Jump to content

Најбољи (најсмешнији, најглупљи) постови свих времена


Axeanosilas

Recommended Posts

Pacifik je novi bend ali u njemu se nalaze iskusni muzičari - uz Željka Markuša koji peva i svira akustičnu gitaru, u njemu se nalaze i Jovan Jocić - električna gitara, Nemanja Jevtić - bas gitara i Ratko Ljubičić na bubnjevima. Perkusije u pesmi "Daleko sam" odsvirala je Maja Klisinski, koja i gostuje na predstojećem albumu.

 

"Kad album bude gotov, trebalo bi da publici pruži uvid u neke pre svega lične priče i razmišljanja. Bez pretenzija ka određenom stilu i vrsti muzike, ali sa svom pažnjom i ljubavlju prema samim pesmama," kažu članovi Pacifika.

 

https://soundcloud.com/zeljko-markus

zašto ovo radiš ?

 

megaPwn :haha:

  • Upvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peca na Coroner temi:

 

Ja se prvi put nji sećam ko klinjo,kad sam ih vido u hard metalu,kad su bili na onoj vhsćini,sa tankardom i sabbatom.mada,šta su znali polzovići,oni se ložili na tankarad.i sećam se brat mi uzo vhs od sabbata,još negde ga možda imam,ako u medjuvremenu nisam snimo preko neke porniće.a pizdo sam na sabbat,kasnijo stalno ton za slikom.valkijer viće šnel,šnel,a ovi ga gledaju ko ovce,on kaže dankešn,ovi uleću u šutke.id u pićku materinu.

 

A sećam se,kad je buraz nabavio od kreatora vhs,sa nekim spotoovima.bili tu bitrejer,toksik trejs,neko njihovo proseravanje...itd.i ja slućajno neki intervju sjebem.presnimim sa pornićem.ćutim ko pićka.ništa ne govorim bratu.

 

 

posle nekog vremena,dođe mu tako ekipa,sednu oko kasetofona,sluša se pantera,helloween,metallica,benediction...a šabani na ulici slušaju ivana,funky govno i tako to.i nek od ortaka snimi kasetu kreatora,i puste je..malo air gitare,điljitanje po sobi,kao ludi smo,a ondak sine...cap!CLOSE UP kurćine u rćmi,alll ga dellljeee,ova vrišti,a ovaj viće: Valdunikkkeeen!Valdunikkeeen! a ona: Ja! argh! fichst mi mein general!

 

Jebote lebac,kako me je posle brat isprebijo....uuuu...

 

 

Sve u svemu, Coroner je dobar bend,da ne odmićem od teme.mada,oni su meni uvek bili samo thrash,taj tehnićki deo mi više bio za one pićkice tipa dream theater, i oni mind guardian il kako beše.

  • Upvote 3
  • Downvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Danas sam sa još jednog mesta čuo da se u ponedeljak verovatno objavljujemo MI.

Totalno čudan izvor, od mlađeg brata drug sa treninga (12-13 godina) je video mog burazera u Maiden majici i rekao mu je "Je l' znaš da nas možda objavljuju u ponedeljak i da dolaze?".

To je stvarno odlično!!!

 

 

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

  • Upvote 6
  • Downvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

SMET je nastao na jesen 2012. godine. Bend radi već godinu dana i nedavno su snimili sedam pesama. U osnovi, muzički to je hardcorerpunk, sa šumsko/planinskim elementima. Članovi benda imaju dugogodišnji staž u drugim poznatim bendovima sa srpske DIY scene (Unison, Ground Zero, If senses fear, Charlie don't surf, Punished, Granje, Hocu Necu, Minimum,...)

  • Upvote 12
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I najlepsi post:

 

Cuo sam album na bendkempu, nije los, nije smec, nije ni iszmet.

Najvise su mi se svideli sumski a takodje i planinski elementi. Mada iskreno su mi se vise svideli sumski elementi od planinskih elemenata, tako da se moze reci da su mi se najvise svideli sumski elementi.

