Rle Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 (edited) Lepi ste svojim mamama. Ako vam je stalo da pokazete muzicko umece, prijavite se za Domo Dvesta dvojke, a ovako sto se lepotom dicite, ako okacis jos jednu ovakvu glupost i tvrdis da si lep, dobijas permanentni ban. Tema zatvorena dok se ne ocisti od gluposti, a Miti warn jer je komunicirao smajlijima i sto je okacio nekog ruznog muskarca drvosecu. isprovocirana shamanka pokazuje svu surovost njenog istanchanog osecaja za ljdusku lepotu pominjuci majke koje vole i usput warnovalvshi neduznoj tinedzera koji je mislio da deve vole opake drvoseche nashe lepote su pune gluposti , realno, shto je dosta kul Edited February 2, 2009 by Rle
Bejbe Kompajler Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Ma da,metal je samo za stamene momke koji izgledaju zlo dok ne popiju samar. so trve
Zen Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Juuuu... Nikad to ne bih skontala... Ja nikad ne koristim desni alt, ctrl, shift... xD Hvala. biggrin.gif desni ALT+F je [ desni ALT+G je ] desni ALT+B je { desni ALT+N je } desni ALT+<=< desni ALT+>=> shift+1 ! shift+2 " shift+3 # shift+4 $ shift+5 % shift+6 & shift+7 / shift+8 ( shift+9 ) shift+0 = shift+- =? shift+ +/= * shift+<= ; shift+>= : - = ' ? = - To bi otrpilike bilo to za lakše snalaženje. biggrin.gif ovaj beherit je oduvek bio ekspert za kompjutere avantgardu i pedere
Feniks . Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Lunar kaze kako voli da kupi cokoladu od 300 grama i sam je pojede, da nikom ne da nista... Grobodan odgovara... Tako ce i đavo voleti da te mota na usijanom kurcu kad odeš u pakao zbog gramzivosti.
Mr.Hate Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 A jbt, kakvo je ovo glasanje kad ne moze i jedno i drugo? Pa ja volim i jedno i drugo. Jedna ruka sise, druga dupe, pa kad se umora, a ja ih zamenim. Nije posteno. Nije u redu prema nama bolesnima. Ipak, glasah za sise. Sisa je prva stvar u zivotu koju ugledas od momenta kada prvi put otvoris oci, prva stvar u zivotu za koju se uhvatis, prva stvar u zivotu koju mljackajuci olizes, a dupe ni ne shvatas sta je do pete godine, mislis tu se samo kenja. Znaci, glasam za sise, jer sise su zakon (predizborni slogan).
Axeanosilas Posted February 4, 2009 Author Report Posted February 4, 2009 Као што рекох, без коментарисања, само цитати. Коментари су дозвољени сам ако у том посту има и цитат. Ко се оглуши, добиће пет дана бан. Ако сте глупи или безобразни, читати умете... Од сада па на даље...
Ајлин Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 YU metal ti je kao zivot;sve se na kraju svede na sise i dupeta
hypnos Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Riba bez sisa je kao pasulj bez suvog mesa
KazimKazim Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Tesho,ima li neki predstavnik Iranskog folka kog bi zeleo da vidis golog? Car
El Karnisero Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 U ovom glasanju nedostaje treca opcija,opcija Slayer. sto vece sise i sto glasniji Slejer! I sto oblije dupe. sto obliji Slejer i sto glasnije dupe! Slayer i sise!
