Jump to content

Recommended Posts

Posted
Upravo to i radim. Shvatam da je sve zezancija i, pošto očigledno ne umem da se zezam, rešio sam da se uozbiljim.

Jednog dana bih mogao da zateknem ljubavnika sa ženom u krevetu. Ona bi mi tada mogla reći "Daj bre, to mi je ortak sa foruma, mi se samo zezamo". Ja bih to podneo krajnje mirno, ali bih se, naravno, razveo od nje, uz obrazloženje da ne umem da se zezam dovoljno dobro, kao što to radi njen ljubavnik.

Yumetal :D

Posted (edited)
Samo se vi raskomotite, na ovom pod-forumu ionako vlada najveca opustencija... :meshuggah:

Zatvaram.

Hvala svima koji su ucestvovali u nagradnoj igri dobili su warn.

Hejterske kampanje nisu dozvoljene.

Ko pomisli da je pomenuo Igumana sem na temi o istom i na Random jebo je invertovanog transseksualnog jeza u ledja.

Edited by Just Like a Timepiece
Posted
Dođem na temu da vidim kako je bilo, kad ono tamo.

Utisci:

:) :) :) :) :)

SCHMIER JE VEĆI SRBIN OD FRUBIJA.

NAVRATIO PO PARE I NAGULIO.

VRH.

:) :) :)

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Leb ti bem,šta ti je dokon filozof,drkoš:

niko nije u obavezi da ide na Legacyijeve certekon, ko će ne, ramo ne.

Gimno doviben koje ste gledali ne bi ni dosli bez legasija (PA JESTE,SVIMA DEDE OSTAVLJALE U AMANET,DA NEMAJU PARA OD NASLEDJA, NE BI NI DOŠLI-opaska Petar Vranješić). Mozda nekome recimo koncert Pain of salvation ne znaci nista, ali bez Legasi festa ga ne bi bilo nikad. Legasi fest je puko sto zbog ambicioznosti sto zbog mnogo loseg odziva publike, ljudi su pukli pare i to im je dovoljna muka. Sad jos treba mi sa strane da ih ucimo kako se radi taj posao.. Mozda treba da puknu jos nekoliko puta zbog onih koji nisu dosli na koncerte, pa da budu dokazani, ali da napuste ovaj posao, i nema djole, odnosno ima djole i terranostra, ali i oni isto tako otkazuju i brljaju..

Meni je legasi dokazan, isao sam na iks koncerata preko njih i planiram da nastavim. Ima sta im ne valja, ima otkazanih koncerata, ali djina mi nekog ko je ozbiljniji organizator od njih, ciji koncerti se bolje organizuju i ne otkazuju.

A zlobni komentari tipa "stalno dobijam mejlove tipa ovaj otkazao onaj otkazao i uvek nisu oni krivi za to, nego neko drugi... " Koliko je to koncerata otkazano, majke ti, i koliko greskom promotera? Mozda je Frubi reko Evergreju da slabo idu karte, pa se oni usrali i otkazali celu turneju? Koji procenat koncerata je uopste otkazan, pa je to tako strasno i uzasno?

Cak i za Exit moze ćovek da kaze "ej, oni su zasrali peperse, oni su najavili toy dolls a da ovi nisu ni znalil, otkazali su kings of leon i kelis.." pa ne vidim da ih zbog tog zaobilaze ni izvodjaci ni publika, niti da neko smatra da su oni nedokazani..

Ako iz cele ove priće nije ocigledno da Distraksn nije ni mislio da svira, onda ne znam.. Aj da osisamo organizatora pa da ga ritualno spalimo jer nije zvao Tarot da pita dal ce ovi stvarno da sviraju kad je organizovao koncert..

Zacenuo sam se od smeha,toliko da mi koleza kaze ''smiri se budalćino''.

Posted
Ja idem dosta biciklom, do Dunava...ali mi utrne dupe kad duze vozim...promenio sam sic, malo je bolje ali i dalje mi smeta...

Izgleda imam neznu guzu :) Ili tvrd sic :)

...ima da se nabavi i tvrd sic za nevine guze..

skines sa ponike i superiska..

:) :)

Posted

Trne svjetska mega faca, ili kako vec se zove:

ma da bre...najbolji posao je kada radis na njivi od 5 do 17...dodjes kuci,skines carape...pomre sve od bilja u blizoj oklini...zenine muskatle sto su na terasi... udaris zeni stereo samara i naskocis na nju,valja malo i seksa posle sljake...zivis u kuci na 2 sprata...na prvom ti zivi brat,takodje zemljoradnik,a u prizemlju cale,naravno,takodje zemljoradnik...a po potrebi,leti,gradis kuce...hvalio mi se komsa kako lepo zivi...

Posted (edited)

Frubi odgovara stiviju,Destruction cert tema

a osh ti mene push kur. ?

A onda Razbijac,carina

neka,neka,pusti meni da ga popuši.uuh!

a znaš kako dobro mali puši...e!da zaboraviš na kurve.

Ljonga ga,slinci od sreće da ti munu na nos.

Ako oćeš da ti ga glabunja,samo mu pevaj op-op-opasno me radiš.

prima se,i dahće po potrebi.stivi1 je to.mali ima usta za medalju.i mandingo bi došo u iskušenje da mu ga umoći.

Edited by Full_Metal_Yakuza
Posted
Stvarno mi ne treba da po ovom forumu komentarisu

Bilo sta o meni pa mi posle stavljaju Warn

ili se tuze za Spam.Evo ja necu da ostavljam

Sinik i provokativne postove kad Brate

prestanu da bilo sta komentarisu

u Vezi sa mnom!