 

Ono sto me je najvise iznenadilo je cinjenica da nisam ranije cuo za ovaj bend, uprkos tome sto verno pratim scenu nasih poznatih diju rok bendova, kao sto su Unison, Ground Zero, If senses fear, Charlie don't surf, Punished, Granje, Hocu Necu, Minimum i drugi velikani.

 

Nadam se da mi se takva greska nece ponavljati u buducnosti.

  • Upvote 9
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Još jedan Motherless biser od mene: Lara Croft Turd Raider. Naravno - ne otvarajte ako ste gadljivi. Ukratko opisana radnja: riba obučena kao Lara Croft se šunja i kenja po raznim mestima.

Meni nije jasno ko gleda tako nesto. Koliko bolestan treba da budes da te pali gledanje nekoga ko kenja?!

Ja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Не може тебе генетика да ограничи да ти један мишић теже добија на маси ( сви мишићи једнако расту, нисам стручан, ал то је моје мишљење )

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

'ajmo fanatici,religijski horor,ali da nije "dobar" vec bar iznad prosjeka.necu vam reci sta sam sve gled'o (mada pretpostavljate posto to pitam svakih pola godine da sam gled'o egzorciste,spance i ostale klasike),pucajte iz svih oruzja.da bi bilo jasnije treci dio egzorciste mi je najbolji film ikad snimljen,dakle moze iz koje god godine,moze kakva god produkcija ali zaplet mora da bude dobar i gluma na bar nekom korektnom nivou.dakle sve one filmove koji su kao dobri za jedno gledanje zaobidjite svega vam.

 

Preporucujem kultni sleser "Sakacenje Bavaraca",totalni pokolj,krvi na sve strane,11 ljudi je masakrirano tokom 90 minuta koliko traje film.Spanski film,rezirao ga Serhio Ramos.Overi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

...eo ko god da tvrdi da može da okreće desne nogu u smeru kazaljke na satu i istovremeno da okreće kažiprst desne ruke u suprotnom smeru, neka postavi klip na youtube gde to radi bar 10 sekundi, pa neka ga seciraju u nekoj laboratoriji posle

 

a dok ne vidim klip niko ne može da zajebe levu hemisferu mozga

pozdrav za Batu i ostalu ekipu sa manjkom koordinacije

 

http://www.youtube.com/watch?v=jDSFbNFdzPQ

  • Upvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Duo Ti čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski (obojica rodom iz Makedonije) koji su upoznali u Beogradu, u zgradi BIGZ-a. U leto 2012. godine osnivaju grupu Ti.

 

Probe imaju u dnevnoj sobi Ilijinog stana, gde Trajče svira elektronski bubanj, Ilija gitaru i bas sintisajzer, dok obojica pevaju. Ilija je prethodno svirao u grupama Petrol i Meatmarket, a Trajče u bendu White Noise in a White Room i Čistilište.

 

(...)

 

 

ali ti ne znaš kakvo je transcendentalno iskustvo gledati njih uživo, u jednom momentu sam ozbiljno osetio život kako mi izlazi iz tela

 

da nisi bio kod ilije na gajbi?

 

:haha: :haha: :haha:

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

ajde bre idi ispred prodavnice pa tamo seri te price sta si ti gledao dok ti je jos mogao da se dize,zajebi nas vise sa tim pateticnim preseravanjem

 

serem ti se u godine kad nemas nista pametnije da radis nego da smaras ljude po internetu

 

Lako je biti bezobrazan ali je tesko biti iskren u onome sto volis,a to je tebi najslabija strana.Bicu danas na Pestilencu a sto bi Lemilica rekao onomad nekome kad je hteo da bez uvijanja rascisti neke stvari ,zovem se Bojan Kovacevic i ovo je moj broj telefona 0607371973!Ako si crnogorksa junacina,javi se da se vidimo,pa da vidimo sta ko sere,mala picketino napaljena!A to oko sranja,pa zar ti ne seres ovde po ceo dan,ne skidas sa yuma i cmizdris ljudima da te za dzabe uvedu na koncerte,toliko o tvojoj iskrenosti.I nemoj da mi sad nesto odgovoras u tvom stili,nego budi carina,pa se javi!

 

 

 

Blagoje pičkica

  • Upvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...