B@K@ Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 ETF sublimirao Najbolji forum svih vremena. 1 2
Vic Rattlehead Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 mene boli to što jedan tako perspektivan mladić koji je: do 15. godine pročitao nekoliko desetina hiljada knjiga prebio svakog koga je sreo, i po desetak njih odjednom bio svedok dilovanja na najvišim nivoima i mogao je da postane: nepobediv mma borac vrhunski naučnik elitni kriminalac istaknuti političar možda neka kombinacija svega toga stvarni volter vajt od brejkingbeda ili možda premijer umesto toga postao jumetalac Jedino osećanje, veoma intenzivno i burno, koje u njima čuči, da bi eksplodiralo u trenutku kada bivaju osujećeni, je bes. Narcistički bes je eksplozivan, veoma buran i jak i javlja se kao reakcija na svako osujećenje želja narcisa. Što je bitnija želja osujećena, to je jača eksplozija besa. DEBILCINO DODJI PA CU DA TI POKAZEM STA ZNACI BITI PSIHOPATA!!!! NEMAS TI POJMA O TOME!!! JEBEM LI TE U USTA MAJMUNE!! 11
Talvi Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 kupovina poklona za nindža omladinu a sto joj jednostavno ne kupis kostim nindza kornjace i zavrsis pricu? Nazalost su nindza kornjace pre njenog vremena... Da joj kupim nindza koferce, bilo bi zabavno gledati Kapiram da bi me prebila lagano da joj donesem kostim nindza kornjace kupi joj kostim Donatela,on je voleo da cita..i reci joj da su Bibop i Rokstedi najveci pankeri posle Eksploiteda
Talvi Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Продајем сљедеће дискове: Аца Лукас - Једно вече у кафани (од овог цедеа ће вам израсти мошнице, уколико их већ немате) Аца Лукас - Још сам ту... за другове (од овог цедеа ће вам израсти длаке на мошницама, уколико их већ немате) AC/DC - Ballbreaker (посљедњи прави ударац аустралијске нетешкометалне атракције) Амадеус Бенд - Сава Центар Лајв (ружичасти менаж а тродигипак са момцима у финим мајицама) Belle and Sebastian - Push Barman to Open Old Wounds (дигикњижица тврдих корица са наочалама) Биља Крстић - Записи + Бистрик (нема те славине да заврне извор воду ледену поток ријеку клинику Шварцвалд) Boys II Men - Evolution (црнци који вас мажу медом и лижу по цијелом тијелу) Carmen Consoli - L'Anfiteatro E La Bambina Impertinente (концертни албум италијанске кантауторке, златни туш за ваше уши) Chuck Berry - Let It Rock (пионирски хитови пионира рокенрола) Depeche Mode - Sounds of the Universe (кокаин хероин шарен омот) Draconic - Conflux (ГАРАНТОВАНО БЕЗ ДАВИДА ЛАЗАРА ALCYONA ГАЛИЋА) Fabrizio Del Andre - Platinum Deluxe (брат од тетка од комшије од Боба Дилаена) Гоца Тржан - Пета страна света (нотес паковање, ваља за криптозаписивање бројева курви) Iron Maiden - Dance of Death (свијет прије настанка фотошопа) Jimmy Somervile - Manage the Damage (you're a superstar... at the gay bar) Killingjazzhardcorebaby - Track One (побједници првог Демофеста - доказ узалудности те манифестације) Matija Dedić - Visiting Bruxelles (фри џез трио лајв са брадама и клавирима) MD.45 - The Craving (ремастер из 2004. са додатном дозом Мегадејва) Metallica - Death Magnetic (разочарење за све искрене обожаваоце бенда са трибалним тетоважама из 1996. године) Pussycat Dolls - Doll Domination (хрпа добрих пичака у погрешном филму) Severina - Virujen u te (аудио снимак концертног издања хрватске глумице) Severina - Zdravo Marijo (студијски албум узор[а]не хришћанке, хитови у продукцији Горана Бреговића) Тони Шварц - Буди човек (сазнајте зашто је читава бањалучка метал сцена увијек у првом реду на концертима овог човјека) Тони Шварц - Чандра (заборавите на бањалучку метал сцену) Talib Kweli - Quality (будите црни и поносни) Зана - Пријатељи (поклон за кад желите да ваш раскид са особом супротног пола буде дефинитиван) Цијене и слике са стањем дискова се могу видјети на мом пик тачка ба профилу: http://www.pik.ba/profil/Bojan5150 Може и замјена, штавише, блузрокхардроктрешметал, примам, а може и домаћи рок. Обзиром да сам у другој држави, мало ће све теже ићи али знам лика који зна лика који зна лика који обавља посао - договорићемо се.
Lou Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 O Morrissey-u Izgleda na ovim fotkama sa certa kao kad se desetogodišnjak zađuska u dnevnoj sobi na dečjem rođendanu. Posle torte.
