uslisi molitve,Maxe, Dabogda pocrkali čamci , Pa bicuj Grinove fanove, Neka Crucifixion osete, Sta znaci Mayhem tvoj.
Guest Bata Životinja Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Picketine ciganske ! Не сери. Ne serem . 1
Divlji Tigar Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Imam tri mačke i svakoj 'fali nešto'... Da krenemo od najozračenijeg,Borgora... Inače njegovo ime je nastalo tako što sam slučajno reko Borgor umesto Borgir.Ima ogromne oči zbog koje je privlačan ostalim mačkovima koji ga s vremena na vreme siluju,ne mogu svi na njegovu kevu Ciganku da stanu.Sposobnost mu je što može da te 'stanuje' svojom pojavom i pogledom (jbo ga otac avetni koji ga napravi al ja u životu ne videh morbidnijeg mačka),kao spodoba,niotkuda... Inače pored toga što je gejčina (a video sam ja da se ne buni on baš uvek) sklon je i INCESTU,snimak ataka na svoju majku u trudnom stanju sam snimio i arhivirao.Znao sam još kad je ispao iz majčine utrobe i kad sam video te ubilačke oči da to neće biti normalan mačak.KURVIN SIN! Ciganka je najveća kurveština u svetu mačaka i majka Borgora,njen sin jedinac (fenomen,da mačka jedno mače omaci).Inače muke mučimo sa njom,10 puta se ona omaci za jednu godinu.Nepopravljiva je! Mačak Dark je došao iz dubine pakla,ma i to je malo reći za njega s obzirom na to šta je sve preživeo,borac veliki,njega najviše volim od svoje 3 mačke.Neka djubrad su mu otkinula rep i sjbali mu jedno oko al sad je još jeziviji nego što je bio pre tih 'operacija'.Eto šta se desi pa čak i mačkama u borbi za pravdu! Pas Max (nazvan po Maxu Cavaleri)-Mišićav i krupan i sa lavežom koji prodire bubne opne ovaj pas je sve samo ne obični dzukac koji veruje svima... Prepoznaje zlikovce i lopove a tako isto i one koji vole životinje i koji ne predstavljaju opasnost za gazdu... Nije preporučljivo puštati mu muziku sem ako nije Sepultura,verujte mi znam. Evo i jedne hot slike Ciganke,ili to možemo reći i ovako: CAT GIVING HERSELF A BIG LOAD
Reign of puppets Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Kad sam dobro raspoložen, slušam uglavnom black metal, a kad sam loše raspoložen, slušam uglavnom black metal. 3
Face Of Melinda Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 To se trlja sa onom stvari iznutra i ceka se dok se volsebno ne pojavi beli melem koji se nezno nanese na tumor. Knjige o magiji i lecenju bradavica...
oʞɾoƃ Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Lemijev proročki post od pre tri godine o Fejsbuku: Losa kopija myspace-a.Al' bas losa. 3 1
lemmy sixx Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Losa za bendove,i dan danas. Nego,malo trpanja Trapare: Evo, ja sam stručnjak za bezbednost Tako je, apstinencija je najbolja zaštita.
Zen Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 tema Kampovanje Voleo bih jos da sretnem vuka u divljini. Nosi gajbu piva sa sobom i naci cemo se lako.
Talvi Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 Meni je i ova replika sjajna: i on bi voleo tebe da sretne
Ајлин Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 Lingvističko - telesna rasprava sa teme 'Kampovanje' ovde se to zove shapurika. samo kochanjka,nikako drugacije Ovde je cutka,dok smo u krajini govorili okominje. šapurina kakalaška (Pirot i okolina) Mi smo to u krajini zvali komušina. Е да, у Шумадији за шапурину кажу шишарка. a kad se gurne u dupe,zove se kochanjka A kako kažu za šišarku? frizerka 1
oʞɾoƃ Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Ворн на видику, чисто да се зна. Ajd leba ti reci zasto ? Ne sme se na forumu navijati protiv Djokovica ? На форуму се не сме паламудити, говорити другим људима "не сери" (ако се већ нема шта друго рећи) и тако то... Такође, не смеју се ни постављати питања - "зашто ово, зашто оно". Има тема за то. A jel su pravila ista za sve ? Ne bih rekao , mislim ako je tako zasto nisi opomenuo Kuruza ,kad je meni isto to rekao ? Друга колона, седма ставка. Prva kolona zadnja stavka . http://zdravkomamic.com/ Vrisnuo sam 7
Zen Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Zbog cega primas penicilin? Pa ja vidim da te nešto nema na forumu, a ti umireš sve vreme zapravo. Crni jebeni penicilin propasti tvoje. Imam tesku upalu pluca i grla. Uglavnom ne mogu da pricam, zapravo mogu ali nije mi bas prijatno. Istinu zboris Gojko, ali ovaj put je for real! Oces da mi poklonis neki original kao farewell gift, ako slucajno umrem u sledecih par dana, barem malo materijalnog uzitka u sivilu i depresiji moje bolesti tuzne. Mogu ti odigram koju na grobu, ako ti nešto znači.