Zen Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 ma ok je i kući vežbati... a i podiže svest na jedan drugi nivo. ja, eto, dok nisam počeo da radim sklekove nisam bio svestan koliko mi je tepih zapravo prljav! icon_confused.gif
Grobodan Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Ja da nepoznajem tu shumu, nebi zimi krochio tu. Ali gde nađe ovu kult od bukvara :)
Bejbe Kompajler Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 ja ovime rizikujem još jedan ban ali ne kogu da izdržim: jebem mater onome ko je pomenuo burence i stomakliju, i to ne da mu jebem mater jednom nego sto puta da mu jebem mater mrtvu i krvavu!!! toliko PS LazaGEJ će zbog ovog 24h mod preview da skuplja zube po ulici
Zen Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 (edited) Ко се оглуши, добиће пет дана бан. Ако сте глупи или безобразни, читати умете... Од сада па на даље... Edited February 7, 2009 by Smorock
oʞɾoƃ Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 Jes' da je sa Fejsa, a ne sa yumetala, ali isti protagonisti su u pitanju Sto mi saljes reQ za Sinana Sakica i onog Halida? =D =D pa taj req sam poslao svime,zato sto su halid i sinan stvarno legende nad legendama.njihova muzika je tako tuzna i kvalitetna
oʞɾoƃ Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Zapravo dokazano je da ne moze da bude varenje A kako onda objašnjavaš zadah mog pokojnog dede, koji nije imao ni jedan zub? Naravno, mislim na zadah kad je bio živ.
Sisus Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Pa buraz navikni se ovo je yum forum tu kara ko kako koga stigne he he. . .nije za one sa slabim zivcima
vudun Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Najveća bolest u povijesti yumetala: latinski izrazi i nadrkana elokvencija, qul hrvatsko narječje? Moni Bell? nedojebano, maloljetno? nemoj upotrebljavati toliko dugačkih riječi, seko, slomit će ti se kazeta u Commodoreu 64 dok ju premotavaš sa shoppinga, cipela i dobre nijanse blajha za kosu na kojoj bi ti i Reese Witherspoon pozavidjela. kad već imaš taj model....kompjutera....u regiji tijela koju se ne može fizički otvarati i servisirati unatoč stanju modela - na tvoju veliku žalost - možemo ti samo preporučiti kremu Faktu. maži ju po nosnicama i ušima, guraj sve dublje i nadaj se da će doći do Commodorea 64, da podmaže pokoji zahrđali tranzistor jer drugog rješenja ne vidimo. vježbu za Blacksungaya ne preporučamo jerbo bi bila fatalna. eventualno nedjeljom, nakon mise i uz strogi svećenički nadzor, uz sve popratne tretmane kao što je popovska sodomija, fellatio, coitus interruptus, a možda i malo cunnillingusa ako Commodore ne zašteka.
Zen Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Spontano kolektivno grudvanje cele firme danas. Security kamere su nas zabeležile, a direktor došao posle da pita ima li povređenih. Mnogo smo matori...
Zen Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 A kako ja da sprechim muve da mi pljuju komp? Okupaj se.
Dead Man Drinking Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Sa e-bay teme Jedina mana je sto kad nekad iz nekog razloga porudzbina propadne pa vam vrate pare banci treba bar mesec dana da vam te pare opet postanu dostupne. Ne znam zasto, mislim da su pederi dok se ne dokaze suprotno. :)
Fapril ethereal Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 E jebi ga Ovako ću posle da iščekujem 1349, pa Shining, pa Watain, i živci će mi otići u kurac do kraja godine. Imam predlog - probaj da nadjes zivot. Život je surogat, nešto čime se ispunjava vreme između dva albuma.
El Karnisero Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 da li zato što elitni moderatori, kad god ne spavaju nose duboke retro patike i cvike, našminkani piju čajeve dok se dive svojoj kosi u prisustvu svojih kućnih ljubimaca i cveća u kući, kuvaju naparfemisane cigare da bi izbegli gojaznost i ostale vremenske neprilike? lupam, nerviraju me... Moderating ist krieg.
Mr.Hate Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 moderatori, vratite mi oglas,i stavite mi slike u thumbs ako zelite,jer zato i sluzite. Нисмо ти га ни узели... Не спамуј. Шаљи ПП ако ти нешто није по вољи, иначе ћеш добити бан. Ми смо ту због бановања. Зли, хладни рационалисти...
Recommended Posts