JA NISAM PLACEN NI ZA STA

Niti Drzim koncerte

Niti Bilo Sta Sa javnim poslom u Srbiji!!!

tako da se okanete-

Sto se medija tice:

RTS vec ima zabranu

A oni Cobani sa pinka

mi nisu bas po Volji

Niti Sa ostalih

srpskih Televizija

LAKO MOZE DA SE SPROVEDE

ANALIZA EMISIJA-ODAKLE IM INFORMACIJE-

DA SE NE ZAJEBAVAJU

DOBICE SUDSKI POZIV BEZVEZE!.

Bavite se sportom.

Posted (edited)

Isto sa Destruction teme

Па прошмирглали би чмарчић чика Шмиру...онако за казну.

e,jebeš mi sve ako ga je ne bik jebo u ćmar.ali ne nežno,silovo bik ga,i viko bik mu šnela,šnela blut dojćen švajnen,du bist mein slut,javol!

Edited by Full_Metal_Yakuza
Posted

Surovi strikes again :rockdevil:

Stoji mi Warn 0%

Sto onda stoji-

---

Ako vam nije jasno za TV-...

Ljudi izlaze u Medije zato Sto im je to

u opisu radnog Mesta-Placeni su za to

(Muzicari,Voditelji ,Glumci,Politicari...)

Pa NE Mogu MENE Da spijuniraju

i da iznose to u medijima kako hoce

JA Nisam PLACEN U Srbiji

za To!!! Ugrozavanje Privatnosti.

Kakvi Tajkuni -Gluposti

ISPADE DA JE Ovo Drzava sa 1 Tajkunom!

Da nisam ja Taj (?)

Citaju postove sa jumetala

i onda nesto komentarisu-nova modna kolekcija

(mp3) kreatori-ne modni vec bend kreator

pa jedem kolace nesto

umetnost do nebesa

pa kva ce to muzika da bude nesto novo aranzmani

te Sweet Metal-Secer sa Metalnim opiljcima

te Brutalno se obacunavaju Sa protivnicima...

Posted
Nisam mogao da položim ispit. Izgubio sam volju i jednostavno nisam mogao sebe da nateram da učim. Po ceo da sam visio na yumetalu. Svakih dve minute sam refrešovao stranice...

A onda sam zatražio studentski warn!

Posle toga moj život jednostavno nije bio isti! Učio sam redovno i volja se pojavila naizgled niotkuda. Vrlo brzo sam položio ispit i čak prešao na budžet. Smršao sam četiri kilograma i uspeo da obučem pantalone koje dugo nisam mogao. A nedugo zatim sam prvi put kresnuo devojku.

Želeo bih da se zahvalim Smorock i da vam preporučim studentski warn. Sigurno se nećete pokajati!

:)

Posted

Zatvaranje kultne lude Krangove teme "Najcool ptica na svetu", ili kako nas je Laza zahebo kolektivno:

ma da vodomar

gle kako je zajeban igrač

image123.jpg

Ja volim male kolibrije. :wub:

Kolibri33.jpg

ček ček ...

a dodo? ne pominjete dodo? :D

dodo%20normal.jpg

Joj, kako se zove ona ptica sto oponasa zvuke? Ta mi je totalno cool. :D

papagaj? :)

shalim se,nemogu se setiti imena,mnogo je cool ptichica

Znala sam da ce neko reci papagaj. :D

:pivopije:

Jao vodomar <3

duvajte ga.
Posted
kultna pesma o babi,svidja mi se sto jebu princa u njoj.a da sutra taj 7 maj i jaci nego ikada mile ce da peva

Sankeru, nocas budi drug

cele noci pice toci i tako u krug

sankeru, prijatelju moj

ako je zaboravim, bicu duznik tvoj

jebote sada razmisljam kako ce dobrih picaka da bude na tom koncertu,znaci stvarno sada imam zelju da se osisam nabildujem i da ja lepo onda karam malo te ribe

:)

Posted
meni je ovo sa spaljivanjem ljudi sasvim ok

Zasto, jbt?

pa ono ako ljudi to vole sto mi da se mesamo i da im se nesto pravimo pametni da to ne valja.svako neka gleda svoja posla

Pa treba se mesati zbog tih nesrecnika koji su spaljeni zbog "vesticarenja" kao da je ovo 13. vek.

Sad videh, selo je u Keniji. I vuklo mi je na taj deo Afrike po imenu i izgledu ljudi.

a sta ti garantuje da oni stvarno nisu vesticarili??

Tesa car. :):):)

Posted
razbijac jer si ikada jebao muslimanku?

Rečenica je napisana tako da nema nikakvo značenje.

to kazes zato sto samo mozes da mastas o socnoj muhamedanskoj picki

Ne, već zato što znam da pitanje počinje sa "je l'", dok "jer" ima sasvim drugo značenje.
Posted
Evo, ja cu biti dobra, hoce neko od moderatora kod kojih imam protekciju da mi skine 20 posto?

Ako ne, nema veze. :)

I ja bih malo tu da se ubacim.

ако јој се убацујеш - користите протекцију.
Posted
chuli ste danas za moguce,ali moguce gashenje svih fakulteta u srbiji?

To je vrlo realan razvoj dogadjaja.

Jebem ti sve. Gde mi zivimo...

У земљи дебила, који могу да поверују да је овакав сценарио могућ.

Posted
Meni je to bilo jedino bitno kad sam uzimao. Za kameru me zabole, e51 ima 2 mpix, nema blic i video zapis je očajan, ali koga briga za to kad je softver kao na n95 i e71 i ima wifi.

Jeste, i ja tako sve isto ko ti.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...