Fapril ethereal Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 Iskreno ne vredi bacati pare, ja bukvalno igram na silu, ako mi ne postane interesntno preko vikenda drop-ujem igru. Ja cu ti ponoviti a to je da je igra iskljucivo action, znaci nema veze sa nekim taktickim razmisljanjem kao Origins. Samo ides i koljes, to je to. A sta fali tome da ides i koljes? brutalni Bora gejmer
Night's Blood Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 siguran sam da žena koja je rodila Hefesta ni ostale stvari ne radi dobro 4 2
Talvi Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 i comeback je odličan Ti nisi siguran ni za koga navijas.
Grobodan Posted December 19, 2014 Report Posted December 19, 2014 (edited) je l' zna neko koliko ima od aerodroma u Bukureštu do centra grada? u prevodu I Bora headshot Ajd nadji neki drugi nacin da se kurcis sa putovanjem u Rumuniju. Edited December 19, 2014 by Grobodan 7 3
oʞɾoƃ Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 bez komentara i diskusije na ovoj stranici razočarali su me svi metal albumi ove godine, veoma sam nadrkan i vrtim samo BM star 10+ godina, nemojte se kurčiti hvala
Lou Posted December 22, 2014 Report Posted December 22, 2014 bez komentara i diskusije na ovoj stranici razočarali su me svi metal albumi ove godine, veoma sam nadrkan i vrtim samo BM star 10+ godina, nemojte se kurčiti hvala
Night's Blood Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 Kad je neko hrabar ne zovu ga "mudonja" vec njegova muda zovu "Hefest". 1
Talvi Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=1EkiliZ3fEA Fali u pozadini ona muzika što počne kad krene frkica u ''Srećnim ljudima''
obsessed by cruelty Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 Mislim da je ime teme pogresno. Nisu to paralelni univerzumi nego je to ovaj univerzum. Moglo bi na primer HEFEST - MASTER OF THE UNIVERSE Ili kraće: HEFEST - HIMEN
Talvi Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 yumetalci u epizodi "nova godina" Gajbi sa devojkom, vino i neka klopa, vrv rostilj, nesto grickalica, Injustice i Mortal Kombat 9 igranje celu noc, i eventualno neki film. Najklasicnije moguce vece kao i svako drugo. Nismo stigli da se organizujemo jer nisam uspeo da izvucem slobodan dan sutra, vec radim 4 sata od kuce, prokleti bankarski projekat ... A seks ništa? kod najbolje drugarice i njenog dragog cirke, pirke i kapiram Family Guy do jutra Ti ces sveću da im drzis?
Descender Posted January 9, 2015 Report Posted January 9, 2015 Visoki su strava I to misle i male žene Ja znam mnogo malih zena koje ne misle tako. Moja zena na primer ne voli visoke, a ni cosave momke, a niska je ko Filipinka. Pa ona nema pojma čim se udala za tebe 6
Grobodan Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 Obično je ovde zahvaćena kategorija najsmešnijih ali slabo imamo one iz kategorije glupih. Mena13Suvari ili "METAL - You are doing it COMPLETELY wrong" Хм, можда није ни време ни место, и слажем се, Макс већ годинама претерује, али ако погледате "легендарне" дискографије Металике, Мејдена и Сабата који су сваке године избацивали албуме и сада се ти албуми називају "класицима" а сваки има 2-3 добре песме, остало обичне глупости. Први албум Металике је нешто најгоре што сам чуо у животу, од ужасне продукције до невероватно лоших песама. Иронија, када су снимили први добар албум, Load, публика их је одбацила. Они више воле песме о Мојсију и "Тражи и уништи" од праве музике. Тако да, Макс сада ради исто што и сви ти јадни бендови пре њега и да вас сада нисам чуо, металци то тако воле, један исти албум, генерички рифови и интервјуи о пиву.
Face Of Melinda Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 "Prvi dobar album, Load" na momenat pomislih da je neki Kuruzov alter ego
Fapril ethereal Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 Замисли радиш са Дивљим тигром, које би то зезање на послу било. -Ћао. -Ћао. -Како си? -Ок. -Шта има? -Ништа. 2 2
Demon Seed Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 rekao je (Ross Dolan) da je gledao slejer u 1885 zajedno sa excelfan-om. 4 1
obsessed by cruelty Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 I nastavci za posao: ili sa Metal Menom -tebra dodaj mi cekic -mislis ovu tanku sipku sa zutom drskom? -ne to je srafciger -aha..cekaj jesi li siguran? Ili sa Lemijem - Lemi, treba da se odradi to i to. - Ne lupetaj. - Ali rekla je Ana - Kara banana - Brate, odradi to da te ne bi oterala. - Kurca baba vecerala. :haha: :haha: :haha: 6 1
imaginos Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Lik koji je pokusao da ubije mog ujaka pucajuci mu prvo tri puta u ledja pa posle tri puta u glavu i vrat, hefestov ujak t1000 9
johnnyzzz Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 hefi jes ti služio vojsku? ne sećam se tih vojničkih priča... il si bio oslobođen? хефи не служи војску, војска служи хефија 1 1
Recommended Posts