Lou Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Rogozub pokušava da otvori temu za Black Label Society na avangardi: bls nije za avangard, a gojira i mastodon jesu? okeeej.. pa de onda da otvorim bls? Otvori npr. na Rock i Hard Rock-u. el me zaebavate likovi sviraju sludge metal i southern metal sa elementima heavy metala i groove metala, i da otvorim temu na rock podforumu :| Кад ти можеш на сваких месец дана да мењаш религијска убеђења може и БЛС да буде на Рок подфоруму. 2
Fapril ethereal Posted May 11, 2011 Report Posted May 11, 2011 nastavljam da podrzavam zdrav narodni humor u granicama moguceg.. Nesalomivi terorishe Gojka,Gej Blek metal diskusiju,JuMetal,groblja predaka,Skandinaviju,Satanu,Odina,Evropsku Uniju,Ameriku,Tihi Okean.. Ceka se novi set vrucih Gojkovih slika sa mracnih groblja. Ocekujemo puno golotinje, seksa, i rituala zrtvovanja. Cuvaj se Grobe, da ne budes jeben, vidis da sve prsti od pozude i uzbudjenja . Evo ga Gojko, odmah je dosao kad je osetio da ce biti jebanja...sigurno sad oblaci helanke sa nacrtanim pentagramom. Ma laze Grob, ne ide da spava vec da slika Gojka kako ovaj grli grobove. Sad je idealno vreme za to, noc, tisina, samo blek metal i tama. Sta je druze, tesne ti helanke pa ne mozes uci u njih? Previse si jeo za uskrs i djurdjevdan, izdao si blek metal. 2 1
obsessed by cruelty Posted May 14, 2011 Report Posted May 14, 2011 (edited) jebo te Bethor JEBALI TE BETOR I JA U PO CMARA PROAVOSLAVNOG I TO ZA VRIJEME VASKRSA... KAD BUDEMO PIJUKALI... TI IMA DA KRESTIS A NE PIJUKAS, OD KURCINA DjAVOLjIH... ... BETOR RULZ... BOLjE MI KUPI RAKIJICU... ONU FINU... TAKOVO, MIJESANO VOCE... I POSALjI... 666... SAMO KULT... Edited May 14, 2011 by obsessed by cruelty 1 1
iron will Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 О Курузу рекли су: Kuruz je spoj nespojivog. David i Golijat u jednom čoveku. Bolje reci Misa Tumbas i Toma Fila u jednom coveku. 3 2
WIZARD OF GORE Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Čekanje na ovaj album je kao čekanje da vidiš oca mrtvog pijanog kako se valja po ulici i sramoti i tebe i sebe. a čeka se, naravno, novi Morbid Angel 3
lemmy sixx Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Brankica je neka Johnny Winterka,izgleda ko tezak narkoman,otrovana ne otrovna, ona sa Studia B je neka lici na Ckalju,i naravno Jenifer Lopez Vodi Srpsku muzicku i Sportsku Reprezentaciju Na takmicenja! Zamisli da ti Deca izgledaju ko Ckalja kurcslus,ili johnny Winter,Indijanci,Bruce Dickinson to Sigurno imponuje metalcima.
BLAGOJE Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 Dosadno mi bilo,priču o Boju na kosovu sam prepravio malo,nastaviću jednog dana jer nisam imao živaca više Posle koncerta na Pinkpopu Sepulturaši nisu odmah počeli sa pravim Boycott-om i Revoltom iz mase, nego su,zagrlivši svoje Vinylse, stali da šire svoje Uma Cura politrikove i da stvaraju moshpite uzvikujći: We've lost you! what I do! This is Conform experiment!. U njihovom strike-u bilo je nesumnjivo izvesnog Annihilation-a. Oni nisu hteli da Sadistic Values-ima izazovu protiv sebe jedan Maxov savez nisu hteli da reapitinguju horror, nego su se, za početak, zadovoljavali tim da Mongoloid dinasti Conformiju njihov 'limbo mosh' i da ih napujdaju na C.I.U. (Criminals in Uniforms), kako bi lakše došli do Paulovog Mikrofona i osvetili Belu Lugosija. Tako su zauzeli Dark Wood Of Error,zabavcivši floats in mud,Grinovi sinovi su Drowned Out-vani, najveći junaci sage o Rumors-ima Old Earth-a.
Narsil Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Kakvo bre pušenje? AAA nisam gledala poslednju aaa... Ko kome puši recite miiii
Talvi Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Tražimo pevača!HITNO! Vostok bend Potreban nam je pevač koji će zameniti Pavla Petrovića (Batlera iz Reality Show-a "Parovi") za potrebe sviranja po clubovima.
Јарослав Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 ja sam celo proslo leto lokao vinjak i nijednom nisam bio u snegu... 2
Grobodan Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Sa Mystic circle teme. Haha, ako je ovo genijalan bend onda je i Partizan kvalitetan fudbalski tim. Ljudi se menjaju. 5
Recommended Posts